Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero stilius

Švelnus persikas man čia tiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 16, 20:09)
Sveikos merginos.Nusipirkau siandien tapeta i miegamaji,ir dabar  galvoju,kokia spalva reikes sienas dazyti prie tokio tapeto g.gif Gal pasakysit savo nuomone? biggrin.gif  g.gif

Jei tapetuosit tik vieną sieną, tai aš savo mintyse matau tik derinuką su balta spalva, nors realiai gal visai kitaip atrodytų. Arba dar šviesi šviesi kreminė spalva tiktų, tokia kaip ant rašto švisesiausia g.gif gal...
Gaila nerodo paveiksliuko, kurį įkėlė kashaya. Gal ten kažkas labai gražaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 16 gegužės 2010 - 20:25
Tai va as ir galvoju kad gaila nerodo to paveiksliuko.Labai idomu butu pamatyti.As is pradziu buvau pagalvojus apie kazka gelsvo,nes zalia su geltonu dera.Bet kad cia ta zalia tokia specifine. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 16, 21:31)
Tai va as ir galvoju kad gaila nerodo to paveiksliuko.Labai idomu butu pamatyti.As is pradziu buvau pagalvojus apie kazka gelsvo,nes zalia su geltonu dera.Bet kad cia ta zalia tokia  specifine. g.gif

Ojej, net nepažiūrėjau, įsikėlė paveiksliukas ar ne doh.gif
Tai kartoju:
user posted image
http://bevardexxx.us...e/108541177.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 16 gegužės 2010 - 21:46
Turiu sita paveiksleli issisaugojus biggrin.gif Man cia ir l.grazu,bet man ta balta spalva tai g.gif Ta prasme kazkaip prisibijau as jos biggrin.gif
Atsakyti
Dievinu klasikini

user posted image

mirksiukas.gif

user posted image

A toks variantas tiks?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 17 gegužės 2010 - 07:49
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 17, 07:12)
Turiu sita paveiksleli issisaugojus biggrin.gif Man cia ir l.grazu,bet man ta balta spalva tai g.gif Ta prasme kazkaip prisibijau as jos biggrin.gif

Man monikas rodo ne baltą, o lengvai lengvai žydrą smile.gif Greičiau net ne žydrą, o batą su šlakeliu žydro pigmento smile.gif
O ko baltos bijot?
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 17, 07:12)

Baltos ir juodos is vis pasaulyje nera mirksiukas.gif
O atspalvius baltos galima rinktis, intensyvesnius.

Spalvos gal but melsva, zalsva, kremine, rusva. Visos pavasario tipo pastelines spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 05 17, 09:33)
Man monikas rodo ne baltą, o lengvai lengvai žydrą smile.gif Greičiau net ne žydrą, o batą su šlakeliu žydro pigmento smile.gif
O ko baltos bijot?

Na man balta visada lieka balta.Juolab,kad namuose yra mazas vaikas.O kas del kreminiu sienu,tai manau reikia dar gera atspalvi tos kremines atitaikyti,kad nesigautu ta spalvfa toikia kaip murzina. g.gif O kas del vos melsvu sienu,tai gal ir nieko g.gif ,tik kad neduotu saltumo kambariui biggrin.gif Nu visos spalvos turi savo pliusu ir minusu blush2.gif
Mari-83- drinks_cheers.gif Gal kazkas vos i zalsvuma ir nieko g.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 17 gegužės 2010 - 09:09
Nuoroda Lietuvoje esancios dazu firmos.

Dazu ir ju deriniu paletes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 17 gegužės 2010 - 09:33
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 16, 20:09)
Sveikos merginos.Nusipirkau siandien tapeta i miegamaji,ir dabar  galvoju,kokia spalva reikes sienas dazyti prie tokio tapeto g.gif Gal pasakysit savo nuomone? biggrin.gif  g.gif
user posted image

nu melsva tai salta bus g.gif
---as deciau ryskesne kremine pagal tapeta --o spalva atitaikyti reikia nestis tapeta ir darytis dazus
---arba deciau kontrasta kazkoki ...reiktu tada pastudijuot kurios spalvos dera g.gif gal kokia elektrine --tipo zaliai melyna silto atspalvio ...
---jokiu budu nedeciau baltos ... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 18 gegužės 2010 - 07:32
QUOTE(beskaiste @ 2010 05 18, 08:30)
nu melsva tai salta bus  g.gif
---as deciau ryskesne kremine pagal tapeta --o spalva atitaikyti reikia nestis tapeta ir darytis dazus
---arba deciau kontrasta kazkoki ...reiktu tada pastudijuot kurios spalvos dera  g.gif gal kokia elektrine --tipo zaliai melyna silto atspalvio ...
---jokiu budu nedeciau baltos ... schmoll.gif

Tai va jau kaip minejau baltos as prisibijau biggrin.gif Galima bandyt kazka tokio kaip ta kremine tapete g.gif Nuotraukoj tapetas atrodo melsvas,nors realybej jis man daugiau i zalsvuma g.gif Reikes veztis tapeto skiaute kai vaziuosiu dazu rinktis.Gal ka patars ax.gif O sakykit man neismanelei,kam maiso dazus?Kad gautu tarkim kazkoki idomesni atspalvi ar koks to maisymo tikslas?Ar visada esi tikras,kad gausi tokia spalva kokia bus pasirinkes? g.gif Va as to ir labiausiai bijau,kad nebutu kita spalva nei pasirinksiu,nors taip atsitinka daznai ir su nemaisomais.
Atsakyti