Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero stilius

QUOTE(aifa @ 2005 01 11, 18:49)
hmm, dėl stiliaus nežinau. Bet žinau, kas man patinka.
Tiesios linijos, aiškiai išreikšti kampai (jokių ten vingių ar apvalumų), šiltos grindys, žemi patogūs pufai ir foteliai, daug atviros vietos, mažai gėlių ir jos sutelktos vienoje-dviejose vietose, kuo mažiau baldų, jokių užuolaidų, dideli langai, visi reikalingi daiktai sudėti patogiai ir lengvai pasiekiami, jokių daiktų, kurių reikia kuisti ir ieškoti pasilipus ant kėdės.

Tam mums trūksta kokio 100 m2 ploto ir kokiu 1 sunkvežimiu daiktų per daug  biggrin.gif

vau kokios musu nuomones panasios thumbup.gif as butent taip ir isirengineju (tiesios linijos) kampas tai kampas jokiu vingiu, apvalumu, kuo maziau baldu nes vietos ir taip nedaug, nedejau jokiu uzuolaidu, jokiu kilimu kad butu kuo maziau dulkiu aisku tai paskatino daryti ir dukros liga(bronchine asma), langai tikrai dideli iki zemes thumbup.gif ir viska taip sudeliojau kad jokiu pasaliniu daiktu isoreje nesimetytu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Italiana @ 2007 10 04, 08:47)
O kur ji yra, labai sudominai thumbup.gif

Goštauto g.5 / Vasario 16-tosios 2, Vilnius
Bent man jau is visu parduotuviu kurios siulo tuos ale provansiskus daiktus tai sitoj daiktai graziausi. O ir seip ten galima pavartyt katalogus ir uzsisakyt. Ten daug ko yra nuo sauksciuku iki lovu
Papildyta:
QUOTE(Belada @ 2007 10 04, 11:56)
vau kokios musu nuomones panasios thumbup.gif as butent taip ir isirengineju (tiesios linijos) kampas tai kampas jokiu vingiu, apvalumu, kuo maziau baldu nes vietos ir taip nedaug, nedejau jokiu uzuolaidu, jokiu kilimu kad butu kuo maziau dulkiu aisku tai paskatino daryti ir dukros liga(bronchine asma), langai tikrai dideli iki zemes thumbup.gif ir viska taip sudeliojau kad jokiu pasaliniu daiktu isoreje nesimetytu rolleyes.gif

Jo man irgi tai priimtina. Man turi tarnauti gyvenamoji erdve, daiktai, o ne as jiems.
Neperku visokiu aksesuaru namam ir prasau kad nedovanotu, nepatinka man pentekliuskom apkrautos lentynos, tik dulkes kaupiasi. Geriau kox vienas maniskas geras daiktas. Taip pat nepatinka kilimai (dulkes tik kaupia), uzuolaidos. Zodziu priimtinas minimalizmas. Gal jis ir per saltas daugeliui, bet man gerai kai daug erdves, mazai daiktu, viskas patogu, funkcionalu ir paprasta (bet ne prasta tongue.gif )
Atsakyti
Svajoju apie modernu, pedantiska ir truputi i minimalisma nesanti stiliu, ir tamsias spalvas. Baldai modernus, bet siltu spalvu. Juoda ir tamsiai vysnine, truputi nesanti i bordo. jokiu ryskiu spalvu, kaip salotine. 4u.gif Viskas savose vietose, ranka pasiekiama.
Atsakyti
QUOTE(th1 @ 2007 10 13, 16:06)
Svajoju apie modernu, pedantiska ir truputi i minimalisma nesanti stiliu, ir tamsias spalvas. Baldai modernus, bet siltu spalvu. Juoda ir tamsiai vysnine, truputi nesanti i bordo. jokiu ryskiu spalvu, kaip salotine.  4u.gif  Viskas savose vietose, ranka pasiekiama.

