Įkraunama...
Įkraunama...

Aš esu savęs kūrėjas...

QUOTE(jamaika @ 2007 05 29, 18:31)

. Tai kam spardyti kencianti, serganti ir kartoti, zinai, tokia tavo karma, nusipelnei to uz savo nuodemes, pats kaltas, tavo mintys netinkamos  doh.gif

Jamaika, o kas siūlo segantį, ar kenčiantį spardyti??? Aš tokių žodžių nemačiau... g.gif ir niekam nieko nereikia kartoti. Kiekvienas už save atsakingas pats. Galima tik patarti, jei žmogus prašo patarimo.
Papildyta:
QUOTE(jamaika @ 2007 05 29, 18:50)
Mes visada esame kazkur neteisus. Nera absoliutaus teisumo. Vienam padedamas, kita nuskriausi.

O del baisaus snukio - tai cia vadinasi etikete, nurodanti, kad praeitame gyvenime buvai blogas? Bet kaip dabar atsirinkti? Kas vienam grazu, tas kitam absoliuciai slykstu. Jeigu mano mociutei Marilyn Manson yra baisus, tai ji galetu galvoti, kad jis uzsidirbo savo snukeli uz praeito gyvenimo nuodemes. O jeigu man jis grazus, tai as galvosiu, kad jis apdovanotas. Kuri is musu bus teisi? Grizau prie to, kad nera absoliutaus gerio, absoliutaus blogio ir minties visagales, zmogaus visagalio. Viskas labai neobjektyvu ir saliska.

Jamaika,čia aš kalbėjau apie išskirtinius atvejus. Visi mes skirtingi ir visų mūsų grožio suvokimas skirtingas.Čia Tu teisi. Bet tema ne apie tai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 05 29, 20:00)
Jamaika, o kas siūlo segantį, ar kenčiantį spardyti??? Aš tokių žodžių nemačiau... g.gif ir niekam nieko nereikia kartoti. Kiekvienas už save atsakingas pats. Galima tik patarti, jei žmogus prašo patarimo.
Papildyta:
Jamaika,čia aš kalbėjau apie išskirtinius atvejus. Visi mes skirtingi ir visų mūsų grožio suvokimas skirtingas.Čia Tu teisi. Bet tema ne apie tai. mirksiukas.gif

vis nepataikau i tema biggrin.gif

Spardyti serganti, kencianti galima ir zodziais, nebutina is tikruju i sikna ispirti. Mes atsakingi galime buti tik uz savo reakcijas, emocijas i tam tikrus reiskinius, o ne uz tai, kas mums atsitinka (ligos, praradimai, nesekmes).

Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 29, 19:05)
Spardyti serganti, kencianti galima ir zodziais, nebutina is tikruju i sikna ispirti. Mes atsakingi galime buti tik uz savo reakcijas, emocijas i tam tikrus reiskinius, o ne uz tai, kas mums atsitinka (ligos, praradimai, nesekmes).

žinoma, aš tai supratau. Aš tik atrašiau Tavo pačios žodžiais...
Žodžiais daug skaudžiau galima įspirti...

Jeigu mes išmoksime teisingai reaguoti į tam tikrus reiškinius ar įvykius, tai ir pakeis tai, kas su mumis atsitinka...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 05 29, 20:12)
žinoma, aš tai supratau. Aš tik atrašiau Tavo pačios žodžiais...
Žodžiais daug skaudžiau galima įspirti...
Jeigu mes išmoksime teisingai reaguoti į tam tikrus reiškinius ar įvykius, tai ir pakeis tai, kas su mumis atsitinka...

jeigu galima dar paklausiu blush2.gif
o kaip reaguoti teisingai? Vienam reikia issiverkti, isklykti savo skausma, kitas iskart ramiai priima praradima. Koks reagavimas yra teisingas, koks laiko tarpas yra leidziamas skausmui isgyventi?

