Įkraunama...
Įkraunama...

www.forever21.com

QUOTE(auruuu @ 2009 02 28, 12:29)
kaip noreciau jau dabar daug drabuzeliu uzsisakyti, bet kaip jei i lietuva nesiuncia?  unsure.gif

Per tarpininkes. smile.gif
Užeikite į subforumą internetinės parduotuvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2009 02 27, 19:03)
O tai tu per tarpininkes nori siųsti, ar pati? jei per tarpininkes, tai prekės kaina plius 15-20 proc. ir dar už siuntimą, čia jau nuo svorio priklauso - 1 kg. 13 dolerių berods. Aš kai siunčiausi suknelę, tai man nuo 29 dolerių pakilo iki maždaug 120 lt.

Per tarpininkes smile.gif
QUOTE(Nicoletta @ 2009 02 27, 19:45)
Akinių kokybė, kaip už tokią kainą, superinė! Svarbiausia - tvirti, o ne kokie išklerę. Aš labai patenkinta, su siuntimu gaunasi 20lt, čia pas mus tikrai už tiek negausi nei gražių, nei kokybiškų  rolleyes.gif

Siūlau prekės kainą dauginti iš 4. Ir gausit kainą jau su viskuo: komisiniais, siuntimu. Tarkim, jei kainuoja 10$, tai jum atsieis apie 40lt.  mirksiukas.gif

QUOTE(Sati @ 2009 02 27, 20:12)
Man tai isejo taip: prkes kaina padauginus is 3.5  4u.gif gaunu kiek lt bus jau su viskuo 4u.gif

Dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedera @ 2009 02 22, 14:53)
uzsisakiau S dydi, kad tik tiktu

Be galo grazi suknute. Jei kartais netiktu, netylek biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
dar klausimukas foreverio myletojoms biggrin.gif
O jeigu as tarkime noriu uzsisakyti tikrai akinius, ar koki kita smulku/nebrangu daikta is foreverio, tai mano visos islaidos ir bus, kaip jus sakes mazdaug daikto kaina x4? ar yra kazkoks visoms be isimties prekems taikomas mokestis, na ta prasme, kad kuo daugiau uzsisakai, tuo pigiau gaunasi ( kokie siuntimo mokesciai ir tt)
na tikiuosi supratot, ka norejau pasakyti.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lamba*: 28 vasario 2009 - 23:09
QUOTE(*Lamba* @ 2009 02 28, 23:07)
dar klausimukas foreverio myletojoms  biggrin.gif
O jeigu as tarkime noriu uzsisakyti tikrai akinius, ar koki kita smulku/nebrangu daikta is foreverio, tai mano visos islaidos ir bus, kaip jus sakes mazdaug daikto kaina x4? ar yra kazkoks visoms be isimties prekems taikomas mokestis, na ta prasme, kad kuo daugiau uzsisakai, tuo pigiau gaunasi ( kokie siuntimo mokesciai ir tt)
na tikiuosi supratot, ka norejau pasakyti..  ax.gif

Siuntimo kaina 100g. 1,3$.
Jei daiktas lengvas ar smulkus, tikrai nereikia dauginti is 4 smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Norėjau pasiteirauti kaip ten su Forever 21 batų dydžiais? Ar jie atitinka dydį? Nepamažinti? Nepadidinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2009 03 01, 17:29)
Laba  4u.gif
Norėjau pasiteirauti kaip ten su Forever 21 batų dydžiais? Ar jie atitinka dydį? Nepamažinti? Nepadidinti?  unsure.gif

As pirkau dvejus batus, tai emiau dydi toki pati, kp LT. Atitiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2009 03 01, 20:40)
As pirkau dvejus batus, tai emiau dydi toki pati, kp LT. Atitiko  thumbup.gif

Dėkui aciuks.gif aciuks.gif mėginsiu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lamba* @ 2009 03 01, 01:07)
dar klausimukas foreverio myletojoms  biggrin.gif
na tikiuosi supratot, ka norejau pasakyti..  ax.gif

Yra taip: kaina+5%(pvm ar kažkas tokio)+15%(tarpininkėm)+siuntimas. Taigi, jeigu ištikrųjų tas daiktelis labai jau lengvutis tai galima daugint iš 3,5, bet ar negeriau daugint iš 4 ir turėt ramią galvą, kad tikrai tikrai nebus daugiau, o tik mažiau biggrin.gif
Mano paskutinis užsakymas buvo 4,49$ (keli papuošaliukai, laaabai lengvi), o sumokėjau 15lt (dauginant iš 4, turėjo būt 17lt, tai 2lt paklaida). Na, viskas tikrai elementaru ir paprasta biggrin.gif Griebki tuos akinius, per daug negalvojus, nes saulės vis daugiau ir daugiau bus cool.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turit siuos batukus? Kaip realybej atrodo, ar taip pat graziai, kaip ir foto? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti... Kaip forever 21 su kelnių ilgiais? g.gif Man dažniausiai būna viskas trumpoka, tad bijau užsisakius tokias gaut unsure.gif Ir šiaip, kokį dydį imti turėčiau, jei per klubus pas mane ~93 cm? smile.gif Labai tikiuosi sulaukti atsakymo biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 03 02, 20:22)
Mergaites, gal kuri turit siuos batukus? Kaip realybej atrodo, ar taip pat graziai, kaip ir foto?  blush2.gif

user posted image

as va pries kelias dienas gavau siuos batelius, pirkau vienam kartui tik detis, tai kaip vienam kartui tiks, o siaip labai prasta medziaga , na tokia tepi ir na nezinau net kaip pavadinti kaip ir linine kokia, kai pirkau kazkaip perdaug neziurejau, maniau kad atlasine, tai pamaciusi truputi nusivyliau, bet kaip uz tokia kaina, tai thumbup.gif
Atsakyti