Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(Rucelie @ 2005 02 14, 17:40)
as saviski nukadrinau chate  biggrin.gif plepejom, plepejom, sutarem susitikt. beda ta, kad ne su juo vienu tuo metu susitikinejau - chato padarinius turejau du  biggrin.gif ir abu savaip faini, ir su abiem savaip gera  doh.gif puse metu taip ir tampiausi su dviem bernais, kol galiausiai truko kantrybe ir supratau, kad reikia rinktis. kai jau pasirinkau, viskas igavo nerealu pagreiti - po poros savaiciu turbut pradejau pas ji reguliariai lankytis namuose, dar po poros ir gyventi persikrausciau  biggrin.gif po 4 men jis man pasipirso, dar po 3 susituokem, o vestuviu metines jau sventem su 12 savaiciu kukuliuku pilvelyje  wub.gif tas kukuliukas stai jau paskutines dienos kaip man sonkaulius kojytemis skaiciuoja  wub.gif

Nerealu!!!!!!!! thumbup.gif žodžiu super.
4u.gif Sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 02 15, 09:57)
Nerealu!!!!!!!!  thumbup.gif  žodžiu super.
4u.gif  Sėkmės wub.gif

dekui wub.gif mano istorija-pavyzdys, kad net chatuose galima rasti SAVO zmogu biggrin.gif
Atsakyti
Neperskaiciau visu zinuciu ir nezinau, kiek buvo is pirmo zvilgsnio, bet as esu visiska pirmo zvilgsnio salininke. Man visada taip- is pirmo zvilgsnio. Is antro, tingiu jau ir ziureti tongue.gif (Tekejau ne karta ax.gif) Su visais susipazinau baruose ir visi buvo puikus vyriukai. Pastarasis, zinoma, pats, pats, pats, pats, pats... friends.gif
Atsakyti
As su savuoju wub.gif susipazinau pas drauge. tongue.gif Jis buvo mano drauges vyro draugas,jis gana nemazai vyresnis uz mane,bet va mes jau beveik 7m.kartu ir turim nuostabia dukryte,galvojam ir apie antra.
Nors visad sakydavau,kad istekesiu 25m,bet...
Atsakyti
Kaip kaikurios susipazinau internete biggrin.gif istorijos neaprasynesiu, nes kazkur jau rasiau forume biggrin.gif
Atsakyti
na ir as papasakosiu kaip saviski sutikau. Man tada buvo apie 14 metu. As, mano pusesere ir geriausia drauge nusprendem parasyti sklebima i laikrasti "Detektyvas" ir pasiieskoti vaikinuku susirasinejimui ax.gif .
Mes buvom trys drauges ir mum atrase trys draugai. As susirasinejau su jo draugu, o jis su mano pusesere. Rasinejom rasinejom ir atsibodo, nutarem kad reikia susitikt. Is visu triju drasiausias buvo maniskis, tai jis ir atvaziavo (pas mano pusesere unsure.gif ). Pasitikt i stoti ir as atlekiau, bet tik is smalsumo ir pasisveikinusi islekiau savo keliais blush2.gif .
Kaip dabar sako as jam kritau i akis jau autobusu stoty, bet kadangi man 14, tai nelabai man jau tie berniukai ir rimti santykiai rupejo. Taip viskas ir baigesi.
Po keliu metu tas pats vaikinukas (toliau Arturas) atvyko i musu miesta karines prievoles atlikti. Na kadangi profesija buvo stalius, tai darba gavo batalijono staliu ceche, tad jo tarnyba buvo kareivines - darbas - merginos - kareivines. Labai prasydavo, kad apsilankyciau pas savo pusesere tuo metu kai jis ateina pas ja (pas mane nedryso eiti, nes bijojo, kad neatstumciau ir taip galutinai nutruks rysys). Bet pas mane nuolat buvo milijonas ir viena priezastis likti namie, tai kieno nors vaikus priziuriu, tai pamokas ruosiu (rimtu rimciausias pasiteisinimas tongue.gif ), nes labai jau jis man nepatiko rolleyes.gif . Baigesi tarnyba, baigesi ir prasymai pasimatyti. Gyvenimai tekejo savo vagomis, su naujais draugais, meilem ir t.t.
Ir viena diena einu as gatve ir pravaziuoja nematyta masina, apsisuka ir vel pro saly pravaziuoja ir negana to kai gristu neuzilgo i namus ta pati masina stovi musu kiemo ivaziavime. Po simtc pypkiu galvojau, kas cia per kietiakas pavaidint atvaziavo smile.gif . Regejimas ne koks pas mane, tai kai pamaciau artejanti zmogysta nuo masinos link manes apsirikau ir vos nepasukau i kita puse. Na pasisveikinom (atpazianu kai priejo), poto i kavine pakviete (draugiskai pasedet, nes gi tiek metu nesimatem, nesirasem ir t.t. 4u.gif ). Poto seke kiti pasimatymai, ir vel pasimatymai, o mano mama devintam dangui taip jai zentukas patiko tongue.gif . O as irgi tikriausiai buvau issaugus is jaunatvisko kvailumo ir izvelgiau visai kitas zmogaus vertybes, kurios yra daug svarbiau nei dailus veidelis, stora pinigine ir raumeningas kunas. Si rugpjuti mes svesim penktas musu vestuviu metines, o kartu esam septinti metai. Esam labai laimingi ir isimyleje iki ausu wub.gif wub.gif wub.gif . Ir dekoju Dievui kad turiu gera, mylinti ir manim beisi rupinanti vyra. smile.gif
Atsakyti
o as su savuoju susipazinau Palangoje nors abu esam Siaulieciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeta333 @ 2005 02 18, 23:31)
o as su savuoju susipazinau Palangoje nors abu esam Siaulieciai  biggrin.gif

