Mano susipazinimui su antraja puse galima pritaikyti teigini "niekada nesakyk niekada".
Daugiau nei pries metus, niuru rudens vakara netycia ilindau i viena populiaria pokalbiu svetaine. Nors dabar net neisivaizduoju, koks velnias nese i ta galera

nes istikro, pries visas tas pazintis buvau taip grieztai nusistacius, teigdama, kad niekada gyvenime. Taigi, ilindau as i tuos pokalbius, bet kazkam parasyt net nekilo mintis. Zinoma, netrukus atsirado ne vienas pasnekovas su vienokiais ar kitokiais pasiulymais, taciau mandagiai issiaiskindavome ka as cia veikiu ir tuo viskas baigdavosi. Kadangi neaisku, kokiu tikslu as ten smirinejau, bet tikrai ne del imanomo pasimatymo, tai pagrinde skaitinedavau kitu pokalbius "bendrame". Netrukus ten prisijunge vaikinukas is Airijos, bet veliau, kazkam uzklausus, parase Lt miesta is kurio kiles. Va, tai mane ir "uzkabino", kadangi pamaniau, kad galbut tai vienas is mano pazystamu, kuriu nemazai emigrave Airijon. Nusprendziau parasyt jam i "privata", bet vis dvejojau. Mintimis blaskiausi tarp "parasyt" ar "nerasyt" kokias 10 minuciu ir galu gale isdrisau, kaip man tada atrode, zengt ta neimanoma pirmaji zingsni

Ta vakara mes prakalbejom (tiksliau prasirasinejom) gana ilgai, atradom gana daug panasumu, bet kartu ir skirtumu. Kiek pamenu, net ir susigincyti suspejom kai del kazko nesutapo nuomones
Nuo to vakaro musu susirasinejimai vis daznedavo ir ilgedavo, as vis kartodavau, kad is internetiniu pazinciu nieko neimanoma, tuo tarpu jis, nors buvo linkes priestarauti siai mano nuostatai, taciau irgi pritare, kad bent jau musu atveju tai tikrai neimanoma, nes nors ir panasus, bet ir skirtingi esam. Del tu skirtumu labai daznai gincydavomes, budavo atveju, kai arba vienas uzpykes, arba kitas, nieko nesakes isjungdavom kompiuteri lauk, bet praejus tam didziajam piktumui jau elektroniniam paste ieskodavom vienas kito zinutes. Buvo dienu, kai jis prasydavo foto, o as uzsispyrusi nesiusdavau. Kai jis galu gale pasake, kad elgiuosi kaip maza mergaite, nes bendraujam jau ne vienas menuo, o net nemate vienas kito, tai nusiunciau kur vos iziurima esu. Kai ta netiko, nusiunciau kur del darbo specifikos, esu uzsimaskavusi ( taip kaip operaciniu darbuotojai - su ta kepuryte ir kauke iki pat akiu)

tik is trecio karto nusiunciau normalia foto bei pykdama, paklausiau ar nereikia ir telefono numerio

Gavau atsakyma - reikia. Vel spyriojausi, nes nors ir pati uzsiminiau apie ta telefono numeri, bet kazkam duoti jo tikrai nesinorejo, taciau po kokio menesio pasidaviau spaudimui ir pasakiau. Tada gavau jo zinute

niekada jos nepamirsiu

"Labutis, kadangi siaip taip pasakei savo telefona, tai tada parasau ir as savaji, bet prasau man neskambinti." Na ka, neskambinti tai neskambinti, bet siusti sms neuzdrausta, taigi musu bendravimas dabar budavo ir pokalbiu svetaineje, ir elektroniniais laiskais ir sms - kartais eiliskumas sekdavo vienas paskui kita, kartais sugebedavom viena tema bendraut pokalbiu svetainej, o kita sms zinutemis vienu metu

abu juokaudavom, kad kazkokie nenormalus esam, abu pykdavom vienas ant kito, abu vienas kito ieskodavom, abu pradejom laukt tu pokalbiu, bet visada kartodavom, kad kazin ar susitiksim jam gryzus ir kad mes tik draugai.
Taip mums "bezaidziant" atejo vasara, jo pora savaiciu atostogu Lietuvoje. Galimam susitikimui tebuvo dvi dienos per tas dvi savaites (tas mano darbas viska maise, o ir jis turejo planu, nes kaip mane gryzo tik 2 savaitem), tad per jas reikejo arba susitikt arba ne. Susitikom. Ta pacia diena jis mane supazindino su savo tevais, po gero pusdienio issiskyrem porai dienu, o kai vel susitikom (kiekvienas siek tiek pakeites savo planus) jis nusiveze i savo gimines susitikima. Man buvo lengvas sokas, nes neskaitant puses metu internetinio bendravimo, realiai as buvau su juo pazystama pusdieni, o cia dabar taip viskas zaibisku greiciu

Susitikinedavom kai tik tai leisdavo mano darbo grafikas, net ir turedami viena diena susitikimui iveikdavome ta beveik 200 kilometru i viena puse atstuma, nors kartais kelionej tekdavo praleist daugiau laiko nei susitikus. Taip praejo dvi savaites...du menesiai...puse metu...o mano "padruske" vis neisvyko is Lietuvos

Taip be jokiu vienas kito klausinejimo "gal pameginam kartu kurt ateiti?" mes tai padarem kazkaip savaime, tiesiog kazkuri karta jam atvykus manes aplankyt, pas jo arba mano tevus kaskart gryzdavom kartu, o is ju isvykdavom irgi kartu, kazkuria diena man isejus i darba, jis irgi isidarbino.
Manau skirtingai nei daugelis poru, mes net neisidemejom tu vadinamuju isimintinu datu. Tiesiog abu zinom, kad netrukus metai kaip mes kartu realiam pasauly

o savo realia pazinti skaiciuojam nuo jo skrydzio is Airijos i Lietuva datos. Abu zinom, kad jis gryzo birzelio 3, o susitikom ar tai birzelio 5 ar 6, abiems atrode, kad tai tik paprasciausias susitikimas, po kurio kiekvieno gyvenimas plauks senaja vaga. Pasirodo, abu klydom
Soriukas, kad taip issipleciau

tiesiog nuklydau i prisiminimus