Oj kaip Princese Leja grazu
O mano tai visiskai neromantiska

bet laiminga,kad viskas taip pakrypo Susipazinome rugsejo 1d. Drauge vis kalbino eiti su ja,o kaip nesinorejo, bet vis gi ikalbejo... Ji turejo susimatyti su savo vaikinu,o jos vaikinas buvo su dvyniu broliu ir draugais Nei vieno is ju nepazinojau,o drauge ir pati nesenai buvo pradejus su vaikinu draugaut,tai pazinojo tik jo broli. Kai tik susipazinome pirmas isbudis buvo,jog vaikinas visai nieko,na toks mielas,gal pavyktu ji palenkt i savo puse jeigu laisvas. jis kaip dabar pasakoja taip pat buvo pagalvojes,kad galbut kas nors su manim ir iseitu rimto (tik jis man tai issake labai graziai negu as cia pasakiau

) Na ka snekejom visi snekejom,juokavom.. Nuo tada ant juoku tapau mano brangiojo ir jo draugo sugulove

Visa ta diena kreipemes vienas i kita ne vardu,o tiesiog sugulovu

Na bet sumastem,kad reikia uz rugsejo pirmaja

na truputuka... Na ir taip isejo,kad nuvykome i akropoli,i bravarija. Isgerem alaus,apie viska pasnekejom.
Paskambino brolis ir pranese,kad jau baigesi mano dukterecios "reikaliukai" mokyklelei ir tai,jog neuzilgo uz ja truputi svesim,kaip sake "uz pirma klecke"

Buvau savo broliukui prizadejus,tad negalejau ir atsakyti

Tad teko visu atsiprasyti,drauges vaikinas kalbino dar pabuti,taciau paaiskinau visa situacija ir suprato, bet teko prizadet ,jog sekancia diena prie ju prisijungsiu. O mano tariamasis sugulovas tuomet paprase mano numerio (tik tikrai nepamenu kaip jis tai gudriai padare)

Kadangi mintinai ji mokejau,greitai susakiau ir jau stojausi,bet gi jis neuzsirase mintyse pagalvojau (Velnias!),vel trumpam prisedau ,palaukusi kol issitrauks telefona vel sudiktavau savaji numeri..

Dar ta pati vakara (apie kokia 19val) sulaukiau is nezinomo numerio zinutes "Ka tu sugulove mano?

" tuomet supratau,kad tai jis.
Kaip ir zadejau,kita diena prie ju prisijungiau. Buvom bute,vaikinai dar gere alu. As siek tiek isgeriau,bet labai labai nedaug.

Tada jis pradejo rodyti save toki blogiuka

(nors ir rugsejo pirma nebuvo toks jau ir geras). Po bravarijos jam susidejo,kad nemazai megstu isgert ir pan.. tad nebuvo ir reikalo labai geram ir but,kaip pats sake

tai buvo rugsejo 2d. prabuvau iki 22val. ir nusprendziau kad man laikas is ten salintis (ne todel,kad kazkas blogo vyko) pati buvau pervargus ir pradejau nejaukiai jaustis (pati nesuprantu kodel) vakare skambinau jam,nes norejau, kad perduotu rageli mano draugei (jos tel buvo isjungtas),taciau tas isgeres atsake:
-Tai ko tu man skambini? Jai ir skambink jei nori su ja sneket.
Aiskinau,kad pas ja isjungtas,bet nesuprato.. Galiausiai isgirdau zodi "pasla". Kantrybe nebeatlaike ir nieko neatsakiusi numeciau rageli. Kita diena (rugsejo 3d.) vel su drauge atsiradome tam paciam bute,bet si karta buvau be nuotaikos ir savo brangiajam nepratariau nei zodelio. tuo metu jis sedejo ir maste kodel as su juo nesneku,ka tokio padare.. ta diena ilgai neuzsibuvau ir nieko jam nesakius isejau..
Bendravom toliau,buvo dar su ragais.. rugsejo 2d.. tarp musu buvo pirmasis bucinys,o veliau taip nutiko,jog turejau jo tel. smalsumas nugalejo ir paskaiciau pirmutines zinutes.. Tada pagalvojau,kad panele turi,tai ir pati nuo jo nutolau.. Toliau bendraunant jis man paaiskino,kad ji yra tik drauge ir tai ja mates yra tik pora kartu.. Bendravom tada apie menesi..na ir ka,prisibendravom

per ta menesii buvo nutike visko.. net ir tai kad mano brangiausias pagalvojo,kad as buciavausi su mano drauges vaikino broliu dvyniu buvo labai supybes,bet to tikrai nebuvo,tad tada jam viska paaiskinau,jis kaip ir suprato
Kuo tolyt tuo jis man labiau patiko

o ir jis daresi vis geresnis ir svelnesnis man..
Dabar esam vienas kitam labai artimi ir brangu

Vienas be kito nebegalim ir neisivaizduojam ka darytume jei nebutume drauge..
Po kurio laiko man buvo pasakyti tokie zodziai kuriuos labai senai buvau girdejus ir jau primirsus...
"Viskas kas is pradziu buna labai gerai ar tiesiog tobulai-nieko gero nezada."