ar apie toki interjera kalbi? smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aš kuo toliau, tuo labiau linkstu į klasiką, visas tas modernizmas ir ypatingas minimalizmas tuoj visiems pabos...
Kitaip tariant klasika yra klasika, su ja niekada neprašausi smile.gif
Atsakyti
Cia kiekvieno skoniui.
Modernas jau 100metu gyvuoja jei ne daugiau. Jis niekada nenusibos ir nesibaigs, tik siek tiek keisis.
O klasika yra klasika (pats zodis sako). Ji taip pat nesibaigs. Tik ji irgi siek tiek keiciasi.
O del prasovimo, tai irgi galima sedeti neeksperimentuoti, nes gali gi nepavykti. Arba galima dirbti, bandyti, kurti ryskius sprendimus, ryskias spalvas, idomas formas ir kompozicijas ir galima pataikyti.
Kiekvienam savo smile.gif
Papildyta:
Noreciau ir as keleta interjeru pavyzduku prisegti, bet kazkodel neprisega, nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
mes va igi ne per seniausiai isisgijome 2 kambariu butuka, del stiliaus aciu dievui ramu, abiems patinka minimalizmas...
siaip stengiames kurti patys be jokiu dizaineriu, nors vienu metu knietejo, paziuresim koks bus galutinis variantas
Labai puiku butu jei kas siustumete minimalistinio stiliaus foto, pvz
Atsakyti
As jau pagyvenau modernaus stiliaus bute,aciu biggrin.gif nebenoriu ax.gif ...
Turiu nauja galvos skausma...100m senumo name isirengti naujus namucius rolleyes.gif
Kol kas esu pirminej stadijoj,renku info apie interjerus,stilius ir architektus...labiausiai sudomino Fusion ...manau kaip tik atspindetu namu dvasia...antikvaras su modernu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucca @ 2007 11 08, 18:55)
As jau pagyvenau modernaus stiliaus bute,aciu  biggrin.gif nebenoriu ax.gif ...
Turiu nauja galvos skausma...100m senumo name isirengti naujus namucius rolleyes.gif
Kol kas esu pirminej stadijoj,renku info apie interjerus,stilius ir architektus...labiausiai sudomino Fusion ...manau kaip tik atspindetu namu dvasia...antikvaras su modernu rolleyes.gif

man irgi toks stilius patinka, ir jaukumo duoda ir funkcionalus toks interjeras... aisku reikia labai atsargiai derinti moderna su senoviniais elementais, bet rezultatas buna super...
Atsakyti
QUOTE(Italiana @ 2007 10 02, 13:15)
O man graziausia provanso stiliaus namai ir pati stengiuosi tokius susikurti - viskas sviesu (grindys, sienos, baldai), truputi sendinta, taip labai jauku smile.gif Tik gaila, kad Vilniuje taip mazai tokiu parduotuviu galima rasti, tai tenka pasitelkti fantazija smile.gif Gal yra mano bendraminciu?

yra yra ax.gif niu, bet jei sostinėj nerandat ''tokių'' parduotuvių, tai ką kitoms šnekėt.. blink.gif man labai patinka pvz., DUBINGIAI.STILIAUS ARTELĖ ,ar kaip ten jie vadinasi... rolleyes.gif tikrai nemažai interjero detalių yra, manau, tinkančių būtent šiam stiliui.
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2007 11 14, 01:50)
yra yra  ax.gif niu, bet jei sostinėj nerandat ''tokių'' parduotuvių, tai ką kitoms šnekėt..  blink.gif man labai patinka pvz., DUBINGIAI.STILIAUS ARTELĖ ,ar kaip ten jie vadinasi...  rolleyes.gif tikrai nemažai interjero detalių yra, manau, tinkančių būtent šiam stiliui.

Taip, Dubingiai ir man labai patinka, daznai ten nueinu, kartais vien tik pasiziureti ir pajausti prancuziska dvasia smile.gif Bet kai bandai visus namus tokiame stiliuje isirengti tai norisi daug daugiau toliu parduotuveliu surasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Italiana @ 2007 11 14, 10:24)
Bet kai bandai visus namus tokiame stiliuje isirengti tai norisi daug daugiau toliu parduotuveliu surasti ax.gif

Gera parduotive kur anksciau buvo Vokisku uzuolaidu salonas - dabar ir baldu ir siaip interjero detaliu daug - man patinkanti parduotivė
adresas :
"Vokiškų užuolaidų salonas" T. Ševčenkos g. 16 / Švitrigailos, Vilnius
Galima truputi ir pamatyti
http://www.vus.lt/lt/baldai
Atsakyti