Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

sveikos
susipazinom per ieskok.lt
as jau buvau koki puse metu pasieskos svetainese su tiksu susirasti drauga.jis ten sedejo jau pora metu...(nors draugiu per ta laika ne viena turejo)
savaitele susirasinejom, po to susitikom pavedzioti mano suni.iskart patiko, aukstas, tamsus--bet supratau, kad nei jis, nei as nesu jo skonio (-ka beje, paskui jis ir pasake), bet labai jau fainai su juo buvo..ir dar kai issitrauke ne tik sokolada, bet ir dirbtini kauliuka mano suniukui....smile.gif)tai nuluzau tiesiog..wink.gif))
po keliu savaiciu jis pasake kad trina visas savo pazinciu anketas is 3 svetainiu...nes jos jam nebereikalingos..
tada supratau, kad si ta jam reiskiu..ir as issitryniau anketas
ir nuo laimingai pragyvenom 2 grazius metukus:)
Atsakyti
AS Tai SAvo MB stotelej maciau, po to europoj keleta kartu praejom vienas pro kita. Kol galiausiai as su draugem ant suoliuko sedejau. Jis praejo, o po to iskart grizo ir paprase mano nr biggrin.gif
Atsakyti
O mes 7 klasėje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2008 05 03, 23:16)
O mes 7 klasėje  tongue.gif

kaip miela, bet tikriausiai tik veliau pradejot draugaut smile.gif
Atsakyti
Jis mane pamatė ir tarė sau, kad šita bus mano žmona, aš dar biški pasispyriojau, bet jau nebeilgai wub.gif O paskui jau labai greitai viskas vyko wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As su savo antra puse susipazinau per interneto portala draugas.lt. Beje, labai skeptiskai ziurejau i pazintis internetu. Ir i pirma pasimatyma ejau is neturejimo ka veikt liaudiskai tariant mirksiukas.gif
Atsakyti
Tarnybinis romanas smile.gif
Atsakyti
O Mes susispazinom 6 klasej.jis kaip naujokas atejo i mano klase.. iskart krito i aki rugsejo 1 biggrin.gif bet artimiau draugauti pradejom baige mokykla.. 12klasej visi pastebejodavo kad tarp musu kazkas netaip biggrin.gif
Atsakyti
Mano istorija laaaaaabai ilga vacation4.gif

Su savo KATINELIU pazistami jau 12 metu...susipazinom dar budami paaugliai. Musu kaimus skiria ezeras. Vienoje puseje jo kaimas, kitoje mano. Vasara maudemes vienoje maudykloje ir buvo JIS. Kazkaip isidemejo mano varda ir vakare po maudyniu grizus namo isgirdau, kad kazkas toje maudikloje saukia mano varda, kviecia ateiti pasimaudyti. Niu as drasi ir nuejau....tada ir susipazinome. Tada dar buvome vaikai, todel apie meile tikrai nei Jis nei as ne negalvojome, bet viens kitam patikome jau tada.....Pries 6 metus vasara mano kaiminas jam dave mano tel.nr ir Jis man parase sms'a. Miriau is laimes...susitikome kaime, toje maudykloje....buvo nuostabu...supratau, kad Jis mano vienintelis...nuo to susitikimo mes jau 6 metukai, kaip kartu 4u.gif
Atsakyti
Kažkada galvojau, kad man nieko įdomaus iš tos srities neatsitiks, bet... Galiu papasakot 3 istorijas, kurios man pačiai atrodo mistiškos, kažkiek. Tai jei netingit paskaityt - prisėskit...
1-Tikrai mistiška.... ir iš pradžių atrodys ne į temą...
Kartą, mokyklos laikais, sapnavau sapną, kad aš esu VYRAS( Rudų akių, rudų plaukų) Beje, mano dabar tokie. ir turėjau panelę - šviesių plaukų, mėlynų akių ir ją palikau dėl mėlynakės, juodaplaukės(geras zaraza buvau blush2.gif )
2 - Kartą sėdžių paskaitoj (o nuobodybė...) Pyp SMS... Ryškiai, kažkas nepataikė, turinys Pakeičiau nr, rašyk į šitą. Nu va galvoju.... Kažkas su kažkuo nesusisieks, veikt nėr ką ir nusiunčiau atgal - ne ten pataikei. gaunu atgal o kur kaip? ir tt. Taip ir susipažinau su vaikinuku iš pajūrio. Labai fainiai bendravom gal porą mėn. gana įdomus tas mūsų bendravimas buvo - jei jam kas negero nutikdavo, nesisekdavo ir man, aš ką nors pagalvoju o jis tą parašo ir pan... Ruošėmėsir susitikt tik deje jis tūrėjo išvykt į užsienį. verysad.gif (Tęsiniui - jis buvo Juodaplaukis mėlynakis)
3 - Iš ties buvo žiauriai liūdną praradus tokį draugą, trūko to tokio nuoširdaus bendravimo... Norėdama prasiblaškyt ilindau į SMS flirtą. Sutikau visokių žmogeliukų ir thumbup.gif ir gun_bandana.gif . po maždaug metų , nu šiaip ant durniaus paėmiau ir parašiau vienam vaikinukui. Pradžioj gan sunkiai bendravom ir pykomės ir taikėmės, po to pradėjom skambint Prakalbėdavom po 2-3val. Neįsivaizduoju apie ką kalbėjom g.gif . Po kelių mėnesių susitikom. Nepamiršiu pirmų prisilietimų, tarsi elektra krėstų blink.gif
Po pirmo pasimatymo niekaip negalėjom bent savaitės praleist nepasimatę. (Gyvenom 70km atstumu) Pradžioj lyg ir nieko negalvojom rolleyes.gif Kartą jis nusivedė mane ant Pūnios piliakalnio. Žiūrėjom kaip teka nemunas ir jis tyliai pasakė - Norėčiau, kad būtume kartu.... Aš pasakiau - prisimink šituos žodžius...
Po pusės metų toj pačioj vietoj vilkėdama nuotakos suknelę tuos žodžius aš jam priminiau.
Tai buvo prieš beveik ketverius metus. Mes susituokėm nuo pažinties praėjus 8 mėnesiams. Iki šiol galvoju - jei egzistuoja "antra obuolio pusė" aš ją tikrai radau.

Jei paklausit koks ryšys tarp šių istorijų pažiūrėkit į 1, atkreipkit dėmesį į akių ir plaukų spalvas ( vyras beje mėlynakis šviesiaplaukis). Kažkada būrėja man pasakė, kad su 2 istorijos vaikinuku Gali siet karminis ryšys - maždaug galėjom būt pora. Iš ties labai norėčiau dar kada su juo pabendraut, deja neturiu jokių koordinačių. verysad.gif
Atsakyti
temide, man tavo istorija pasirode labai idomi....gaila kartais, kad nepalieki vienas kitam kordinaciu, nes jei viskas gerai buna, tai galima rysius palaikyti....nu bet taip jau buna ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano istorija gal ir paprasta ir kasdienis studentu susipazinimo budas.

As pas savo drauga atejau pati, cia jau beveik pries 4 metus.kitame kambaryje pas bernus ateidavom pasedet ir pabendrauti, bet uzejo kitas vaikinnukas ir gertimo kambario ir kazkaip isikalbejom, kad esame is to pacio miesto ir tada kazkaip nuejau i ju kambari.nuejus i kambari pamaciau vaikina ir tada jis sako "AR MYLI MANE?", tai buvau nustebus, nes pirma kart pamacius ir klausia. tai vat iki dabar esame kartu. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti