Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAVIMUI reikalingos mamos su vaikuciais iki 1m.

kaip faina mamules smile.gif
susitiksim - save parodysim ir kitus pamatysim.
auges butinai prisijunk, kuo daugiau tuo smagiau smile.gif

iki rytojaus smile.gif
Atsakyti
tikrai, sudarome sarasiuka, kas planuoja dalyvauti ir kokio amziaus. AS tai vis svarstau, ar man su Migle temptis, nes susisiekimas nekoks,su keliais persedimais reikti, o ir sliauzioti jinai dar nemoka, tik ridenasi i visas puse intensyviai, kol pasiekia tai ko norejo  ;D
Atsakyti
silvute,
ar reik sarasiuko?  Supermama aiskiai pasake - Laukiamos visos norincios.    
suesim ir susipazinsim smile.gif
na bet jeigu nuspresit sudaryt sarasiuka tai itraukit mane su su sunum smile.gif
Atsakyti
Manu, prisijungciau jus moraliskai palaikyt, bet kad man tuo metu paciai reikes moralinio palaikymo darbe, taip kad as atkrentu, nebent aukle eis su mazaja pasivaiksciot, tai nurodysiu krypti, mano mazge gal pazinsit? Jei ne tai ji jus pazins  ;) ypac jei vienoj vietoj bus daug vaikuciu.
Atsakyti
As irgi zadu prisijungti  :) Kaip tik Fabijoniskese gyvenu, tai man bus labai patogu iki "Duzginelio" su vezimu atriedeti. Tik mano mazius tokiu metu dazniausiai miega, bet gal spes pamiegot iki veiksmo pradzios  ;)  
Atsakyti
Na ka, puikiai pasifilmavome, ir mes, ir leliukai, padraugavome, maziai "bacilomis apsimaine":)))

Visos ir visi norintys mus pamatyti ziurekite Mamos dienorasti ateinanti sestadieni 09.30 per TV4.

Aciu Supermamai uz pakvietima, labai gaila, kad pacios neteko susitikti, taciau visi siunciame linkejimus Kleo, tikiuosi jau sveikstanti:))

Atsakyti

Visos ir visi norintys mus pamatyti ziurekite Mamos dienorasti ateinanti sestadieni 09.30 per TV4.

Aciu Supermamai uz pakvietima, labai gaila, kad pacios neteko susitikti, taciau visi siunciame linkejimus Kleo, tikiuosi jau sveikstanti:))

Butinai ziuresime.
O kiek mamu dalyvavo?
Mes su Kleo pas gydytoja tuo metu vaziavome. Po truputi sveikstam, otitas jau beveik isgydytas, tik slogos liko atsikratyti ir skaudancios gerkles.
Atsakyti
Na ka, puikiai pasifilmavome, ir mes, ir leliukai, padraugavome, maziai "bacilomis apsimaine":)))

Kaip supratau rodys spalio 11 diena? Jei taip, tai jau irasau i kalendoriu wink.gif, kad nepamirstumem ;D.
Atsakyti
bet gal galite pasirasyt cia,kurios dalyvavot?noriu ziuret ir jau zinot ka matau is kart.nes ten ,tai turbut tikrais vardais vadinsites?ar kaip?nagi papasakokit!labai man idomu..... wink.gif
Atsakyti

Kaip supratau rodys spalio 11 diena? Jei taip, tai jau irasau i kalendoriu wink.gif, kad nepamirstumem ;D.

Viksreli,o as supratau kad rodys spalio 4 d.,tai dabar va idomu:kada gi tiksliai rodys? wink.gif
Atsakyti
Daurynka,daug zinosi greit pasensi  :P tongue.gif tongue.gif

Na nusifilmavom,faina buvo pamatyt mamytes su ju sauniais lialiais  [smiley=1285.gif]
Atsakyti

Viksreli,o as supratau kad rodys spalio 4 d.,tai dabar va idomu:kada gi tiksliai rodys? wink.gif

Spalio 4d.  ;)
Atsakyti