Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Minesota @ 2007 06 13, 08:41)
Rodau savo ilgai badytą daiktą - papuošalų laikiklį  ax.gif 

NEREALIAI...
Atsakyti
Minesota - nuostabu thumbup.gif Bandau suskaičiuoti kiek valandų praleidai prie šito savo kūrinio blink.gif g.gif
Atsakyti
o man įdomu kiek laiko užtruko tokią puikybę subadyti. šaunuolė Minesota ploja.gif
Atsakyti
Ačiū labai labai už tiek gražių žodžių wub.gif wub.gif wub.gif

Valandų daug užtrukau kol subadžiau. Padariau, aišku, ne per 1 kartą todėl sunku pasakyti kiek valandų visas procesas užtruko. O dėl technikos, tai pirmiausia delną ir pirštus formavau, išlinkimus ir įdubimus, išlyginau paviršių. Po to atskirai pagrindą ir po to jungiau į vieną. Pati technika nesudėtinga tik reikia laiko, kantrybės ir įgūdžių. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 13 birželio 2007 - 09:04
Minesota, jetaitau wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man regis Minesota kažkieno ranką apibadė lotuliukas.gif
Superinis darbas thumbup.gif
Atsakyti
Minesota, zodziu ner wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Minesota, medalis tau uzh kantrybe ir kruopshtuma first.gif
nors namie nenoreciau turet jokiu kuno daliu, - gana turejau tikra marinuota kudiki kuri laika...brr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 13 birželio 2007 - 09:55
Dar ir as neatsilaikiau nepagyrus darbeliu. Ievuschka, tavo geles laaaaaaaaaabai grazios. O Minesotos laikiklis papuosalams tikrai nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net ikvepimas pagavo tokiu groziu prisiziurejus - tiesiog tema atgime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 06 13, 07:41)

user posted image

o kantrybes ooooo, pagarba
o ir visa kita - ideja, forma ir pan. yra
Atsakyti
lens.gif aš ten nagus matau ar ką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 06 13, 08:41)

blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif koks grožis ir kaip tikroviška bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(uups @ 2007 06 13, 10:55)
nors namie nenoreciau turet jokiu kuno daliu, - gana turejau tikra marinuota kudiki kuri laika...brr...

blink.gif blink.gif blink.gif kaip taip unsure.gif
Atsakyti