Įkraunama...
Įkraunama...

Tatuiruotės naikinimas

Ech, va taip ir būna kai esi nepilnametė doh.gif Paauglystėje norejau, bet galvojau,kad nebepatiks,tai vis laukiu savo trisdešimtmečio, tikiuosi kad galutinai grožio supratimas nusistovės, tada gal ir pasidaryčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xskix: 27 vasario 2008 - 23:33
sveikos smile.gif
as esu naikinusi savo tattoo sugiharoj, pries kokius gal 5 metus....... kaina buvo irgi tokia pat, 350 startinis ir po 2 litus impulsas. tada sumokejau apie 800 litu, o dar reiktu kokiu 4-5 kartu. tai brangus malonumas. taip pat buvo paauglystes kvailyste biggrin.gif pati procedura neskausminga, nes patepa nuskausminanciu tokiu kremuku. man tai buvo pablukusi tatuiruote, bet kai supratau, kad cia tik pradzia, nusprendziau geriau pasidaryti nauja, kuri man nerealiai patinka mirksiukas.gif
su senaja tai atsimenu budavo geda vasara eiti net papludimiu biggrin.gif dabar dziaugiuosi naujaja tattoo biggrin.gif gal dar vienos visai noreciau biggrin.gif
Atsakyti
Tai tu vietoj senosios nauja pasidarei? Jei ne, tai ar liko randas po naikinimo? Kokioje vietoje buvo tattoo? Koks dydis?

Man ir geda eiti su senaja tatuiruote, nes ji neatitinka dabartines soc. padeties bei ivaizdzio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos tatuiruotosios 4u.gif As taip pat turiu tatoo, bet naikinti nenoriu, tongue.gif kad ir buvau jauna kai dariau taciau vieta parinkai labai protinga mirksiukas.gif , kartais pamirstu , kad ja turiu rolleyes.gif

Bet rasau jums su patarimu ir info, kuria zinau is savo geros drauges, kuri bando nesekmingai panaikinti tatoo. Proceduras darosi irgi jusu minotoje Sigicharoje Pazadai ir prognozes buvo daug zadancios.....as maciau jos tatoo pries ir po...Tik negaliu nieko gero pasakyti. Jau buvo daug kartu ir pagal kosmetologes pazadus kaip ir turejo but panaikinta, bet deje nieko panasaus: pabluko siek tiek ir oda atrodo kakokia reljefine. Vienu zodziu pinigu jau ismete ne viena tukst (!) o rezultato nera. Jei atvirai, manau, kad negalima zadeti ir daryti reklamos kai is tikro tai nerealu schmoll.gif Pinigai i bala,plius sake ir skausmingiau nei kai dare tatoo unsure.gif
As jai patariau pasidometi plastiniu chirurgu pagalba...Man tai skamba patikimiau...Galu gale ant randelio pasidaryti kita tatoo bus protingiau nei isleisti tukstancius uz nublikinta tatoo doh.gif ....Parasysiu ir patikslinsiu kai ka suzinosiu naujo mirksiukas.gif

p.s. nepykit ant savo tatoo labai, juk galima jas ir patobulinti, pasidaryti kazka grazaus drinks_cheers.gif
Atsakyti

Nedeciau ash tiek vilciu vietoj jusu i tatuiruociu naikinima, nes net pasaulinio lygio holivudo zvaigzdes, ne naikinas tattoo,o darosi cover up, nors pinigu turi tikrai ne viena tukstanteli...

TUrbut vienintelis budas tai pasalinti tattoo kartu su oda....

O lazeriu nepanaikinamos yra raudona ir geltona spalvos tai tikrai, kaip del kitu nezinau...

