Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(linada @ 2007 07 01, 12:38)
tikrai nebijok wink.gif galu gale ne vienoje parduotuveje nerasi tokio gausaus asortimentio wink.gif reklama....... visai ne, tik patikinimas, kad tvarkelė su tuo internetiniu pirkimu wink.gif ne taip kaip čia hihihi.gif user posted image
čia iš vakarykštės kelionės laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jetau kokia gera nuotrauka thumbup.gif

o kodel didziosios veltiniautojos sioje temoje jau darbu nerodo? verysad.gif
visada uzsukdavau akiu paganyti bigsmile.gif
nesezonas ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(belinda @ 2007 07 01, 14:19)

o kodel didziosios veltiniautojos sioje temoje jau darbu nerodo?  verysad.gif

Iš tikrųjų - kurgi, didžiosios veltiniautojos , darbų nuotraukos ? Aaaaa ?
Atsakyti
teisingai sakė... nesezonas biggrin.gif ir mane tinginystė nukariavo... nesinori eit velti ax.gif
Atsakyti
aš, nors ir ne didžioji velėja, bet va 3 savaitę broliui tapkes silikonu tepu hihihi.gif tai ką jau čia apie vėlimą bešnekėt blush-anim-cl.gif: pasinėriau į biseriuką šiek tiek, drauges, mamas dovanom žadu pamaloninti.
Atsakyti
o mane kaip tik ikvepimas pagavo. lotuliukas.gif ryt turbut siusiu uzsakyma i rankdarbiai.com bigsmile.gif
Atsakyti
o man noras pradėjo vėl kilt kažką nuveliot tongue.gif greit į darbą, pasipuošt reikia, o ir laiko mažiau bebus nei dabar (nors ir dabar tik kai mažoji miega galėč) bigsmile.gif

Atsakyti
O jus ant nuogo kuno ar nesiojate veltinius? nes man ant rankos tai kaip ir viskas tvarkoje, bet ant nuogo kaklo tai grauzia doh.gif karsinys pas mane, bet nezinau ka cia daryti, nu gal priprasciau ax.gif
Papildyta:
As nuveliau kelis darbelius:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Grauzia ax.gif doh.gif cool.gif
Atsakyti
grazu 4u.gif
prisiminiau kaip pati pirma karta uzsidejau karolius is karsinio.... po keliu minuciu negalejau ne kaklo pajudint kaip skaudejo nuo grauzimo doh.gif bet uzsispyriau ir viskas... po keliu tokiu "treniruociu" viskas suitvarke, todel nebera skirtumo is kokios vilnos karoliai 4u.gif
Atsakyti
KristiTal, dailūs rutuliukai. Bedėvint veltinukai šiek tiek "apsitrina" (o gal kaklas pripranta prie vilnos g.gif ) Na, jei tas vilnos "jausmas" nemalonus, tada papuošaliukus velk iš švelnesnės vilnelės - merinosų sluoksnos pvz.
Atsakyti
KristiTal, faina, vasariška bigsmile.gif

Karšinis ir man biški graužia blink.gif
Atsakyti
Kristital, labai grazu ir skoninga ax.gif o del grauzimmo, tai tik pasikartosiu - daryk is sluoksnos. jei oda visada tokia jautri buvo, tai pratinkis nesipratinus nepriprasi schmoll.gif as del to karsinio sau ir nenaudoju, nes kitaip vaikstau ne tik su grauziamu kaklu, bet ir su raudonom demem ant jo doh.gif ir ne del to, kad nusikasau, o karsinys taip sudirgina oda unsure.gif
Atsakyti
KristiTal, jus tikra saunuole. mirksiukas.gif labai, labai grazu 4u.gif o as jau neiskenciau ir issiunciau uzsakyma bigsmile.gif
Atsakyti