Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero stilius

QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 18, 08:38)
Tai va jau kaip minejau baltos as prisibijau biggrin.gif Galima bandyt kazka tokio kaip ta kremine tapete g.gif Nuotraukoj tapetas atrodo melsvas,nors realybej jis man daugiau i zalsvuma g.gif Reikes veztis tapeto skiaute kai vaziuosiu dazu rinktis.Gal ka patars ax.gif O sakykit man neismanelei,kam maiso dazus?Kad gautu tarkim kazkoki idomesni atspalvi ar koks to maisymo tikslas?Ar visada esi tikras,kad gausi tokia spalva kokia bus pasirinkes? g.gif Va as to ir labiausiai bijau,kad nebutu kita spalva nei pasirinksiu,nors taip atsitinka daznai ir su nemaisomais.

Aš taip įsivaizduoju, kad maišo dėl to, kad paletej tiek spalvų, kad neįmanoma tiek ant lentynų sustatyt. O be to - yra labiau perkamos spalvos, ir mažiau perkamos...
O šiaip kiek žinau, ir pati tuo įsitikinau, tai spalva ant sienų gaunasi šiek tiek intensyvesnė negu paletej.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 18, 08:38)
Tai va jau kaip minejau baltos as prisibijau biggrin.gif Galima bandyt kazka tokio kaip ta kremine tapete g.gif Nuotraukoj tapetas atrodo melsvas,nors realybej jis man daugiau i zalsvuma g.gif Reikes veztis tapeto skiaute kai vaziuosiu dazu rinktis.Gal ka patars ax.gif O sakykit man neismanelei,kam maiso dazus?Kad gautu tarkim kazkoki idomesni atspalvi ar koks to maisymo tikslas?Ar visada esi tikras,kad gausi tokia spalva kokia bus pasirinkes? g.gif Va as to ir labiausiai bijau,kad nebutu kita spalva nei pasirinksiu,nors taip atsitinka daznai ir su nemaisomais.

nu dazas buna vieno tamsumo , o kai nudazai tai ant sienos labai susvieseja ...taip kad nepabijok tamsesnius dazus pasidaryti , o ne tokius kokia siena issivaizduoji ....nudazyk viena siena ir lauk kol isdzius --matysi ar patamsinti ar pasviesinti reikia ...jei tamsinti --vel nuleksi kad patamsintu ,jei sviesinti --dapirksi baltu dazu ir praskiesi ...as taip dariau ...ir darau dar nes dazom name sienas ir noriu ryskiu bet nerekianciu spalvu ...
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 05 16, 23:44)
Ojej, net nepažiūrėjau, įsikėlė paveiksliukas ar ne doh.gif
Tai kartoju:
user posted image
http://bevardexxx.us...e/108541177.jpg

Mmm...kokia gaiva atsiduoda, taciau taip busta irengineti deretu gyvenant siltesniuose krastuose, mano nuomone, nes ten daugiau saules, tai salti tonai visai kitaip atrodo, o kai Lietuvoje nuolat niuru... rolleyes.gif Manau koks persikinis svelnus tonas butu jaukiau.
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 05 19, 10:13)
Mmm...kokia gaiva atsiduoda, taciau taip busta irengineti deretu gyvenant siltesniuose krastuose, mano nuomone, nes ten daugiau saules, tai salti tonai visai kitaip atrodo, o kai Lietuvoje nuolat niuru...  rolleyes.gif Manau koks persikinis svelnus tonas butu jaukiau.

Bet jūs pažiūrėkit, kokie daugumoje švediški interjerai. Būtent daug baltos spalvos ir šviesių tonų. Atgaiva akims. O ką, klimatas šiltesnis? smile.gif
O LT kažkokia paniška baltos baimė, vis dar "šildomasi" visokiais persikais ir kavom kakavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 05 18, 08:52)
nu dazas buna vieno tamsumo  , o kai nudazai tai ant sienos  labai susvieseja ...taip kad nepabijok tamsesnius dazus pasidaryti , o ne tokius kokia siena issivaizduoji ....nudazyk viena siena ir lauk kol isdzius --matysi ar patamsinti ar pasviesinti reikia ...jei tamsinti --vel nuleksi kad patamsintu ,jei sviesinti --dapirksi baltu dazu ir praskiesi ...as taip dariau ...ir darau dar nes dazom name sienas ir noriu ryskiu bet nerekianciu spalvu  ...

As ir taip maniau, o man patamsejo doh.gif

Kas is to, kad nuleks patamsinti, pigmentus jau sudeje yra, o siena jau esi dazius, todel dazu truks, ir jei jie ides pigmentus, tamsinimui, papildomai tokiu dazu jau nepasidarys jei pritruks, nes pigmentacijos ir dazu santykis bus kitas.

Skiesti galim baltais, bet zinok, atspalvio jau to paties nebepasidarysi, jei baigsis dazai, ir vel tik panasus gausis, nes neturi proporciju. Tada jau rasykis, santyki pvz. 2 siklines tamsiu dazu x 1 stikline baltu. Tada dar kazkaip galesi issisukti.

