Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(comep @ 2007 09 13, 17:30)
mes ir bendrabutyje,pacia pirma diena uzkalbino antrakursiai 'ereliai' mane ir kambarioke,atejo arbatos,taip ir liko iki siu dienu.jau 6 metai  bigsmile.gif

Kas įdomiausia, kad mes tais pačiais metais stojom į univierą, fuksų krištynos bendros, kiti renginiai, kartais net ir paskaitos bendros būdavo, bet niekada jis man nebuvo užkliuvęs į mano akiratį. O kai po kelių metų įsikėliau dėl įdomumo į baraką pagyventi, susipažinau su juo ir likome dabar jau "iki mirtis mus išskirs" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamane82 @ 2007 09 13, 16:45)
Kas įdomiausia, kad mes tais pačiais metais stojom į univierą, fuksų krištynos bendros, kiti renginiai, kartais net ir paskaitos bendros būdavo, bet niekada jis man nebuvo užkliuvęs į mano akiratį. O kai po kelių metų įsikėliau dėl įdomumo į baraką pagyventi, susipažinau su juo ir likome dabar jau "iki mirtis mus išskirs"  wub.gif

kaip fainai...
o man buvo taip kad stojau i viena univera ir neistojau
pasipiktinau labai,nusivyliau,sakiau metus lauksiu ir stosiu vel,bet poto sumasciau kad isprotesiu per metus nieko neveikimo ir istojau kitur per pakartotini priemima
ir iskart vienas kita 'isikliopinom' ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 09 13, 17:58)
kaip fainai...
o man buvo taip kad stojau i viena univera ir neistojau
pasipiktinau labai,nusivyliau,sakiau metus lauksiu ir stosiu vel,bet poto sumasciau kad isprotesiu per metus nieko neveikimo ir istojau kitur per pakartotini priemima
ir iskart vienas kita 'isikliopinom'  ax.gif

Matai, nėra to blogo, kas neišeina į gera mirksiukas.gif
Sėkmės judum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamane82 @ 2007 09 14, 10:34)
Matai, nėra to blogo, kas neišeina į gera  mirksiukas.gif
Sėkmės judum  4u.gif

ir judviem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 09 14, 14:11)
ir judviem  ax.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
mes naktiniam klube. nieko labai romantiško, pakvietė šokt ir viskas. nuo to viskas ir prasidėjo bigsmile.gif
Atsakyti
la! as tai autobuse tarpmiestiniam :lotuliukas:pasiule prisesti,nes girdejo kad bilieta toliau pirkau nei jis! mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tai susipazinom darbe, jokios romantikos nebuvo, kaip vaikinas jis man nepatiko. bet po truputi viskas pasikeite.
Atsakyti
O aš tai nusipirkau saviškį už kokos buteliuką lotuliukas.gif dirbau Šventojoj koskelyje, o jis dirbo padavėju bare. tai atlėkė pas mane tai atlėkė pas mane nusipirkti kolos. O tuo metu vyko kažkokia loterija ant kamštukų. Tai netyčia jam pardaviau laimingą buteliuką. Atėjo, pasigyrė, padėkojo. Sekantį kartą jis vėl pas mane atėjo ir paprašė laimingo kolos buteliuko. Tai pasakiau, kad jei jo buteliukas bus su prizu, tai jis turės mane į pasimatymą pakviesti lotuliukas.gif Ir ten tikrai buvo laimingas buteliukas. Iš tikro, vos prieš kelias valandas vienas vaikas man parodė, kaip neatsukus kamštuko, pažiūrėti ar laimingas lotuliukas.gif tai jam ir pardaviau patikrintą prekę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vat ir turiu savo prizą dabar thumbup.gif laimėjom abu mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip miela wub.gif aš savo mielo kola neviliojau.Susipažinom per draugės gimtadienį ir koordinates jam savo daviau tik šventai tikėdama, jog viskas baigsis, kai atsiūsiu jam vieną nuostabią dainą. Nesibaigė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniukes mama @ 2007 11 08, 21:17)
O aš tai nusipirkau saviškį už kokos buteliuką  lotuliukas.gif  dirbau Šventojoj koskelyje, o jis dirbo padavėju bare. tai atlėkė pas mane tai atlėkė pas mane nusipirkti kolos. O tuo metu vyko kažkokia loterija ant kamštukų. Tai netyčia jam pardaviau laimingą buteliuką. Atėjo, pasigyrė, padėkojo. Sekantį kartą jis vėl pas mane atėjo ir paprašė laimingo kolos buteliuko. Tai pasakiau, kad jei jo buteliukas bus su prizu, tai jis turės mane į pasimatymą pakviesti  lotuliukas.gif Ir ten tikrai buvo laimingas buteliukas. Iš tikro, vos prieš kelias valandas vienas vaikas man parodė, kaip neatsukus kamštuko, pažiūrėti ar laimingas  lotuliukas.gif tai jam ir pardaviau patikrintą prekę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vat ir turiu savo prizą dabar  thumbup.gif laimėjom abu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif kaip grazu
ax.gif maniskis mane nusiviliojo nuo savo draugo , blush2.gif tiksliau kazkaip kai pamatem vienas kita iskart ikritom i akutes ir i sirdutes, todel ir pasidaviau viliojama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidamile: 10 lapkričio 2007 - 22:50
Vyro kai kas paklausia kur susipazinom, atsako, kad klube. bet as linkus kitaip sakyt biggrin.gif is tikruju mes susipazinom klube, bet susipazinom per draugus. nes taip tai nei jis mane butu mates, nei as ji buciau macius, nes visai su kita kompanija buvaui atejus. taip gavos, kad stovejom su drauge prie baro, priejo prie jos pazystamas su draugu, jie snekas, as viena stoviu... tada ir mane uzsnekino blush2.gif taip ir susipazinom, likusia vakaro dali praleidom kartu. atsimenu, kad net nepastebejau, kaip klube neliko zmoniu ir jau iseit reikejo:geda2:
Atsakyti