Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 01, 11:29)
Tik internetu  4u.gif

ačių 4u.gif niekada nieko neužsisakinėjau internetu tai jaučiu pasiieškosiu parduotuvėse tik gaila kad spalvų nėra parduotuvse tokių kokių man reikėtų unsure.gif
Atsakyti
nebijok 4u.gif ten tikrai labai gera internetinė parduotuvė... daug kas iš ten perka ( aš taip pat biggrin.gif )... tik aišku jei perki, tai reikia bent jau už 20lt pirkt, ne už mažesnę sumą perkant neapsimoka siuntimo mokesčio mokėt
Atsakyti
su šiais karoliais vargau ilgiuaisiai doh.gif nesuprantu ar čia vilna nekokia buvo ar aš jau nemoku daryti g.gif veliu veliu o susivelia kreivas su duobutėm kamuoliukas tai prie vieno kamuoliuko vargau gal apie 45min. doh.gif doh.gif doh.gif sakiau jau nebevelsiu jei taip ir toliau bus nes tiek laiko užgaišti unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 05 18, 12:05)
Na as klausiu kur gauti toki uzsegima kad ant rankos laikytusi verysad.gif

geru uzsegimu yra prie Holidei In kitoje gatves puseje netoli sustojimo JUVELYRIKOS OAZE laiptais zemyn ten brangoki sidabras. 4u.gif
Atsakyti
gal galite pasakyti tos kurios mokate daryti sages ar tai yra sunku padaryti ir ar daug laiko užima ypač jei tik pradedi rolleyes.gif
o užsegimų mačiau kažkokių vilniuj universalinėj ten ir vilną pirkau tik pati nesu darius su užsegimais nes manau kad ant valo padaryt užsegimą yra sudėtinga g.gif
Atsakyti
as taip pat niekada internetu nepirkusi bet manau pabandysiu. ax.gif beje jus siunciates pastu ar per siuntu tarnyba? gal kas is Panevezio pirko idomu kiek uz pasto islaidas sumokejo. smile.gif
Atsakyti
tikrai nebijok wink.gif galu gale ne vienoje parduotuveje nerasi tokio gausaus asortimentio wink.gif reklama....... visai ne, tik patikinimas, kad tvarkelė su tuo internetiniu pirkimu wink.gif ne taip kaip čia hihihi.gif user posted image
čia iš vakarykštės kelionės laugh.gif
Atsakyti
linada, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kitaniux @ 2007 07 01, 11:32)
as taip pat niekada internetu nepirkusi bet manau pabandysiu.  ax.gif beje jus siunciates pastu ar per siuntu tarnyba? gal kas is Panevezio pirko idomu kiek uz pasto islaidas sumokejo.  smile.gif

Aš prašau (įrašau prie pastabų), kad siųstų per autobusų st. siuntų skyrių , nes siuntinukas ateina tą pačią dieną (na, jei vakare įdėtų, tai kitą dieną ) . Kainuoja manau apie 6 lt .
Atsakyti
aciu uz atsakyma Magic 4u.gif dar norejau paklausti del 38nr adatos ten yra dvi trikampe ir tristar kuri geresne i universalesne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kitaniux @ 2007 07 01, 13:23)
aciu uz atsakyma Magic  4u.gif dar norejau paklausti del 38nr adatos ten yra dvi trikampe ir tristar kuri geresne i universalesne?  mirksiukas.gif

Mano manymu tristar (pas mane tai vienintelė adata, kurios iki šiol nesulaužiau nei vienos biggrin.gif ) O gerumu visos geros, nes skirtingos mirksiukas.gif , aš naudojuosi visomis pasiūlytomis.
Atsakyti
na pradziai pabandymui uzteks vienos tristar.dekuj 4u.gif
Atsakyti