Įkraunama...
Įkraunama...

Tatuiruotės naikinimas

Ka cia apsispresi, kad nera is ko rinktis biggrin.gif.
Laukiu geresniu laiku ir lazeriu, kai neliks tikrai randu po naikinimo. nes dabar vaikscioti su pabalusiu blynu nelabai noreciau.
Atsakyti
Na, as grizusi i LT vis del to pabandysiu kreiptis issamesnei konsultacijai del lazerio... ax.gif Gal ne viskas taip baisu, kaip atrodo... doh.gif
Atsakyti
O kam ja naikinti?
Man tai graziai atrodo, aisku jei nedidele, as pati turiu ant kojos bet nenoreciau jos naikinti smile.gif
Jau geriau tatto negu randas
Atsakyti
maniske daryta pries 10 metu.. tada buvau dar nepilnamete ir keistai suvokiau grozi biggrin.gif
Dabar tai jau nebegrazu..
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2007 12 06, 14:57)
maniske daryta pries 10 metu.. tada buvau dar nepilnamete ir keistai suvokiau grozi biggrin.gif
Dabar tai jau nebegrazu..

Aaaa smile.gif
Atsakyti
Sveikos , noreciau patikslinti kaina sugicharoj, as buvau konsultacijoj, tai tik startinis mokestis yra 350 o uz kiekviena impulsa ar kazkaip panasei reik moket po 2 lt tai mano tatoo nera didele tai man dar plius 200 lt bet dabar jau bijau kad randu neliktu o vasara cia pat noriu atsikratyt. sad.gif
Atsakyti
Kokio mazdaug dydzio tavo tatuiruote? matyt atpigo, gali visko buti...
Atsakyti
Turiu beda,noriu atsukratyti tatu.Kur Kaune jas naikina?Gal kas naikinosi?
Kokie rezultatai?
Atsakyti
Nejaugi niekas nesinaikino tatu? g.gif
Atsakyti
Merginos, as ir buvau Sigicharoje, netiesa jie raso savo puslapyje, kadangi mano tatoo spalvota, gydytoja is kart pasake tos spalvos neisims, tos irgi, trecios - irgis, berods raudona, zalia ir dar kazkas, pabande su lazeriu tatoo kampucius - ka jus galvojate spalvu ryskumas nesumazejo nei trupucio. Ta pati gydytoja pazadejo man issiaiskinti - taip ir neatskambino, zodziu nedekit vilciu i centra.
Atsakyti
QUOTE(_Toma_ @ 2008 02 14, 16:06)
Merginos, as ir buvau Sigicharoje, netiesa jie raso savo puslapyje, kadangi mano tatoo spalvota, gydytoja is kart pasake tos spalvos neisims, tos irgi, trecios - irgis, berods raudona, zalia ir dar kazkas, pabande su lazeriu tatoo kampucius - ka jus galvojate spalvu ryskumas nesumazejo nei trupucio. Ta pati gydytoja pazadejo man issiaiskinti - taip ir neatskambino, zodziu nedekit vilciu i centra.

Nu va blink.gif O aš kitą penktadienį užsirašius į Sugiharą, ir mano tatoo taip pat spalvota: yra juodos, žydros ir raudonos spalvos unsure.gif
Toma, o tavo tatoo seniai daryta, spalvos ryškios? Maniškei jau 10 metų, pablukus gerokai.
Atsakyti
Maniskei irgi 10 metu, yra raudonos sp. sake, jos neisims.
Spalvos ryskios....
Atsakyti