QUOTE(jamaika @ 2007 05 29, 18:31)
. Tai kam spardyti kencianti, serganti ir kartoti, zinai, tokia tavo karma, nusipelnei to uz savo nuodemes, pats kaltas, tavo mintys netinkamos

Jamaika, o kas siūlo segantį, ar kenčiantį spardyti??? Aš tokių žodžių nemačiau...

Papildyta:
QUOTE(jamaika @ 2007 05 29, 18:50)
Mes visada esame kazkur neteisus. Nera absoliutaus teisumo. Vienam padedamas, kita nuskriausi.
O del baisaus snukio - tai cia vadinasi etikete, nurodanti, kad praeitame gyvenime buvai blogas? Bet kaip dabar atsirinkti? Kas vienam grazu, tas kitam absoliuciai slykstu. Jeigu mano mociutei Marilyn Manson yra baisus, tai ji galetu galvoti, kad jis uzsidirbo savo snukeli uz praeito gyvenimo nuodemes. O jeigu man jis grazus, tai as galvosiu, kad jis apdovanotas. Kuri is musu bus teisi? Grizau prie to, kad nera absoliutaus gerio, absoliutaus blogio ir minties visagales, zmogaus visagalio. Viskas labai neobjektyvu ir saliska.
O del baisaus snukio - tai cia vadinasi etikete, nurodanti, kad praeitame gyvenime buvai blogas? Bet kaip dabar atsirinkti? Kas vienam grazu, tas kitam absoliuciai slykstu. Jeigu mano mociutei Marilyn Manson yra baisus, tai ji galetu galvoti, kad jis uzsidirbo savo snukeli uz praeito gyvenimo nuodemes. O jeigu man jis grazus, tai as galvosiu, kad jis apdovanotas. Kuri is musu bus teisi? Grizau prie to, kad nera absoliutaus gerio, absoliutaus blogio ir minties visagales, zmogaus visagalio. Viskas labai neobjektyvu ir saliska.
Jamaika,čia aš kalbėjau apie išskirtinius atvejus. Visi mes skirtingi ir visų mūsų grožio suvokimas skirtingas.Čia Tu teisi. Bet tema ne apie tai.