Įkraunama...
Įkraunama...

Aš esu savęs kūrėjas...

QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 20, 14:50)
O aš vis galvoju- kodėl būtent tokius vyrus man siunčia?  g.gif Gal aš turiu klažką suprasti?)

Tai gal ne TU, o JIE turi kažką suprasti ir todėl JIEMS esi siunčiama mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 05 20, 17:56)
Nejuokink  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Meiles istatymas isgelbes nuo ligu ?  doh.gif

O ko ne? Ta besalygiska meile viskam: artimui, gamtai, zinioms ir t.t., taigi padarytu stebuklus.O dabar kas vyksta aplink, tai kaip tokiam veziui tik ir bujoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 05 20, 18:56)
Tik genijai tau jau jusu Pakylėtieji Mokytojai , buk gera nesnekek taip  ,kad tavo tiesa tiesiausia  tongue.gif o visi kiti durniai kurie gyvenimisku tiesu nesupranta .

Kodel negalima ramiai priimti to, ko nesupranti, ar nezinai? Is visa ko reikia issisaipyti? Jei zmogaus uzvesta tema tau neaktuali, tai gal geriau ir nekomentuoti joje? Susilaikymas daznai buna dorybe. Per daug pykcio gyvenime, per daug ir cia, forume.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 05 20, 17:56)
Nejuokink  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Meiles istatymas isgelbes nuo ligu ?  doh.gif
Na taip kur man suprast kosminius desnius , as zemes kirminas . O vaistu reiktu kol jusu meiles istatymas isigalios , pamylesit tik isrinktus ar ir eilinius ? Ta prasme pagal spalvas ar kaip ?. Tik genijai tau jau jusu Pakylėtieji Mokytojai , buk gera nesnekek taip  ,kad tavo tiesa tiesiausia  tongue.gif o visi kiti durniai kurie gyvenimisku tiesu nesupranta .

Meiles istatymas neisgelbes pats savaime, reikia gyventi remiantis juo.Tai ir yra tai apie ka kalba Vaizgante, kaip ir susirgus vaistai mazai ka pagelbes, tad geriau rinktis sveikata o ne liga, kas yra jau tik pasekme, o ne priezastis.
Kalbant apie genijus reiketu suvokti viena dalyka - genialumas pats savaime nera privalumas.Daug geniju ir apdovanotuju, bet va misija suvokianciu ir gyvenanciu jau yra tik vienetai, ka ivardinciau isrinktaisiais.O kodel tamsta uzsipuoli su tokiu sarkazmu tai tik paciai zinoti ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 20 gegužės 2007 - 18:42
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 19, 11:16)
Mus sutvėrė Kūrėjas. Ir mes patys esame kūrėjai. Kiekvieną dieną kuriam save- mintimis, žodžiais, darbais ir apsileidimais...Kuriam save ir savo dienas.
Siūlau pasidalinti mintimis, kaip mums sekasi save kurti, su kokiais sunkumais susiduriame. Juk kūryba- yra be galo sunkus darbas. Pridarome ir klaidų, kartais labai skaudžių...

Labai įdomi tema 4u.gif Mano subjektyvia nuomone, yra dalykų ( karma, likimas, kaip kaip patogiau ), kurie yra nulemti ir mes jų niekaip paveikti ar pakeisti negalim. Tačiau savo požiūrį į bet kurį reiškinį mes keisti ir kontroliuoti galim. Štai taip aš ir įsivaizduoju savęs tobulinimą biggrin.gif Juk neveltui sakoma, kad žmogaus gyvenimas susideda iš 10 % įvykių ir 90 % emocijų į juos.
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 05 20, 19:39)
Labai įdomi tema  4u.gif Mano subjektyvia nuomone, yra dalykų ( karma, likimas, kaip kaip patogiau ), kurie yra nulemti ir mes jų niekaip paveikti ar pakeisti negalim. Tačiau savo požiūrį į bet kurį reiškinį mes keisti ir kontroliuoti galim. Štai taip aš ir įsivaizduoju savęs tobulinimą  biggrin.gif Juk neveltui sakoma, kad žmogaus gyvenimas susideda iš 10 % įvykių ir 90 % emocijų į juos.

BUTENT!!!
Todel ir sakoma, kad gyvenimas yra iliuzija - labai tiksliai pastebeta.Ir tik nuo musu samoningo pasirinkimo priklausys ka sukursim ir kaip isgyvensim.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 19, 17:12)
O gal labai mažai girdėjai, nepagalvoji apie tai?smile.gif

Spalvotam sakiny nesakyk "mes", sakyk "aš" smile.gif

mirksiukas.gif pasakiau tai,ka ir norėjau pasakyti.nes daug metų ir oficialiai ir ne visai ,analizavau psichologiją.ir sakau ,,mes,, tai yra visi žmonės turėdami galimybe kurti visa savo gyvenimą,ji būtinai nukreiptų naudingiausia,dažniausiai,materialiai naudingausia , linkme
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 19, 17:48)
Šią temą sukūriau todėl, kad apie tai galvoju kasdien. Mėginau apie tai diskutuoti pozityvisčių temoje, bet pasijutau nesuprasta, todėl nusprendžiau sukurti atskirą temą.
Nemanau, Shidduh, kad vien nuo mūsų priklauso visas gyvenimas ir mūsų aplinka. Tame dalyvauja ir Dievas, kaip aš jį suprantu, ir tie dvasiniai vadovai, kurie mums paskirti arba kurių valdžioje esam (tarkim, Karmos Valdovai).
Bet sutikit, kad mes daug ką kuriame savo mintimis ir žodžiais. Tarkim, kalbam su kokiu nors žmogumi. Galim tą patį vienaip pasakyti ir kitaip. Tarkim, esam suirzę ir suerzinam žmogų, su kuriuo bendraujam. Jis gali įsižeisti ir t.t. Arba sugebam suvaldyti savo susierzinimą, gal atsiprašom to žmogaus, kad esam nekokios nuotaikos, ir jo nesupykdom. Juk toliau įvykiai klostysis skirtingai.
Galim priimti vienokį sprendimą arba kitokį. Vėlgi- ateitis priklausys nuo to, kokį sprendimą priėmėm.
Argi tai nėra kūryba?
"mastymas yra aisku dovana , tik mastyk nemastes lemta taip but ir bus . Niekas neturi aiskeregystes" (renax)
Kodėl niekas neturi aiškiaregystės? Dauguma ją turim, tik ne visi pripažįstam tai. Aš, pvz., spalio mėnesį žinojau, ką darysiu dabar. Žinojau, kokie manęs laukia pasikeitimai gyvenime. Jie įvyko. Galima sakyti, aš pati tuos pasikeitimus ir sukūriau. Mumyse yra žinojimas, tik ne visuomet juo patikim, norim jį išgirsti.

"nelabai logiška tema g.gif niekada nesu niekur girdėjusi,kad mes save kurtume doh.gif manau mes ,visi žmonės, paprasčiausiai augame ,mokomės ir tobulėjome.jeigu galėtume kurti save,tikrai pralenktume visus aktorius ,dainininkus,prezidentus ir t.t nes mes kurtume save iki jų lygio. schmoll.gif tai išviso temos esmės nesuprantu.čia yra daug temų išsikalbėjimui,savo nuotaikos išraiškai pateikti ir pan."
Jweigu tu nesi apie tai girdėjus, tai dar nereiškia, kad giti apie tai nėra girdėję. Yra toks forumas "Minčių fontanas", kuriame labai daug ir plačiai šnekama apie minčių kuiamąsias galias. Yra žmonių, kurie studijuoja, kaip mintimis kurti programas, kurios veiktų. Mes tas programas visi kuriame, bet darome tai nesąmoningai.
Ar būtina pralenkti aktorius, dainininkus, prezidentus? Aš asmeniškai nenorėčiau būti viena iš tų, kurie nenueina nuo žurnalų viršelių. Man tai nėra įdomu. Galima gyventi labai ramiai ir padaryti daugiau nei prezidentai...

g.gif ir tu visa šita dalyka vadini kūryba?sugebėjima save valdyti? mokėjima išsakyti savo emocijas,tai vadini kūryba?
jei būtumėme KŪRĖJEI tikrai kasdienius įvykius keistume ,nedarytumėmė jokių klaidų,nepasiduotumėme emocijoms ir t.t
vaižgante,kokia dabar tavo dvasinė būklė?kas tau kelia nerima,kokiomis klaidomis gyveni,kad sukūrei šia ,,temą,, ?ko gi sieki ?

QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 19, 20:04)
Kiek suprantu, būtent su nesugebėjimu priimti besikeičiančio gyvenimo, priešinimusi tam.
Ligos nėra mums primetamos, jomis mes nesam baudžiami. Jas sukuria mūsų mintys, mūsų emocijos, mūsų žodžiai, mūsų poelgiai...

taip,nusilpus nervinei,imuninei sistemai,nemokant tiesiog gyventi,puola ligos.bet jos nėra kažkokia karma,prakeikimas.ir nėra mūsų kūryba.noriu sergu,noriu ne?nesamonė,tikrai šitaip mes negalime valdyti aplinkos,savo organizmo.
QUOTE(lepOŽKA @ 2007 05 19, 21:39)
Tuomet užduosiu tą seną kaip pasaulis klausimą: už ką yra baudžiamas nuo onkologinės ligos mirštantis trejų (dviejų, keturių) metų vaikutis?

