Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(Shirshe @ 2003 12 09, 19:07)
megstu labai ivairias romantiskas ir nebutinai istorijas apie tai, kaip ir kur pirma karta susitiko du zmones, kurie veliau sujunge savo gyvenimus ir t.t. ir pan. Papasakokite ir jus... Bus ka paskaitinet pries miega... ech.... biggrin.gif

Mes susipazinom kai man buvo 14-a, tada kartu lankeme karini, kai tik ji pamaciau, man iskart patiko ax.gif ilga laika buvom tik draugai, o veliau pradejom draugauti smile.gif .Po dvieju metu, praleistu kartu, mums gime nuostabus sunelis wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif oi gera skaityti tokias linksmas istorijas... miela kazkaip... mano istorija tokia: pries gerus pora su puse metu apie meile net negalvojau, buvau nusivylus ir tiek. Dirbau kaip isprotejus. Ta balandzio 2 vyko grandiozinis renginys, o as uzsikasus visais darbais kaip dabar atsimenu, varau su savo aukstakulniais ir kalnu popieriu rankose, ziuriu stovi toks vaikinukas prie duru - galvoju - mano jisai, man paskirtas.. praejau pro sali tada sakau sau: nu visai durna, gal jis jau vedes ir vaiku turi. Taip visa diena jis dar pora kartu pasimaise man po kojom. ax.gif vakare, kai prasidejo koncertas ir sokiai, viena mano nauja kolege soko su tuo vaikimuku, tai as pamaniau, kad cia jos vyras. O ji priejo ir sako, susipazinkit, cia mano brolis. Nu ir susipazinom. Taip ir neissiskyrem, nors metus su puse gyvenom ratuose. Jis Klaipedoj, as Vilniuj. Buvo sunku, bet istverem.Stai jau nuo siu metu gyvenam kartu, nuosavam name, Vilniuj ( visgi jis neiskente ir iskeite klp i vln)smile.gif))) per Verbas oficialiai susizadejom, visam Vilniuj matant ir jau kita rugpjuti ir popieriuose busim vyras ir zmona, nors ir dabar visi vadina mus vyru ir zmona. Tai va, mergaites, meile is pirmo zvilgsnio kartais buna Dievulio atsiusta. biggrin.gif
Atsakyti
mes iki tol, kol kazkur nuejom kartu (o nuejom mes ne bet kur, o i teatra smile.gif, sekmingai dirbom toj pacioj istaigoj, gretimuose kabinetuose. Dalykiniai pokalbiai ir ne daugiau. As turejau savo nuomone apie ji, jis apie mane, beje, labai abstrakcias ir labiau neigiamas nei teigiamas smile.gif kol viena diena kalbejom, kas ka veikia..as sakau, einu i teatra. sako, su kuo? sakau, viena. Tai, einam kartu. Sakau, nu einam, jei dar bilieta gausim. Cia pokalbis vyko ne tarp 4 akiu, o tarp 12 maziausiai smile.gif bet i teatra mes nuejom. Vaikstom iki siol smile.gif
Atsakyti
oj smagu prisiminti ta diena ax.gif
su drauge neturejom ka veikti, paskambino ji savo vaikystes draugui, nuvarem iki jo, drauge paklause kur jo vyresnis brolis, pasake kad su draugais ir tuoj atvaziuos. na ka, atvaziavo ir vienas draugas taip i aki krito... wub.gif drauge sako: ar patinka kuris? bakstelejau pirstu ir nuo tada mes kartu wub.gif
Atsakyti
Buvo taip: turėjau web'e savo puslapį su dienoraščiu, Jis užklydo, paskaitė, tada google'yje įrašė mano nicką ir išmetė mano kažkada seniai rašyta komentarą delfyje apie Brazauską (kai jis lauką arė), o šalia buvo paliktas mano el. pašto adresas. Na, parašė man laišką, atrašiau... Taip ir prasidėjo... ax.gif smile.gif
Atsakyti
As jį stebėjau nes patiko. O jis užkalbino taręs "noriu taves čia ir dabar" tiesiog parduotuvėj lotuliukas.gif . Tad norėdama atsigauti nuo jo tokiu, žodžiu, daviau tel. nr. , nes tuo metu aš buvau darbe, o jis tiesiog klientas. Ir štai mes kartu jau trys metai thumbup.gif
Atsakyti
Susipažinau su MB bare kur lankydavausi nuolat, bet jo nė karto ten nemačiau.. Bet visa istorija, tai sukta..
Pirmą kartą MB pamačiau klube.. dar tada labai krito į akį, bet niekaip nedrįsau prieiti.. Po savaites sutikau bare ir pašnibždėjau vienam savo draugui, kad jis man patinka.. tai tas draugas mus ir supažindino.. tai nuo to vakaro esam kartu jau treti metai iš kurių dvejus jau kaip vedę.. ax.gif
Atsakyti
Ir as savo papasakosiu:))
Po pirmo kurso nusprendziau vaziuoti i Airija,vasarai padirbeti puske.Ji nuomavo kambari dideliame name,ir ten gyveno visi lietuviai.Su juo gyvenom salia viens kito...po menesio jau apsygyvenom kartu,po metu jisai grizo i lietuva...o kitais metais planuojam tuoktis.. smile.gif
Atsakyti
Datą kai mes susipažinom aš laikau lemtinga, nes pažvelgus į praeitį matau, kad tądien vyko reikšmingi dalykai: malonūs, svarbūs, tragiški... O gal tai tiesiog sutapimai.
Mes keliese vykdėm vieną projektą ir tądien turėjom susitikti. Man tai nebuvo pati linksmiausia diena. Nebuvo ūpo ruoštis, dažytis, kažkur eiti, bet ėjau. Prisiminusi, kad bus mūsų gretose naujas vaikinas, pagalvojau, kad reikia bent išsiplauti galvą. Būtent taip ir pagalvojau smile.gif Visi susitikom gatvėje, bet buvo labai šalta, tai aš pasiūliau eiti visiems į kavinę. Taip ir susipažinom.
Atsakyti
o pas mus buvo taip: grįžau aš anksti iš nevykusio "aklo" pasimatymo ir vėl įlindau į IRC kanalą. pradėjau guostis, va kaip man čia nenusisekė ir kad noriu alaus. tada vienas pažįstamas sako: tai eik alaus su tuo ir tuo (dabar jau MB), nes jis irgi klausinėjo, ką čia nuveikus. tai taip gavosi, kad mus du liūdinčius ir įpiršo vienas kitam. aš jam ir sakau: einam alaus, bet prieš tai atsiųsk man savo fotkę. atsiuntė. žiūriu, ogi visai nieko ax.gif taigi nuėjom mes į kavinę, taip ir prasidėjo smile.gif
keista tai, kad niekada neidavau į pasimatymus su bernais, prieš tai nepabendravus, neišsiaiškinus kuo gyvena..

