Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAVIMUI reikalingos mamos su vaikuciais iki 1m.

Buvau ir as su mazium, bet musu matyt nelabai rodys, nes mano vyrukas kazkoks labai verksnys pasirode  :-[ Siaip labai vaikus megsta, ypac bendraamzius zmogeliukus, o va per filmavima nepatiko jam matyt tas "nusirengt apsirengt" ir paleido dudas  :'(
Atsakyti
Na gal si kart pavyks zinute nusiusti, labai inetas stringa....
Buvom ir mes su lialium, jam labai patiko tik sedejo ir i viska issiziojes ziurejo...buvo laaabai viskas nauja ir idomu ir as zinoma prasiblaskiuau...ir su mamytem susimatem.
Daugiau neturiu kantrybes rasyt, nes sia zinute 15 minuciu rasiau.
Atsakyti
Guga ir Ladija,aciu ,kad parasete ispudzius.man gi labai idomu kaip ten kas vyksta...Guga,zinau tavo situacija.ir man buvo su Aidanu taip per krikstynas.norejau graziu nuotrauku.i fotoatelje nuvedziau.tai kosmaras buvo!verke ,kaip niekad nebuvo verkes.o siandien fotkinau,tai kaip tikras modeliukas.pasakiau:stok taip,paskui anaip,paimk lapa...,atsitupk...viska dare kaip prasiau ir mielai fotografavosi.
Ladija,paziureim pamatysim ir iskart atspesim-tas kuris isiziojes,ladijos grazuolis wink.gif(ot graziai as cia...net eilerastis gavosi biggrin.gif)
Atsakyti
Na mamos,tuoj isvysim jusu kinderius zydruose ekranuose ::)laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
Na mamos,tuoj isvysim jusu kinderius zydruose ekranuose ::)laukiu nesulaukiu biggrin.gif

Oi, gerai, kad priminei  ;)
Ba as vepla buciau ir uzmirsusi "Mamos dienorasti" paziuret  [smiley=kaimas.gif] ;D
Atsakyti
Maciau maciau. [img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/r/happy.gif[/img]
Sauniai pasirode ir mamkos ir mazieji uzpakaliukai. [img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif[/img]
Atsakyti
Ne tik maciau, bet ir irasiau.
Labai nustebau pamaciusi pazystamus veidus, idomu butu tik suzinot dabar ju nickus.
Nagi mamyte su raudonu megztiniu kalbanti apie tai ar ji yra supermama savo vaikui, atsiliepk. Po kokiu nicku slepiesi??? wink.gif

Atsakyti
Paziurejau  ;D
Labai faini leliai ir ju uzpakaliukai, ir ne tik leliai, bet ir ju mamytes  [smiley=000101.gif] [smiley=000101.gif] [smiley=000101.gif] [smiley=000101.gif] [smiley=000101.gif]
Atsakyti
O mes pramigom  [smiley=idontnow.gif]. Gal zinot kada jumis kartos?  ???
Atsakyti
nu va, norejau irasyti laida o paaiskejo , kad vidiakas uzsilenke.
nedaug mano pypli rode, bet mamai ir tetei to uzteko smile.gif
as buvau su rausvu golfu.
o mamyte su raudonu megztuku Sahara.

kas zinot kada laida kartoja ?
Atsakyti
Sake pirmadieni 10 kartos ir dar kazkuria diena.Tikrai fainai atrodet .Ir ne vieno verkencio nemaciau wink.gif
Atsakyti
Aš irgi spec. ta proga pažiūrėjau laidelę, nes šiaip jau nebežiūriu  :smile.gif"Identifikavau" mūsų Mamulią su Vilte, kuri beje labai domėjosi Huggies pakuotės sandara biggrin.gif (Mamulia, prisipažink, pirmą kartą Huggies vaikiuks mato wink.gif biggrin.gif Juokauju žinoma, gera nuotaika šiandien tiek vaikiukų ir mamų prisižiūrėjus). Mačiau Gugą su vaikinuku Domantu, mačiau Ladiją su jos sūneliu Simonu (atrodo?), dar kelias mamas lyg ir atpažinau ,tik va nick'ų niekaip prisiminti negaliu. Labai šaunūs vaikiukai, tik nustebau, kaip jie nesušalo plikučiai? Ir keista, rodė visuotinį rengimąsi..galvojau, kad tų pasiruošimų nebus, pabus su sauskelnėm, o po to ir baigsis reportažas. gerai, kad rodė, bent ilgiau pažiūrėjom į mažylius ir jų mamas wink.gif Puikumėlis ir kodėl mano vaikas taip greit užaugo ir nedavė šanso pasidemonstruoti ;D
Atsakyti