Ir dar, skaiciau sioje temoje, kad kazkoks baisus ivykis, liga yra tarsi skambutis, kuriuo raginama susimastyti, ka darome ne taip ir pan. Jei nesusivokiame, gauname kita smugi, dar viena, kol pagaliau susiprantame. Tai kodel po nelaimes nepraejus net savaitei atsitinka dar viena nelaime? Zmogus net atsikvoseti nespejo, o cia antras smugis. Koks durnius paskambino varpais po tokios trumpos pertraukos? g.gif
Papildyta:
o ir dar klausimelis pasistojo. O kodel negalima subtiliau zmogui pasiusti zinute apie jo netinkama elgesi ir veiksmus g.gif jei isbandymai siunciami kaip pamoka.
Nes zmogus pagal tokia teorija tampa panasus i bandomaja ziurke: atimkim is jo mylimus zmones, pasiuskim liga, dar ka nors sugalvokim ir ziurekim, ar isgyvens. Nusimine, paluzo, keista g.gif Taip jam ir reikia tada, neteisingai sureagavo.

p.s. man is tikruju idomu diskutuoti, ne erzinimo tikslais rasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 29, 19:21)
jeigu galima dar paklausiu  blush2.gif
o kaip reaguoti teisingai? Vienam reikia issiverkti, isklykti savo skausma, kitas iskart ramiai priima praradima. Koks reagavimas yra teisingas, koks laiko tarpas yra leidziamas skausmui isgyventi?

Ir dar, skaiciau sioje temoje, kad kazkoks baisus ivykis, liga yra tarsi skambutis, kuriuo raginama susimastyti, ka darome ne taip ir pan. Jei nesusivokiame, gauname kita smugi, dar viena, kol pagaliau susiprantame. Tai kodel po nelaimes nepraejus net savaitei atsitinka dar viena nelaime? Zmogus net atsikvoseti nespejo, o cia antras smugis. Koks durnius paskambino varpais po tokios trumpos pertraukos?  g.gif

žinoma, gali klausti... smile.gif , jei tik žinosiu, kaip Tau atsakyt, būtinai atsakysiu...Juk aš nesu visažinė... ax.gif smile.gif

Klausi, kaip reaguoti tesingai/ Hmmm...Čia labai sunku apibendrintai ką nors pasakyti. Gal Tu galėtum aprašyt konkrečią situaciją, kad labai "nenuvažiuotume į šoną"?

Kai kalbėjau apie tai, kalbėjau tik apie ligą, o ne apie baisius įvykius...

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 05 29, 20:29)
žinoma, gali klausti... smile.gif , jei tik žinosiu, kaip Tau atsakyt, būtinai atsakysiu...Juk aš nesu visažinė... ax.gif  smile.gif

Klausi, kaip reaguoti tesingai/ Hmmm...Čia labai sunku apibendrintai ką nors pasakyti. Gal Tu galėtum aprašyt konkrečią situaciją, kad labai "nenuvažiuotume į šoną"?
Kai kalbėjau apie tai, kalbėjau tik apie ligą, o ne apie baisius įvykius...

bus baisus offtopicas tokiu atveju g.gif forumo grynintojos gaus infarkta, nenoriu "uzsidirbti" bausmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 29, 19:27)

Papildyta:
o ir dar klausimelis pasistojo. O kodel negalima subtiliau zmogui pasiusti zinute apie jo netinkama elgesi ir veiksmus g.gif jei isbandymai siunciami kaip pamoka.
Nes zmogus pagal tokia teorija tampa panasus i bandomaja ziurke: atimkim is jo mylimus zmones, pasiuskim liga, dar ka nors sugalvokim ir ziurekim, ar isgyvens. Nusimine, paluzo, keista  g.gif Taip jam ir reikia tada, neteisingai sureagavo.