istorija trumpai: einam alaus? einam! biggrin.gif
Atsakyti
Susipažinau barake. Jau buvo vėlyvas vakaras ir su kambarioke ruošėmės eiti gultis. Staiga į kambarį įsiveržia du vaikinai (vieną iš jų pažinojau, nes gyveno tame pačiame aukšte). O kitas, kurio nepažinojau, buvo labai "šustras". Galiausiai išvijau iš kambario pagrasinus, kad pakviesiu budintį, nes pašaliniams tuo metu iš barako reikėdavo išeiti iki 23.00 val. O jis kad supyko, sako, tai tu pati pašalinė, nes aš čia gyvenu ir dar šitam aukšte, o tave pirmą kartą matau tokią akiplėšą. biggrin.gif Pasirodo gyvenom tame pačiame aukšte kelis mėnesius ir nebuvom vienas kito matę ax.gif va taip ir prasidėjo mūsų pažintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif abiems juokinga, kai prisimenam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamane82 @ 2007 09 12, 11:55)
Susipažinau barake. Jau buvo vėlyvas vakaras ir su kambarioke ruošėmės eiti gultis. Staiga į kambarį įsiveržia du vaikinai (vieną iš jų pažinojau, nes gyveno tame pačiame aukšte). O kitas, kurio nepažinojau, buvo labai "šustras". Galiausiai išvijau iš kambario pagrasinus, kad pakviesiu budintį, nes pašaliniams tuo metu iš barako reikėdavo išeiti iki 23.00 val. O jis kad supyko, sako, tai tu pati pašalinė, nes aš čia gyvenu ir dar šitam aukšte, o tave pirmą kartą matau tokią akiplėšą.  biggrin.gif  Pasirodo gyvenom tame pačiame aukšte kelis mėnesius ir nebuvom vienas kito matę  ax.gif  va taip ir prasidėjo mūsų pažintis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  abiems juokinga, kai prisimenam  doh.gif

mes ir bendrabutyje,pacia pirma diena uzkalbino antrakursiai 'ereliai' mane ir kambarioke,atejo arbatos,taip ir liko iki siu dienu.jau 6 metai bigsmile.gif
Atsakyti