Įkraunama...
Įkraunama...

www.forever21.com

QUOTE(Vai2lka @ 2009 05 14, 16:28)
as siunciu is meistromargarita  4u.gif

Bet pas ją tax'ai, kiek žinau, prisideda - brangiau gaunas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 14 gegužės 2009 - 17:50
QUOTE(Vai2lka @ 2009 05 14, 15:20)
as pagal lentele galvojau, nes ju S atitinka angliska 4-6 tai kaip ir XS  g.gif
user posted image

nžn, žiūrėčiau aš pagal cm:) bent man jų pateikti cm ir dydžiai sutampa su įprastiniais, į angliškus nežiūriu. pvz mano viršus xs, iš forevero megztukai vienas S pats tas, kitas didokas. suknelės S irgi ok, bet ten ir daugiau tiptų, kaip ir priklauso...
tai va, jei Lt visad S gerai, manau, ir ten bus gerai. na, nebent, medžiaga absoliučiai netampri... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2009 05 14, 18:39)
Bet pas ją tax'ai, kiek žinau, prisideda - brangiau gaunas smile.gif

o is kuriu neprisideda? g.gif
Atsakyti
Aš siunčiuosi iš Taurės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 05 14, 20:56)
o is kuriu neprisideda? g.gif

Būtent meistromargaritai siunčiama į tokią valstiją, į kurią siunčiant tax'ai užsideda (ar tai didesni). Na, kažkas panašaus smile.gif Smulkmenų nežinau, tik kažką tokio girdėjau, kad per ją brangiau būna, negu per kitas tarpininkes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 14 gegužės 2009 - 20:47
QUOTE(Twista @ 2009 05 14, 21:44)
Būtent meistromargaritai siunčiama į tokią valstiją, į kurią siunčiant tax'ai užsideda (ar tai didesni). Na, kažkas panašaus smile.gif Smulkmenų nežinau, tik kažką tokio girdėjau, kad per ją brangiau būna, negu per kitas tarpininkes smile.gif

hmm.. nezinojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kurksyte @ 2009 05 08, 16:22)
Dziugu girdet,gal tada netycia tiks  bigsmile.gif kita savaite suzinosiu  ax.gif

Nu va,gavau savo pirmas 2 prekes is foreverio smile.gif suknyte S dydzio,galima sakyt,tinka,nors nesioju XS (tik gal sakiau biski pasisiaurint reiktu,nes dabar truputi kaip balionas) biggrin.gif sleikutes reguliuojasi,tas kaspinukas nugaroj irgi,tai liuks thumbup.gif tik trumpoka,isivaizdavau ilgesne,bet siaip man dar geriau biggrin.gif as apie sita (tik mano spalvos neber,maniske melyna):

http://www.forever21...l...0607&Page=1

Ir dar buvau liemenele uzsisakius,tai gerai,kad emiau biski didesne,nei nesioju,nes kaip tik bigsmile.gif tiek mazai kainuoja,bet ziauriai patogi ir faina, galima nesiot be petneseliu:

http://www.forever21...l...4197&Page=1

Siaip pirmas uzsakymas nenuvyle,manau kartosim uzsakyma is foreverio bigsmile.gif tiesa,sukneles medziaga ne stebuklinga,bet kai tokia juokinga kaina... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kurksyte: 15 gegužės 2009 - 12:23

Liemenele ir ash ziuejau, bet kad labai jau dydzi like nepopuliarus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As nesioju sita liemele, ziauriai patogi smile.gif Ir su tom petneselem abai daug galima nuveikt biggrin.gif Sukryziuot ir t.t. Labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(kurksyte @ 2009 05 15, 13:21)

Ir dar buvau liemenele uzsisakius,tai gerai,kad emiau biski didesne,nei nesioju,nes kaip tik bigsmile.gif  tiek mazai kainuoja,bet ziauriai patogi ir faina, galima nesiot be petneseliu:
http://www.forever21...l...4197&Page=1

O koki dydi nesioji Lt, ir koki pirkai ten?
As irgi esu uzsisakiusi liemenele siuo metu, tai turbut, kad prasoviau su dydziu. Man siaip A reikejo, bet cia forevery nuo B prasideda dydziai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2009 05 17, 11:59)
O koki dydi nesioji Lt, ir koki pirkai ten?
As irgi esu uzsisakiusi liemenele siuo metu, tai turbut, kad prasoviau su dydziu. Man siaip A reikejo, bet cia forevery nuo B prasideda dydziai g.gif

Nuo A prasideda, tiesiog jau išpirkta, tik žydros spalvos dar A likus smile.gif
Atsakyti
Merginos kadangi niekada neesu pakliuvusi pirkti ant 21d. forever, tai ji kažkuo yra ypatinga ar ne? 4u.gif
Atsakyti