Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(Nerytė @ 2005 02 07, 12:45)
Kiek pastebėjau, su savo mylimaisiais susipažinote, bet iš pirmo karto, o kai kurios net ir iš kelinto karto nesimpatizavote jam. biggrin.gif
dar nebuvo istorijos apie meilę iš pirmo žvilgsnio.... blush2.gif
wub.gif

Mano meilė iš pirmo žvilgsnio, taigi sakau - akla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2005 02 06, 14:04)
Manasis buvo mano buvusio virsininko brolis ir gyveno tuo metu ne Lietuvoje. Grizo i savo tecio laidotuves. Kai ji pamaciau-tarsi perkunas trenke. Jam pasirodo buvo panasiai. Kai kviete po darbo isgerti kavos dar 2 sav. maiviausi. Sakiau: galim gert ir cia, bet kai nuejom......ta pati vakara sutarem, kad busim kartu, tuoksimes, suplanavom kiek turesim vaiku ir .tt. Po to jis vel isvaziavo. Buvom draugave apie 1 men. Po 9 men. vaziavau pas ji svesti nauju metu, dar po 6 men. jis grizo! Visam. Dar po 5 men. mes susituokem ir iki dabar kartu ir labai laimingi.

kaip romantiska wub.gif sekmes jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2005 02 07, 10:26)
Aš savo vyrą sutikau lankydama vieną tokį būrelį, jis buvo mūsų vadovas, o aš - tik 11tokė  biggrin.gif Iš pradžių, o ta pradžia truko ne taip jau ir trumpai - metus, man jis labai nepatiko. Na kaip, iš vis jam jokių emocijų nejaučiau, bet kai pastebėjau, kad jis ima man sms rašinėti, linkėti "saldžių sapnų" tai ne juokais išgąsdino. biggrin.gif Pradėjau jo neapkęsti, tfu koks man jis buvo  cry.gif o neapkenčiau vien dėl to, kad nervino jo tas dėmesys, kurio visai aš nenorėjau. Tačiau vieną gražią dieną, būrelio duris pravėrė tokia panička blondinka - atseit go go šokėja. Na iš tikro, ji tokia labai moteriškos figūros buvo ir labai išvaizdi. Tai kai pamačiau, kad mano būsimasis jai kažkokį dėmesį pradėjo rodyt, tai pastebėjau, kad manyje kraujas užvirė. "Ai... " - pamaniau, čia tik šiaip man. Bet jau kai po poros savaičių, jis vis dar su ja labiau bendraudavo, o aš už borto likau, tai tada jau ir pradėjau svarstyti viliojimo planą nr.1.... po to sekė daug tų viliojimo planų. O kai galiausiai mes jau draugavom, jis man prisipažino, kad matė tą mano pavydą ir specialiai taip elgės, kad nusileisčiau ant žemės ir jo nekankinčiau (juk vargšelį metus iškankinau) Tai va, viskas baigėsi vestuvėmis  clap.gif  Ir net keista pagalvot, kad ištekėjau už 8 metais vyresnio vyro, anksčiau, na, man tai atrodė milžiniškas amžiaus skirtumas, o dabar - visiška nereikšmybė. Tai va, mes greit turėsim lėlių, ir atrodysim taip  gathering.gif

Nuostabu wub.gif thumbup.gif Sekmes jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 02 07, 10:44)
Aklas pasimatymas mus suvedė Lukiškių aikštės kampe.
Bet vienas žmogus man ant sutuoktuvių sveikinimo atviruko buvo parašęs kažkokio žymaus žmogaus žodžius (dabar nebepamenu pavardės) "Meilė akla, bet vedybos grąžina jai tikėjimą" biggrin.gif Tik tiek.
Tikėjimas tikrai grįžo..o kas įdomiausia - grįžo ir regėjimas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Panasiai kaip ir man tik atviruko su tokiu uzrasu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_ragane @ 2005 02 07, 11:01)
O mes kartu dirbom  tongue.gif  Is pradziu visai visai nepatiko, net kaip i vyra neziurejau, ai kazkoks, galvojau, slaistosi, niekam nejuokingus bajerius skaldo ir t.t... Veliau is pradziu pradejau zavetis jo sugebejimu vadovauti, spresti problemas, zodziu pagalvojau - nedurnas diedas biggrin.gif  O dar veliau per viena vakareli, kai pradejom kazkaip dviese kalbetis ir  "uzveze"  biggrin.gif  Bet dar ne is karto ji "nusikabinau". Dar kokia puse, ar daugiau metu visaip akis varciau  mirksiukas.gif  kol kavos isgert pakviete  tongue.gif  Man tai is pradziu viskas kaip zaidimas atrode, bet paskui, kad uzejo meile  wub.gif  Ir dabar dar nepraejo  tongue.gif

