Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

QUOTE(gala @ 2007 06 17, 00:27)
velnias apversta nuotrauka  unsure.gif
dabar cia persikreipus ziuriu  biggrin.gif

galetu biski didesne nuotrauka buti, tai geriau suknele istyrineciau  biggrin.gif

pabandyk ja issisaugoti ir tada gal iseis pasididinti ir pasikreipti kompe...o siaip yra gmaile ji dar...o anksciau tai buvo labai didele ta nuotrauka...nezinau kaip ji cia mazute tokia gavosi
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 16, 23:32)
pabandyk ja issisaugoti ir tada gal iseis pasididinti ir pasikreipti kompe...o siaip yra gmaile ji dar...o anksciau tai buvo labai didele ta nuotrauka...nezinau kaip ji cia mazute tokia gavosi

taip ir padarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
jo istikruju siaip stovint lanku nesimato thumbup.gif O kai imi judet? vistiek apsimovus tu ten pasistaipei pries veidrodi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 16, 23:17)
aha man sake MB sesuo kad neimciau tik sukneles su lankais ne jos buvo..ir ji vargo labai...bet as kai matavausi su pasijoniais nu tikrai norejau nusimaut ta suknele greiciau...mane nervuoja kai rubas beprotiskai nepatogus...as isterikuoti ir verkt galiu pradeti jeigu man begalo nepatogu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal ir nesveikai atrodo,bet taip yra...jeigu man spaudzia pvz kalnierius kokio "golfuko" as ji sudraskyti galiu lotuliukas.gif nezinau,as eisiu su lankais...beje ju visai nesimato...as maciau irgi nuotraukose kur lankas net nespaudziamas matosi...ir matavausi tokia,tai iskart atideju...na duodu dar kam paziureti savo nerealaus dydzio nuotrauka su suknele blush2.gif  ax.gif nesimato juk tu lanko...neatrodo kad ji nerealiai patogi ir lengva...as ja tokia patenkinta....ech...tik ji man gerooookai per didele...net nesusierze gorsetukas...ir nera kauseliu ideta i krutine tai papai i skirtingas puses ziuri lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kodel nuotrauka persivertus??
Na del karscio ir nepatogumo tai pasijoniui minusas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 17, 00:35)
jo istikruju siaip stovint lanku nesimato thumbup.gif  O kai imi judet? vistiek apsimovus tu ten pasistaipei pries veidrodi  ax.gif

nu zinok matytis tikrai nesimato...nes as nebuciau tokios emusi...man labai negrazu kai matosi...aisku kai sukiesi tai tas lankas gal siekt tiek pasisuko veliau arba "siubteli" biggrin.gif bet anokia cia beda...kai su pasijoniais sukausi reikejo laikyti is priekio sijona ir kilsteleti nuo zemes kad atplestum ir apsisuktum...tik neimkit su lankais kurie eina iskart nuo uzpakalio...tyada su atsisedimu bus sunku tikrai...ypac masinoje...lankas ant galvos uzvirs...bet pas mane abu lankai zeiau keliu,tai tikrai nesunku sdeti visai.Ja dar visa,gorseta ta prasme,tures issivineti kristaliukais...tokiais skaldytais kaip svarovskiukai tipo...i kiekvienos gelytes viduriuka tai ji zvilges labai saules spinduliuose,jei tokiu bus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 17, 00:36)
Kodel nuotrauka persivertus??
Na del karscio ir nepatogumo tai pasijoniui minusas schmoll.gif

nezinau znok kodel persisukus...cia kai su pakreiptu fotiku fotkino tai taip ir liko kai perkelem i kompa...neiseina man jos cia ideti normaliai atsuktos...kompe paskui pasisukineju kaip reikia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 16, 23:39)
nu zinok matytis tikrai nesimato...nes as nebuciau tokios emusi...man labai negrazu kai matosi...aisku kai sukiesi tai tas lankas gal  siekt tiek pasisuko veliau arba "siubteli" biggrin.gif bet anokia cia beda...kai su pasijoniais sukausi reikejo laikyti is priekio sijona ir kilsteleti nuo zemes kad atplestum ir apsisuktum...tik neimkit su lankais kurie eina iskart nuo uzpakalio...tyada su atsisedimu bus sunku tikrai...ypac masinoje...lankas ant galvos uzvirs...bet pas mane abu lankai zeiau keliu,tai tikrai nesunku sdeti visai.Ja dar visa,gorseta ta prasme,tures issivineti kristaliukais...tokiais skaldytais kaip svarovskiukai tipo...i kiekvienos gelytes viduriuka tai ji zvilges labai saules spinduliuose,jei tokiu bus lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif svarbiausia kad ji tau patinka, o del to nepatogumo tai ko nepadarysi ta diena, kad tik graziai atrodytum ax.gif
Atsakyti
pabandziau apversti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 17, 00:41)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  svarbiausia kad ji tau patinka, o del to nepatogumo tai ko nepadarysi ta diena, kad tik graziai atrodytum  ax.gif

drinks_cheers.gif niu man ji nerealiai patinka...prilipo...tik va dabar reikia svorio nepriaugt...netgi numesti...nes per ta persvieciama gorseta tai visi kumpiai matytis biggrin.gif
Papildyta:
[quote=gala,2007 06 17, 00:44]

niu tu gala saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 16, 23:45)
tik va dabar reikia svorio nepriaugt...netgi numesti...nes per ta persvieciama gorseta tai visi kumpiai matytis biggrin.gif

kumpi tu kumpi lotuliukas.gif
tau nuo nervu ziurek, kad tik nereiketu vel jos mazinti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=remisita,2007 06 16, 23:45]
drinks_cheers.gif niu man ji nerealiai patinka...prilipo...tik va dabar reikia svorio nepriaugt...netgi numesti...nes per ta persvieciama gorseta tai visi kumpiai matytis biggrin.gif
Papildyta:
[quote=gala,2007 06 17, 00:44]
niu tu gala saunuole thumbup.gif
[/quote]

thumbup.gif drinks_cheers.gif pas visu kirba mintis del svorio, gerai, kad as tik dabar siuvuosi tai galiu ir priaugt ir numest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 17, 00:46)
kumpi tu kumpi  lotuliukas.gif
tau nuo nervu ziurek, kad tik nereiketu vel jos mazinti  biggrin.gif

oj zinok as kai nervuojuosi tai nuo saldytuvo toli net neinu...o man ir daug nereikia...nuo vieno sokolado puse kilogramo yra doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as tai dabar sistema ikaliau sau i galva, seniaukai zlastis suimdavo tai sturmuodavau saldytuva, o dabar pradedu kambarius, spintas ar siaip ka tvarkyt thumbup.gif visai neblogas budas nuleist gara ir nekenkia svoriui thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti