Įkraunama...
Įkraunama...

www.forever21.com

sveikutes mirksiukas.gif paaiskinkit man nieko neismananciai apie forever dydzius. tai koks cia skaitosi pas juos europietiskas sukneles dydis skaiciais "small", "medium"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 21 gegužės 2009 - 19:29
Kad jų tokie pat dydžiai kaip ir Europoj.. S,M ir pan..
Atsakyti
QUOTE(vipppp @ 2009 05 21, 21:52)
Kad jų tokie pat dydžiai kaip ir Europoj.. S,M ir pan..

Skaičiais klausia rolleyes.gif
Small - 36, medium - 38/40, large - 42 lyg ir... unsure.gif g.gif Šiaip, kaip su tais didesniais dydžiais pas juos, tiksliai nežinau, nes kiekviena parduotuvė skirtingai - vieni rašo, kad 40 - dar medium, o kiti, kad jau large... g.gif Nuo parduotuvės priklauso, man rodos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 21 gegužės 2009 - 21:00
kokio dydzio imti dzinsus is forever21 su 94 klubais? 4u.gif

patarkyte , please
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2009 05 21, 21:53)
Skaičiais klausia rolleyes.gif
Small - 36, medium - 38/40, large - 42 lyg ir... unsure.gif  g.gif Šiaip, kaip su tais didesniais dydžiais pas juos, tiksliai nežinau, nes kiekviena parduotuvė skirtingai - vieni rašo, kad 40 - dar medium, o kiti, kad jau large... g.gif Nuo parduotuvės priklauso, man rodos smile.gif

labai aciu 4u.gif dabar jau aiskiau bigsmile.gif
Atsakyti
Aš iš ten turiu sijoną M dydžio, tai sakyčiau 36 ten, na 36/38 maksimum.
Atsakyti
Aš pirkusi esu ploščiuką, tai tikrai pamažintas dydis buvo, be to, rūbai skirti mažesniam ūgiui, nes su savo 176 cm sunkokai randu ką pritaikyti. Nebent maikutes, tunikas, dar kai kuriuos ilgesnius megstukus ar cardiganus...
Atsakyti
Labai kniedi is forever21 uzsisakyti. Gal galite padeti? Man idomu per kiek mazdaug savaiciu rubeliai pasiektu mane (uzsisakant per tarpininkes) ?
Koki didi imti pvz. sukneles su 98-70-100 ismatavimai - M ar L?
O koki didi batu imti jei Lietuvoje perku 39-40?

Is anksto dekoju uz atsakymus - nusiziurejau kelis rubeliu diplomu teikimui ir labai noriu rolleyes.gif

Atsakyti
prisipažystu neskaičiau visos temos blush2.gif
man tik dėl dydžių įdomu: kiek matau bliuskučių, vien S, o aš XS LT nešioju g.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2009 05 24, 21:32)
prisipažystu neskaičiau visos temos blush2.gif
man tik dėl dydžių įdomu: kiek matau bliuskučių, vien S, o aš XS LT nešioju g.gif  ax.gif  ax.gif

Aš kai nešiojau XS pirkau S - tiko rolleyes.gif Bet negarantuoju, kad viskas tiks... g.gif
Atsakyti
As perku S ir buna gerai. ( Viena karta tik per didele buvo) O siaip nesioju XS, XXS ar XXXS ... ;]]]
Atsakyti
QUOTE(Kūka @ 2009 05 25, 12:08)
As perku S ir buna gerai. ( Viena karta tik per didele buvo) O siaip nesioju XS, XXS ar XXXS ... ;]]]

Kuka kiek skaiciau tu daznai uzsakyneji is foreverio ax.gif o kaip su batu dydziais jei LT nesioju 38 tai ju bus 8 ar 7?Aciukas 4u.gif
Atsakyti