Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

aš irgi va nutariau papasakoti mūsų meilės istoriją ax.gif na, aš su savuoju tai susipažinau per jo geriausią draugą. Manojo draugas gal prieš kokius 5 metus mane užkalbino vienam pažinčių portale. Ilgai bendravom, mėgino dar "kabinti", bet niekaip nesusitikom, nes esam iš atskirų miestų. Taigi vieną dieną tas draugas buvo pas maniškį namuose (nors galvojau,kad jis pas save namie) ir mėgino jie ten prijungti webcam'a, kad susirašinėjant matytume vienas kitą. Num, šiaip ne taip prijungė, bet vaizdas kažkodėl buvo labai tamsus ir temačiau dviejų žmonių kontūrus, kaip vėliau paaiškėjo, kad ten šalia sėdėjo manasis. Na, o tuo tarpu jie mane galėjo kuo puikiausiai matyt šiek tiek paplepėjom, pajuokavom ir tuo viskas kaip ir baigėsi. kitą dieną tam pačiam pažinčių portale gavau kažkokio simpatiško vaikinuko žinutę, kurioje kiek pamenu, jis pasisveikino ir dar kažko paklausė, kad aš nustebau iš kur jis mane žino. tai ir paklausiau ar mes pažystami. tas atrašė,kad vakar "matėmės". iš kart aišku supratau, kad čia tas antrasis kontūras na taip ir pradėjom plepėt dienų dienas ir vakarus. tada pirmą kart jį pamačiau nuotraukoje. ir pamenu, kad dar pagalvojau kaip toks nereeeaaaaliai gražžžžžžžžžžžus vaikinas wub.gif randa laiko tokiai kaip aš (tuo metu labai nuvertindavau save ) bet laikas bėgo, mes apsikeitėm numeriukais. matydavomės tik per webcam'ą. Bet prieš 2metukus mūsų tas draugas atsigulė į Alytaus ligoninę (apsirgo labai). O aš kaip tyčia turėjau pirmą kart gyvenime važiuoti į Alytų pas te vienus draugus Tad būdama jau Alytuje nusprendžiau parašyt tam mūsų draugui ir paklaust ar galima aplankyt jį. Aišku sutiko. Tai aš iš kart ir savo būsimajam pranešiau, kad atleksiu aplankyt ligonio. tai parašė,kad susimatysim. Na, paprašiau draugų ir nuvežė mane jie į ta ligoninę. Atėjusi buvo tik vienas ligoniukas, kuris labai apsidžiaugė ir nustebo, kad va aš čia iš Kauno atvažiavau jo aplankyt. Dar mėgino "kabinti", bet kažkodėl nesileidau (kažkokią nuojautą turėjau, kad nereikia) g.gif . Kol mes ten plepėjom sau dviese, jis gavo žinutę iš mano būsimojo, kad už 5min. bus. O man buvo smalsu kaip "gyvai" jis atrodo greitai prabėgo tos minutės ir prasivėrė durys..atsisukau pažiūrėt kas ten ir pamačiau įeinantį JĮ.. nežinau kas tada ten buvo, bet tie keli žingsniai kol jis priėjo, buvo kaip sulėtintam filme..tada nepaaiškinamai apkurtau. tikrai! tas kelias sekundes aplink negirdėjau nieko.širdis galvojau iššoks iš krūtinės. o JIS.. priėjo ir netikėtai pasisveikindamas apsikabino. tuomet net kvapą užėmė, per kūną nubėgo milijardai šiurpuliukų, žemė iš po kojų slydo ir dar net nežinau kas darėsi. wub.gif wub.gif buvau tokioj tranzo būsenoj, tegalėjau išlement vos kelis žodžius.. Dar taip paslapčiom pagalvojau, kad čia mano žmogus.. Bet greit nuvijau tas mintis, nes buvau įsitikinus, kad JIS tikrai turi turėti paną (o gal ir ne vieną) arba bent neatsigint jų. Mano manymu man nebuvo jokių šansų užkariauti JĮ, nes nepasižymiu aš ten jokia "tobula" figūryte - esu tokia iš apvalesnių, o ir veiduką beria. Kažkaip įsivaizdavau JĮ su kokia manekenka, ilgais nagučiais ir 7cm "špakliaus" ant veido. Bet kur jum! Neturėjo pasirodo jis jokios panos (kaip vėliau paaiškėjo, kad aš jam antroji, o ir su pirmąja ten savaitę ar kiek tebuvo), nebuvo jis joks mergišius, o be to ir vėl kaip vėliau paaiškėjo, buvau jam pirma ir lovytėj.. Bet kadangi aš dar viso to nežinojau, tai ir nė nemėginau "kabinti" tiesiog buvo mano draugas Sėdėjom pas ligonį, dar vėliau daugiau priėjo chebrytės, juokavom. Kadangi sėdėjau prie savo būsimojo, tai daugiausiai su juo ir bendravau. Dabar nė nebepamenu kaip mūsų pirštukai susilietė (ar jis žiedukus mano žiūrėjo, ar mėgin pakutent, nes buvau prasitarus,kad bijau), bet kaip susilietė, taip ir nebeatsikabino.. visą likusią dieną nebepaleidom vienas kito. dar vakare vežė mane į stotį, bet paskutinio autobuso nebuvo..todėl gal nuo 8vakaro iki 2 ar 3 ryto sėdėjom jo mašinoj stoties aikštelėj, klausėmės muzikos, plepėjom.. tada ir pirmą kart pasibučiavom. taip nedrąsiai.. lyg pirmą kartą gyvenime..tada pradėjo groti JET - Are you gonna be my girl daina. rolleyes.gif (niekad nebuvau girdėjus jos) tai tada jis man ją dainavo o per priedainį, kur skamba klausimas are you gonna be my girl (ar busi mano mergina) aš taip nieko nepagalvodama ( kad čia jis iš tikrųjų klausia manęs) pasakiau YES tada jis mane stipriai apsikabino ir pabučiavo.. teip ir prasidėjo mūsų draugystė..ir meilė.. ax.gif
O pirmadienį atšventėm 2 draugystės metukus. drinks_cheers.gif ateity ir apie vestuves, ir apie leliukus galvojam, bet dar ne dabar reik studijas pabaigt, savo būstą ir pastovias pajamas turėt.. Dabar esam kartu be galo laimingi ir kuriam bendrą ateitį.. nestuke.gif blush2.gif thumbup.gif

