Nezinau, visos temos neskaiciau, permeciau kelis puslapius. Nesivelsiu i beletristikas, tik parasysiu savo parytima, realu, neisgalvota, o isjausta sirdimi, protu, kunu, visa savo esybe. Sirdies ritmo sutrikimus pradejau jausti dar darzelyje, niekas tada manim netikejo, kad man blogai, kur jau cia vaikui sirdis streikuoja- nesamone. Taip sulaukiau paauglystes, kai uzejo pirmas rimtas priepuolis, kurio metu vos neisejau Namo. Matyt ne laikas buvo. Tada prasidejo ligoniniu, kliniku sanatoriju maratonai ir i metus kelis kartus. Daktarai sake, kad isaugsiu- neisaugau. Ryzausi sirdies operacijai- padejo pusmeciui, ir vel viskas atsinaujino. Daktarai sake, kad ir vaiku nerizikuociau gimdyti- rizikuociau ir vaikeliu ir savimi. Ryzausi dar vienai operacijai, priemiau Reiki iniciacija, labai padejo moraliskai tiek man, tiek mano artimiesiems. Po operacijos reikejo gerti pastoviai vaistus- du kartus per diena, nes operacija galima sakyti buvo nesekminga, ir tik vaistu pagalba funkcionavau. Kai paklausiau kiek laiko juos reiks gerti, man tik atsake, kad viena moteris juos begerdama ir du vaikus pasigimde, ir keturiasdesimties sulauke... As to nenorejau...Pradejau dometis ir gilintis i dvasios gelmes, nezinau ar daug isigilinau, kas ten ismatuos, bet atlikau tokia meditacija: Isijungiau meditacine muzika, atsisedau ant grindu, atsipalaidavau giliai kvepuodama. Savo delnuose isivaizdavau laikanti savo sirdi, o joje gyvenancia mano sirdies liga. Ta liga suasmeninau, isivaizdavau kaip sena bobute, kuri ten isikure. As pasakiau jai, kad ja myliu, atsiprasiau, kad jai teko pas mane ateiti, pasakiau, kad viska supratau ir ismokau, o jei ko ir neismokau, tai dar viskas pries akis, bet paprasiau, kad ji jau dabar mane paliktu ir susirinkusi smutkes iseitu i savo namus, ir paliktu mano sirdi svaria, tyra ir sveika. Isivaizdavau kaip ta bobute man sypsosi ir pasiemusi rysuleli iskeliauja namo, o mano sirdis prisipildo sviesos. Asaros upeliais tekejo... Jausmas toks lyg buciau susitaikiusi su priesu ir dabar apsikeitem meile... Verkiau nezinau kiek, bet tos asaros buvo daugiau dziaugsmo o ne skausmo... Nutariau vaistu daugiau nebegerti... Jau 2 men, kaip nezinau nei kur jie stovi, sirdis vietoje, pulsas vietoje, gyvenimas nuostabus, planuose ir vaikiukai svieciasi. Nu kuo ne stebuklas ir kuo ne saves kurimas? Viskas taip paprasta, kad rodos paprasciau nebuna. Bet kartais lengviau numirti nei pasikeisti

Aciu uz demesi- myliu