Tikiuosi ash pati ateityje tokios bedos neturesiu ax.gif
Atsakyti
siaubiakas, kai pagalvoji ohmy.gif
Atsakyti
kas naujo del tattoo naikinimo? gal jau buvote kas nuvaziave. as uzsirasiau i sugihara konsultacijai, tai paskaicius jusu atsiliepimus supratau kad tik veltui pinigus ismesiu i bala., bet ar tikrai taip yra kaip rasote. ne jau neisnaikina ir randai lieka. man tai kazkaip neitiketina blush2.gif
Atsakyti
ku-ku
Atsakyti
sveikos, merginos
netycia uzsukau ir pagalvojau parasyt
taigi as irgi is tu, kuri nebenori savo tatoo... ax.gif
ir po ilgesniu dvejojimu nukeliavau i Sugihara. Aisku, malonumas ne is pigiuju, bet rezultatas matosi. Kaina, kaip merginos minejo, yra bazine kazkiek virs 300 plius uz kiekviena impulsa po 2 lt.
Per kiekviena procedura gaunu apie 200 impulsu, tai moku panasiai apie 700. turejau 3 proceduras (pernai birzelio, rugsejo ir gruodzio men.)
Rezultatas tikrai matosi ir esu juo gan patenkinta, taciau priesingai negu kaip anksciau viena is jusu minejo (neisiminiau vardo), man si procedura skausminga ir joks ten nuskausminamas tepalas nepadeda (pabandziau viena karta ir bereikalingai tik pinigus sumokejau).
Siaip man patare kuo reciau daryti sias proceduras, nes oda turi atsigauti ir tam, kad nevyktu randejimas reikalingi bent du menesiai pertraukos, o siaip kuo ilgesnes pertraukos tuo geriau. Tai va, dabar nutariau palaukt koki pusmeti ir tikiuosi dar po vieno ar dvieju apsilankymu bus viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kearen @ 2008 03 25, 19:25)
sveikos, merginos
netycia uzsukau ir pagalvojau parasyt
taigi as irgi is tu, kuri nebenori savo tatoo... ax.gif
ir po ilgesniu dvejojimu nukeliavau i Sugihara. Aisku, malonumas ne is pigiuju, bet rezultatas matosi. Kaina, kaip merginos minejo, yra bazine kazkiek virs 300 plius uz kiekviena impulsa po 2 lt.
Per kiekviena procedura gaunu apie 200 impulsu, tai moku panasiai apie 700. turejau 3 proceduras (pernai birzelio, rugsejo ir gruodzio men.)
Rezultatas tikrai matosi ir esu juo gan patenkinta, taciau priesingai negu kaip anksciau viena is jusu minejo (neisiminiau vardo), man si procedura skausminga ir joks ten nuskausminamas tepalas nepadeda (pabandziau viena karta ir bereikalingai tik pinigus sumokejau).
Siaip man patare kuo reciau daryti sias proceduras, nes oda turi atsigauti ir tam, kad nevyktu randejimas reikalingi bent du menesiai pertraukos, o siaip kuo ilgesnes pertraukos tuo geriau. Tai va, dabar nutariau palaukt koki pusmeti ir tikiuosi dar po vieno ar dvieju apsilankymu bus viskas  cool.gif

tos vietos sauleje rodyti negalima, kaip man sake. ar tai tiesa? paskaiciavau, kad man reiketu kelis metus nesideginti, arba dengti tatuiruote g.gif
Atsakyti
as irgi apsilankaiu sugiharoje, pasidariau pirmaji seansa, tai pasakyciau visai normaliai. viska nuosekliai isaiskino. kad ta balta vieta kur buvo tatuiruote pranyks, kad viskas su laiku susitvarkys, nes cia nera trumpas procesas. o kas liecia del diginimosi sauleja ar soliarime tai nieko nesake, betsake kad galiu normalu gyvenima gyventi mirksiukas.gif o tas deginimasis tai tik tiek blogiau kad ta vieta bus sviesi ir tiek.konsultacija kainavo 100lr, pirminis 350 ir uz impulsa 2 lt., bet man buvo tik 49impulsai blink.gif sake ateit po 3men, tai manau iki to laiko spesiu ir antram seansui pasitaupyti thumbup.gif jei domina galesiu pafotografuoti kaip ta tattoo nyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Na ir aš su ta pačia problema verysad.gif . Mano Tatoo jau 7 metai, ji jau pasenusi, matomoje vietoje - riešo vidinėje pusėje ir gan nemaža doh.gif . Ir kas man keisčiausia, kad ji neblunka, nes jei nors kiek pašviesėtų, gal būtų galima darytis kažką naujo ant viršaus g.gif
Kremų stebuklais netikiu, manau čia pinigų paleidimas į orą schmoll.gif .
Ir kodėl tas protas iš paskos visada velkasi doh.gif . Nors imk ir išsikask tą bjaurią Tatoo iš savo rankos (aš čia apie save)... unsure.gif
Atsakyti