Pasitaiko ir taip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi tuo metu draugavau su kitu jau 2 metus, bet taip buvo nusibodę ano pavydas, priekaistai dėl klaidų, ir aplamai nebuvo viskas gerai,bet kazkaip skirtis buvo sunku, nes pirmas kursas reikes ieskotis naujos gyvenamosios vietos ir dar plius ta pati dalyka studijavau, tai kazkaip ir buvo iseje kad mes dazniau bendravom su jo grupe nei su mano nei jo is tikro buvo fainesne
Tai va viena vakara manieji grupiokai pasikviete, mane i tūsofkę, sako atsipalaiduosi pries sesija, ir ta vakara pirma kart po metu kazkur isejau viena, ir sakiau kad greit grisiu, bet takart pastebejaugrazu, miela grupioka ir jis rod man demesi nors zinojo kad as "uzimta"
Bet po to vakaro as greit palikau ana buvusi ir iki siol ramiai, bejokio skausmo ir pavydo gyvenu kartu su grupioku
o dar mano mylimukas po pusantru metu prisipazino, kad kai mane pamate pirma kart tai iskart mane kad noretu tokios kaip as tik tiek kad per kita paskaita pamate kad as ne viena, tai ir lauke (9 menesius)kol sulauke
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2005 02 19, 18:19)
oi tuo metu draugavau su kitu jau 2 metus, bet taip buvo nusibodę ano pavydas, priekaistai dėl klaidų, ir aplamai nebuvo viskas gerai,bet kazkaip skirtis buvo sunku, nes pirmas kursas reikes ieskotis naujos gyvenamosios vietos ir dar plius ta pati dalyka studijavau, tai kazkaip ir buvo iseje kad mes dazniau bendravom su jo grupe nei su mano nei jo is tikro buvo fainesne
Tai va viena vakara manieji grupiokai pasikviete, mane i tūsofkę, sako atsipalaiduosi pries sesija, ir ta vakara pirma kart po metu kazkur isejau viena, ir sakiau kad greit grisiu, bet takart pastebejaugrazu, miela grupioka ir jis rod man demesi nors zinojo kad as "uzimta"
Bet po to vakaro as greit palikau ana buvusi ir iki siol ramiai, bejokio skausmo ir pavydo gyvenu kartu su grupioku
o dar mano mylimukas po pusantru metu prisipazino, kad kai mane pamate pirma kart tai iskart mane kad noretu tokios kaip as tik tiek kad per kita paskaita pamate kad as ne viena, tai ir lauke (9 menesius)kol sulauke

Ujuj kaip grazu:) pas mane panasi situacija, del lengvabudisko flirto palikau 2 metu draugyste ir netikra meile (kaip dabar supratau).. Na ir ka:)) del to as laimingiausia pasaulyje:)
Atsakyti
as savo sutikau kelte kai keliaus is svedijos i Lietuva jis su kitais drinks_cheers.gif , pakveciau ji sokti blush2.gif . jis mane priglaude i savo kajute, nes as turejau sedima vieta, bet manes jis dar ilgai neturejo, blush2.gif iki siol prekaistauja biggrin.gif bet tada nebutume tikriausei kartu wub.gif . o kas keisciause mes vienoje mokykloje mokemes, sale gyvenam ir net musu babos salia palaiduotos doh.gif
Atsakyti
Mes tai telefonu prisisnekejom...
O pamaciau tai pirma karta Laisvej prie fontano, Kaune (kaip banalu...)
Lygiai po metu buvo vestuves... (irgi banalu...)
Bet kaip tuom dziaugiuosi...
Atsakyti