p.s. man is tikruju idomu diskutuoti, ne erzinimo tikslais rasau  ax.gif

Patikėk, mums tos žinutės daug kartų siunčiamos, tik mes jų nematom..., nepastebim, nes esam užsiėmę "svarbiais'' dalykais... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 05 29, 20:38)
Patikėk, mums tos žinutės daug kartų siunčiamos, tik mes jų nematom..., nepastebim, nes esam užsiėmę "svarbiais'' dalykais... mirksiukas.gif

bet juk viskas gyvenime ir yra svarbu. Nera nesvarbiu dalyku, kaip ten ta citata "plastakes sparno plastelejimas Amazones dziunglese sukelia taifuna Japonijoje".
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 29, 19:44)
bet juk viskas gyvenime ir yra svarbu. Nera nesvarbiu dalyku, kaip ten ta citata "plastakes sparno plastelejimas Amazones dziunglese sukelia taifuna Japonijoje".

nu čia aš su Tavimi nesutinku...daug, oi daug laiko mes praleidžiam darydami baprasmiškus dalykus... bet tai, kad jie beprasmiški, pamatom, kai pradedam žiūrėt iš kito taško...galim pavadint -iš dvasingumo taško...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 29 gegužės 2007 - 18:50
QUOTE(rytorasa @ 2007 05 29, 20:47)
nu čia aš su Tavimi nesutinku...dau, oi daug laiko mes praleidžiam darydami baprasmiškus dalykus... bet tai, kad jie beprasmiški, pamatai, kai pradedi žiūrėt iš kito taško...galim pavadint iš dvasingumo taško...

bet jei visi isbegsime i Tibeta medituoti, atsidesime tik svarbiems, dvasingiems reikalams, kas bus? Chaosas.
Nera beprasmisku dalyku, visi reikalai ir darbai yra svarbus. Savaime suprantama, kai zmogus suserga, jam kasdieniniai reikalai tampa beprasmiai, nes reikia gelbeti save. Tai labai gerai, kad nesergame visi vienu metu, nes begelbedami savo sielas, mestume tuos "beprasmius, nesvarbius" darbelius ir prazutume.
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 29, 19:52)
bet jei visi isbegsime i Tibeta medituoti, atsidesime tik svarbiems, dvasingiems reikalams, kas bus? Chaosas.
Nera beprasmisku dalyku, visi reikalai ir darbai yra svarbus. Savaime suprantama, kai zmogus suserga, jam kasdieniniai reikalai tampa beprasmiai, nes reikia gelbeti save. Tai labai gerai, kad nesergame visi vienu metu, nes begelbedami savo sielas, mestume tuos "beprasmius, nesvarbius" darbelius ir prazutume.

kad VISI atsidėtų dvasiniam savęs tobulinimui tai nerealu... O šiaip tarp žemiškumo ir dvasingumo turėtų būti pusiausvyra. Nereikia pulti į kraštutinumus...

Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2007 05 29, 19:58)
kad VISI atsidėtų dvasiniam savęs tobulinimui tai nerealu... O šiaip tarp žemiškumo ir dvasingumo turėtų būti pusiausvyra. Nereikia pulti į kraštutinumus...

gerai, mergaitės... bėgu vakarieniaut... mirksiukas.gif

gero visoms vakaro... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 05 29, 20:58)

tai kodel siunciamas krastutinumas zmogui - baisi liga, nelaime? As ir sakau, galima butu subtiliau zinia atsiusti g.gif Bet itariu, kad visi tie karminiai desniai jau seniai neveikia, nes logikos juose jokios.

Papildyta:
beje, Tibeto vienuoliai galima sakyti yra puole i krastutinumus, bet nieko gyvena rolleyes.gif
man irgi reiktu pavalgyti, bet jau velu, nenoriu nutukti - aplinkiniai pamanys, kad antsvoris uzsidirbtas uz praeito gyvenimo nuodemes lotuliukas.gif aciu uz diskusija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamaika: 29 gegužės 2007 - 19:06