oi.. kiek prirašiau.. labai persiprašau už tokį rašinį ax.gif , bet kai jau užplūsta jausmai, tai užplūsta.. ir sustot sunku.. blush2.gif
Atsakyti
O mes tai susipazinome mokykloje, beje 1moje klaseje wub.gif
Na dar ilgai mums reikejo trinti suolus, kol supratome, kad esame vienas kitam neabejingi ax.gif
Atsakyti
Mes susipazinome darbe, zodziu kartu dirbom, taip viskas ir prasidejo ir iki siol tesiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
mes kartu nuo kokiu 4 metuku-kartu uzaugom vienam kieme, buvom geriausi draugai, kol ta draugyste kazkaip isaugo i rimtesnius jaumus-kaip pora- jau 6 metai
Atsakyti
Per draugus blush2.gif
Atsakyti
na prisiskaiciau as cia istoriju, sakau parasysiu ir savaja, nes ji, manau, verta demesio. Mano gyvenimo meile yra mano.......... mokinys. Nepagalvokit nieko nedora biggrin.gif As, baigusi studijas, susiradau darba mokykloje. Na vakarineje mokykloje. Manysite, jok ten visi silpnaprociai ir netikeliai, nemoksos, bet maniskis tikrai nebuvo toks. Buvau jauna (na ir dabar tebesu jauna) mokytoja, kai mano zvilgsni patrauke (pasirodo ir as jam is karto patikau) zavus mokinys. Na koks mokinys, jam jau buvo 25 metai rolleyes.gif Pradejom pamazu bendrauti, susitikdavom po pamoku, kol vienas kitam pajutom si ta daugiau wub.gif Aisku, as isejau is tos mokyklos. Nenorejau, kad pasklistu viesai mokytojos ir mokinio romanas. Mes abu iki siol draugaujam ir esam be galo laimingi thumbup.gif
Atsakyti
Mes su vyru buvom kaimynai,ilgokai kabino,kol supratau,kad jis mane myli,o po kiek laiko ir aš pamilau,o dabar jau 3,6m kaip vedę doh.gif
Atsakyti
o mes susipazinome universitete. labai paprasta meiles istorija wub.gif
Atsakyti
Laba.
mano pažinties istorija: ax.gif
susipažinom klube, mane įkalbėjo dvi drauges nueti, nes pries pusę metų buvau išsiskyrusi su simpatija, vienišavau.. Šiaip nemėgstu klubų schmoll.gif
Nuėjom, kamputy salės pašokom, o prie baro pastebėjau vyruką sėdintį.. Vėliau priėjo prie manęs šokančios ir užkalbino..
Kas ironiška - jis prieš pusę metų buvo išsiskyręs su savo drauge, su kuria buvo planuotos vestuvės būtent tą šeštadienį, kai mes susipažinom wub.gif

Keistas sutapimas blush2.gif
Jis sako, kad tai aiškus ženklas, kad turėjo su ja išsiskirti (jis ją paliko..), kad sutiktų mane wub.gif wub.gif

Dabar jau planuojam ateitį, leliuką... wub.gif
Atsakyti
Mes susipazinom keistai biggrin.gif
As ejau i dvyliktos klases pirma lietuviu kalbos egzamina. Jis vaziavo pro sali ir sustojes pakalbino, pasiule pavesti. Nors niekada gyvenime neesu su jokiu vaikinu taip sustojusiu vaziavusi, nezinau kodel isedau blush2.gif Nieko nesitikejau is sios pazinties, bet va mes jau sesi metukai kartu wub.gif
Atsakyti
Aš su savo busimu vyru susipažinau per MIRC'ą...
susitikom pirmą kartą,jis pašnekėjo apie kompus g.gif
aš apie orą rolleyes.gif
vienas kito visiškai nesupratom ir baigėsi mūsų pirmas pasimatymas schmoll.gif
antras pasimatymas įvyko po pusės metų ir kaip susitikom taip ir neišsiskyrėm wub.gif wub.gif
Manau pirmas pasimatymas buvo ne laiku. man tada buvo 15 metų,jam 18 (buvo įstojęs į universitetą kitam mieste)
Dabar mes kartu jau beveik 5metai ok.gif
Atsakyti
Vau merginos kaip idomu bet nepikantiska.Driskiu sou o ne istorijos.Atleikit gal ir ne teisus esu

.

Papildyta:
Pagauna vyras moteri ir taria :-atsiduok .Si issigasta ir sako nezudik ,atlik ka nori ir eik savo keliu.O sis brudas naudodamamis savo padiedim ir sako :-buk gera uzpildik balsavimo lapeli,nes mane vel i geju saujunga kviecia
Atsakyti