o kas esat uzsisakineje biuziterija? Ar labai prastos kokybes ju metalas?

QUOTE(Sensi @ 2008 11 21, 23:28)
Esu pirkusi dirza su didele metaline sagtim, tai jinai nuo dazo nesiojimo kaip ir apsitryne, is sidabro spalvos dabar gavos murzina bronza kazkokia

is bizuterijos turiu 2 pakabukus - vieno pirma diena grandinele kazkaip nutruko, kita retokai nesioju - kol kas nieko nenutiko. dar turiu auskarus vienus, tie man patinka, taip gerai padaryti
dar vienu laukiu

QUOTE(Sensi @ 2008 11 21, 22:28)
turiu du žiedus tai vienas nuo nešiojimo pasidarė juodas, o buvo ala auksinis, o kitas su "turkio" akim labai negražiai padarytais, tai nenešiojamas guli. Pakabukas atėjo gerai padarytas, mažai nešiotas dar jis, bet nepanašu, kad jam kas atsitiktų

QUOTE(Sensi @ 2008 11 21, 22:28)
turiu tokius dvejus auskarus

Normali kokybė, gerai nešiojasi, nelūžta

Pirmieji labai grazus

QUOTE(Twiggy @ 2008 11 22, 17:19)
Pirmieji labai grazus 

Pirmieji man irgi patiko

Na as tai labai patenkinta foreveriu. Neteko dar nusivilti. Kokybe gera, ( geresne nei musu zarose ar bershkose) kaina irgi gera
Del dydziu visada pataikau.
Batu dydis irgi atitinka
Apatinis trikotazas vien is foreverio, juo ypatingai dziaugiuosi. Spalvos nenusiskalbia, atrodo visi kaip nauji.Medziagos malonios.
Papuosala turiu viena, kuri labai myliu, taciau kazkur dingo pries pora savaiciu.

Batu dydis irgi atitinka

Papuosala turiu viena, kuri labai myliu, taciau kazkur dingo pries pora savaiciu.

as taip pat patenkinta forever21 kokybe, vasara vokietijoj pirkau striuke rudenine, tai super ir kokybe, ir kaina
o del dydzio tai negaliu teigt, jog atitinka tikrai, vieni atitinka, kiti nea

o del dydzio tai negaliu teigt, jog atitinka tikrai, vieni atitinka, kiti nea

panos, o kokio dydzio imti dzinsus (1% spandexo), jeigu klubai 86 cm

As taip pat nudegiau su forever21 kokybe, ir dydis padidintas buvo, ir medziaga prasta... Ne pati kokybiskiausia parduotuve