As jau taip prisizaidziau iki valios, net bloga daros, kai prisimenu.
Atsakyti
o kaip jums sios dizaineres stilius:
http://www.interjeraibesaiko.lt/

man paziureti tai labai grazu wub.gif (na yra vietu kur keisciau mirksiukas.gif ), tik kazin kaip gyvenant-ar neerzintu spalvu gausybe g.gif
Atsakyti
o man baltos sienos patinka smile.gif tada galima ryškesnius akcentus ir dažniau juos keist galima, nei sienas perdažyt
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 20, 10:32)
o kaip jums sios dizaineres stilius:
http://www.interjeraibesaiko.lt/

man paziureti tai labai grazu  wub.gif (na yra vietu kur keisciau  mirksiukas.gif ), tik kazin kaip gyvenant-ar neerzintu spalvu gausybe  g.gif

Stilius labai idomus, supinti keli i viena, idomu, rysku, savita...Ateiciau i svecius, galvociau, kad atejau pas dizainere, bet ne pas asmeni, kuris gyvena tuose namuose...Pati visuomet stengiuosi pazinti zmogu, suprasti kas jam patinka, kas yra priimtina, kaip jis gyvena ir tik tada siulyti kaip tai galima igivendinti. Kiti gi dizaineriai turi savo krypti, kurios linkme daro visus savo projektus...
Be to daug lengviau kurti interjera kai nevarzo finansai...Pagalveles uz 400 lt mazai kas ipirktu, ypac kai pvz miegamajame ju turi buti ne 1... Ka kalbeti apie individualius, vienetinius baldus, aksesuarus...
Atsakyti
QUOTE(DitaD @ 2010 05 20, 12:01)
Stilius labai idomus, supinti keli i viena, idomu, rysku, savita...Ateiciau i svecius, galvociau, kad atejau pas dizainere, bet ne pas asmeni, kuris gyvena tuose namuose...Pati visuomet stengiuosi pazinti zmogu, suprasti kas jam patinka, kas yra priimtina, kaip jis gyvena ir tik tada siulyti kaip tai galima igivendinti. Kiti gi dizaineriai turi savo krypti, kurios linkme daro visus savo projektus...
Be to daug lengviau kurti interjera kai nevarzo finansai...Pagalveles uz 400 lt mazai kas ipirktu, ypac kai pvz miegamajame ju turi buti ne 1... Ka kalbeti apie individualius, vienetinius baldus, aksesuarus...

As apie stiliu, ne apie finansus.... pagalveles ir is jysko galima uz 20lt nupirkti, ir uzvalkaliukus joms veliurinius pasiuti uz 50lt mirksiukas.gif ir kreslus galima is skelbiu.lt nusipirkus atnaujinti ir koki idomesni gobelena pritaikyti- ir tikrai jis nekainuos 8t,net i tukstanti tilpsit mirksiukas.gif ir ka tada, jau bus kitas stilius? manau,kad ne... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 20, 22:11)
As apie stiliu, ne apie finansus.... pagalveles ir is jysko galima uz 20lt nupirkti, ir uzvalkaliukus joms veliurinius pasiuti uz 50lt  mirksiukas.gif ir kreslus galima is skelbiu.lt nusipirkus atnaujinti ir koki idomesni gobelena pritaikyti- ir tikrai jis nekainuos 8t,net  i tukstanti tilpsit  mirksiukas.gif ir ka tada, jau bus kitas stilius? manau,kad ne...  mirksiukas.gif

Stilius bus tikrai nebe tas, nes būtent šios dizainerės išskirtinis bruožas ir yra tas, kad raižiniai yra Mariaus Jonučio, Nomedos tapyba, Loretos Švaikauskienės tekstilės gaminiai ir t.t. smile.gif O kad galima kūrybiškai pačiam improvizuoti ir sutaupyti keletą tūkstančių - faktas, tik ne visi tam turi laiko, fantazijos ir sugebėjimų. Tuomet ir pasitelkiami i pagalbą dizaineriai, menininkai ir kt. auksines rankas ir gabumus turintys meistrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 05 19, 11:36)
Bet jūs pažiūrėkit, kokie daugumoje švediški interjerai. Būtent daug baltos spalvos ir šviesių tonų. Atgaiva akims. O ką, klimatas šiltesnis? smile.gif
O LT kažkokia paniška baltos baimė, vis dar "šildomasi" visokiais persikais ir kavom kakavom biggrin.gif

Norint, kad balta ir jauku butu namuose, reikia nemazai investuoti ir i apsvietimo sistema. Viskas imanoma, tik viskam reikia pinigeliu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 05 25, 16:43)
Norint, kad balta ir jauku butu namuose, reikia nemazai investuoti ir i apsvietimo sistema. Viskas imanoma, tik viskam reikia pinigeliu.  mirksiukas.gif

Pinigėlių reik viskam, ne tik įrengimui, bet ir namų priežiūrai. Baigiam įrenginėti savo naujus namus, nepabijojau baltų spalvų, bet dabar matau, kad reikia daug laiko ir pastangų palaikyti idealią tvarką ir grožį ax.gif
Atsakyti