QUOTE(drugelis. @ 2005 02 07, 10:26)
Aš savo vyrą sutikau lankydama vieną tokį būrelį, jis buvo mūsų vadovas, o aš - tik 11tokė

Iš pradžių, o ta pradžia truko ne taip jau ir trumpai - metus, man jis labai nepatiko. Na kaip, iš vis jam jokių emocijų nejaučiau, bet kai pastebėjau, kad jis ima man sms rašinėti, linkėti "saldžių sapnų" tai ne juokais išgąsdino.

Pradėjau jo neapkęsti, tfu koks man jis buvo

o neapkenčiau vien dėl to, kad nervino jo tas dėmesys, kurio visai aš nenorėjau. Tačiau vieną gražią dieną, būrelio duris pravėrė tokia panička blondinka - atseit go go šokėja. Na iš tikro, ji tokia labai moteriškos figūros buvo ir labai išvaizdi. Tai kai pamačiau, kad mano būsimasis jai kažkokį dėmesį pradėjo rodyt, tai pastebėjau, kad manyje kraujas užvirė. "Ai... " - pamaniau, čia tik šiaip man. Bet jau kai po poros savaičių, jis vis dar su ja labiau bendraudavo, o aš už borto likau, tai tada jau ir pradėjau svarstyti viliojimo planą nr.1.... po to sekė daug tų viliojimo planų. O kai galiausiai mes jau draugavom, jis man prisipažino, kad matė tą mano pavydą ir specialiai taip elgės, kad nusileisčiau ant žemės ir jo nekankinčiau (juk vargšelį metus iškankinau) Tai va, viskas baigėsi vestuvėmis

Ir net keista pagalvot, kad ištekėjau už 8 metais vyresnio vyro, anksčiau, na, man tai atrodė milžiniškas amžiaus skirtumas, o dabar - visiška nereikšmybė. Tai va, mes greit turėsim lėlių, ir atrodysim taip