Nesu labai praktikuojanti katalikė, bet žinau vieną dalyką: Dievas nėra baudėjas... Jo gailestingumas - beribis...

kai miršta vaikai,sakoma,jie baigia savo dvasine kelionę.čia būtent reinkarnacijos pabaiga.kiek siela gyvena?7-9 kartus siela gali persikūnyti.paskutiniame kūne ,siela būna išsekusi ,persisunkusi blogio,pykčio.todėl ir miršta...vaikai.
žmogus turi galia kažką kurti tik fiziškai.rašyti,tapyti,ir t.t meno ,t.y kūrybos, pakraipų yra daug.o tai ,ka mes leidžiame ar neleidžiame savo mintimis,ko siekiame ,ka veikiame tikrai ne kūryba ,o tėra instiktai.instiktai būna įgimti ir įgyti.jais visą gyvenimą ir vadovaujasi žmogus.tik prie šių dalykų prisideda ir genai ,nulemdami mūsų charakterį,vienaip ar kitaip slopindami,ar skatindami instiktus.
dvasinis tobulėjimas.puiku.bet tai juk ne kūryba.?išsilavinimas,karjeros,žinių siekimas.puiku,bet ar tai kūryba? savikontrolė,tikėjimas,įsitikinimai-ar tai kūryba?
Atsakyti
Super Hera, tai ka paryskinai raudonai as ivardinciau kaip kuryba, nes nuo to kaip mes reaguojame ir priklausys tolimesne ivykiu eiga, susiklostys aplinkybes, bus rezultatas, kuris velgi kis nuo musu reakcijos ir nauju sprendimu.Psichologija kaip ir reiligija, viska aiskina is savo atramos tasko...ir kas cia tokio? Nebutina ismanyti psichologija norint gyventi santarveje ir pilnatveje.Va , kad ir siandien jau teko pasirupinti savo vidumi ir sutverti tokia terpe, kad islikciau tuo, kuo esu tada kai jauciuosi stabiliai ir MEILEJE...ir tai padaryti padejo kaip tu rasai psichologijos mokslu zinios, bet skirtingai nuo taves as neuzsikabinau uz noro tai pabrezti, nors juokinga... kaip tik dabar ta padariau... lotuliukas.gif nu kaip idomu darosi...kas dar iskvies ugni i save... tongue.gif doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 05 20, 19:17)
Kodel negalima ramiai priimti to, ko nesupranti, ar nezinai? Is visa ko reikia issisaipyti? Jei zmogaus uzvesta tema tau neaktuali, tai gal geriau ir nekomentuoti joje? Susilaikymas daznai buna dorybe. Per daug pykcio gyvenime, per daug ir cia, forume.

Labai palaikau tokią nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 05 20, 19:57)
nemokant tiesiog gyventi,puola ligos.bet jos nėra kažkokia karma,prakeikimas.ir nėra mūsų kūryba.noriu sergu,noriu ne?nesamonė,tikrai šitaip mes negalime valdyti aplinkos,savo organizmo.

Sakai ne karma, ne prakeikimas(na taip, gal kiekvienu atveju ne), bet kas tada, kai tiesiog bemiegant uzkrenta koks lengvas paveikslelis ir pataiko i smilkini(zmogus mirsta) kai tuo tarpu kitam betono luitas uzkrenta ant galvos ir jis lieka gyvas? Ar ne per daug gyvenime atsitiktinumu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 20, 16:44)
Nematau jokios prasmės kurti vaistus nuo vėžio. Vaistų nereikės tada, kai žmonės nebenorės juo sirgti

Man atrodo, šitam postui vieta temoje, kur susirenka sergantys vežiu žmonės.
Meilės įstatymas, taip sakant... doh.gif Tyros meilės pilni žodžiai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Malonu, kad kol masažavau klientę ir su ja bendravau, smagiai padiskutavote.
Atsakau Super Herai , kad šiuo metu esu santarvėje su savimi ir kitais, neturiu jokių rūpesčių ir nesigraužiu dėl padarytų klaidų. Noriu pastebėti, kad ne viena tu šiame forume studijavai psichologiją. Ir jei būtum atidžiau paskaičius temą, būtum radus, kad ne kartą aiškiai parašiau, kodėl užvedžiau šią temą. Ir būtent čia, o ne Religijos ir ezoterikos skyriuje. Manau, kad mąstančių apie tai, kaip mes save kasdien kuriame, yra daugiau ir įdomu išgirsti jų pasisakymus.
Papildyta:
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 20, 19:50)
Man atrodo, šitam postui vieta temoje, kur susirenka sergantys vežiu žmonės.
Meilės įstatymas, taip sakant...  doh.gif Tyros meilės pilni žodžiai  verysad.gif  verysad.gif

Ten tikrai šiam postui ne vieta, nes kuo sergame, tai ir esame...Deja verysad.gif
Mano žodžiuose nėra nė lašo smerkimo. Tik plika tiesa, kuri dažnai būna skaudi.
Atsakyti