Linkiu, kad ta meile niekada nepraeitu ir teiktu dziaugsma smile.gif
Atsakyti
Na, o mes su savo vyru susipazinome pries du metus... Kai tuo laiku ejo per Baltijos TV sms'ai. Tai mano sesuo ten nusiunte, kad iesko draugo...ir jai siunte labai daug sms'u tai turejo visa lapa prisirasiusi numeriu...na, as jos paprasiau, kad ir man koki viena numeriuka pametetu...tai ji man ji ir dave...na ka...parasiau as jam sms'a...paskui jis man, as vel jam ir taip...sutarem susitikti...
Buvau isvykusi i Klaipeda, vakare gryzau, ejau i alka pasimatyma... Susitikom...vaziavom gerti kavos...ir kava geriam iki dabar smile.gif
Atsakyti
Jolele, labai fainai! Net keista, kad tokiu keistu būdu galima susirasti gyvenimo draugą. Man tai tie sms`ų pažintys atrodydavo labai nerimtai, bet matyt klydau
smile.gif
Atsakyti
Mes susipazinome darbe - jis musu imoneje buvo komandiruoteje, o as kaip tik pradejau dirbti. Man buvo naujas miestas, nieko nepazinojau, jam - tas pats, tik jam ir salis svetima buvo. Na, amziaus skirtumas tarp musu tik 2 metai, tad po kokiu 3 savaiciu tik tariamo zodelio "labas", po truputi pradejom bendrauti. Kadangi musu imone - tarptautine, tai po darbo daznai vaziuodavom kartu su kolegomis is kitu saliu vakarieniauti i kokia kavine. Po bendru vakarieniu ir netgi vakareliu, mano busimas vyras parvesdavo mane namo. Taip draugiskai bebendraudami, po truputi po truputi perejome i kita lygi smile.gif Netrukus bus lygiai puse metu kai atsokome vestuves. Ir tikrai galiu pasakyti, kad gal ne is pirmo zvilgsnio, bet gana greitai supratau, kad tai butent tas zmogus, su kuriuo noriu buti visa gyvenima. Ir joks barjeras, kad mes is skirtingu saliu, skirtingu tautybiu, skirtingos musu gimtosios kalbos, galiu pasakyti, kad kasdien musu rysys tik stipreja wub.gif
Atsakyti
Savajį sutikau kurorte. Jis atostogavo... Aš dirbau.... Taip ir susitikom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2005 02 07, 19:34)
Jolele, labai fainai! Net keista, kad tokiu keistu būdu galima susirasti gyvenimo draugą. Man tai tie sms`ų pažintys atrodydavo labai nerimtai, bet matyt klydau
smile.gif

Man irgi atrodo, kad sms'ais susirasti savajį nerimta, bet pasirodo.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2005 02 07, 20:03)
Mes susipazinome darbe - jis musu imoneje buvo komandiruoteje, o as kaip tik pradejau dirbti. Man buvo naujas miestas, nieko nepazinojau, jam - tas pats, tik jam ir salis svetima buvo. Na, amziaus skirtumas tarp musu tik 2 metai, tad po kokiu 3 savaiciu tik tariamo zodelio "labas", po truputi pradejom bendrauti. Kadangi musu imone - tarptautine, tai po darbo daznai vaziuodavom kartu su kolegomis is kitu saliu vakarieniauti i kokia kavine. Po bendru vakarieniu ir netgi vakareliu, mano busimas vyras parvesdavo mane namo. Taip draugiskai bebendraudami, po truputi po truputi perejome i kita lygi smile.gif Netrukus bus lygiai puse metu kai atsokome vestuves. Ir tikrai galiu pasakyti, kad gal ne is pirmo zvilgsnio, bet gana greitai supratau, kad tai butent tas zmogus, su kuriuo noriu buti visa gyvenima. Ir joks barjeras, kad mes is skirtingu saliu, skirtingu tautybiu, skirtingos musu gimtosios kalbos, galiu pasakyti, kad kasdien musu rysys tik stipreja wub.gif

kaip smagu thumbup.gif
džiaugiuosi, o man irgi atrodo taip bus, kad gyvensiu ir bendrausiu skirtingom kalbom (bent jau pradžioj tai tikrai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilytė @ 2005 02 08, 02:13)
Savajį sutikau kurorte. Jis atostogavo... Aš dirbau.... Taip ir susitikom  4u.gif

As savaji taip pat susitikau kurorte, tik as atostogavau, o jis dirbo biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti