Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

Jungiuos prie jūsų 4u.gif
Mergaitės, o kiek pas mus kainuoja clinique dramatically different kremas veidui??? g.gif
Atsakyti
Naudoju Clinique makiažo pagrindą 4u.gif Lygiai padengia veiduką ir šiaip neblogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 11:20)
Noreciau del Super balanced pudrytes paklausti - ji kiek supratau tinkama misriai odai. O kaip del maskavimo? Ji is tu labiau maskuojanciu? g.gif Ar matiskumo suteikia? g.gif Renkuos tarp sitos ir perfectly real, busiu dekinga uz pagalba ax.gif

As neseniai isigyjau superbalanced kremine pudra 03 Ivory.Taip,ji skirta misriai odai.Mano oda misri,linkusi i sausuma.Si pudra maskuoja vidutiniskai,maloniai tepasi,nesausina odos,ilgai islieka,suteikia matiskumo.Beje,pirkau "ant nematuskiu" ,t.y. nebandziusi,tik paskaiciusi apie ja internete.Esu patenkinta-idealus variantas kasdienai.Na,o ypatingoms progoms man nepakeiciama Estee Lauder double wear thumbup.gif -puikiai maskuojanti krempudre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2007 11 16, 23:06)
As neseniai isigyjau superbalanced kremine pudra 03 Ivory.Taip,ji skirta misriai odai.Mano oda misri,linkusi i sausuma.Si pudra maskuoja vidutiniskai,maloniai tepasi,nesausina odos,ilgai islieka,suteikia matiskumo.Beje,pirkau "ant nematuskiu" ,t.y. nebandziusi,tik paskaiciusi apie ja internete.Esu patenkinta-idealus variantas kasdienai.Na,o ypatingoms progoms man nepakeiciama Estee Lauder double wear thumbup.gif -puikiai maskuojanti krempudre 4u.gif

Man superbalanced nepatiko - meginau ja savaitgali. Pasirode per mazai maskuojanti ir nesuteikianti tiek matiskumo kiek man noretus, taigi grizau ir vel prie savo Isadoros "Velvet touch" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 11 16, 10:16)
Gal zinote kas pigiau prekiauja Clinique tusu? gal siam forume tokiu yra?  ax.gif

??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 12, 22:24)
pasidalinkit patirymu tos, kurios turit misria odele - koki krema naudojat tokiu oru ir ziema, kad nekimstu poru  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 19, 13:41)

Jeigu mokate angliškai yra toks testukas pagal akių spalvą, plaukus, odą ir t.t. parenkamas tinkamiausias Clinique produktų rinkinukas (tik kažkodėl meta mano seniau darytą...)

Aš esu naudojusi Dramatically Different Moisturizing Lotion bet nepasakyčiau, kad jis man labai labai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2007 11 19, 13:45)
Jeigu mokate angliškai yra toks testukas pagal akių spalvą, plaukus, odą ir t.t. parenkamas tinkamiausias Clinique produktų rinkinukas (tik kažkodėl meta mano seniau darytą...)

Aš esu naudojusi Dramatically Different Moisturizing Lotion bet nepasakyčiau, kad jis man labai labai wink.gif

O cia mokancioms vokiskai: odos testas

As ir meginau DDML, tai man labai patiko. Negalejau patiketi, kad nuo vieno patepimo oda gali taip sveikai atrodyti blink.gif dabar isbandymo dar laukia DDMG (gelis) , nes mano oda riebi, tikiuosi bus dar geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2007 11 19, 15:43)
As ir meginau DDML, tai man labai patiko. Negalejau patiketi, kad nuo vieno patepimo oda gali taip sveikai atrodyti  blink.gif

o ar gali pasakyti, kiek kainavo DDML??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 11 19, 18:47)
o ar gali pasakyti, kiek kainavo DDML???  ax.gif

as turejau nemokama meginuka (kurio uzteko gerai savaitei bigsmile.gif )
siaip Vokietijoj DDML kainuoja
30 ml 16,50 eur
50 ml 23,00 eur
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2007 11 19, 21:32)
as turejau nemokama meginuka (kurio uzteko gerai savaitei  bigsmile.gif )
siaip Vokietijoj DDML kainuoja
30 ml 16,50 eur
50 ml 23,00 eur

4u.gif
nužygiuosiu į Kristianą "ant palyginimo" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 11 19, 12:15)

galiu pasiulyti tiktai ruza ax.gif
Atsakyti