Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

Išduosiu, vakar man pasipiršo, buvau šoke, nieko neįtariau...su žiedeliu blush2.gif wub.gif , atsakiau taip, nes myliu ir vertinu savo širdies draugą.
O susipažinom internetu. Taip, sakysit, naivu...ir maniau, kad man taip niekada nebus.
Tuo metu turėjau kitą draugą, ir naujam internetiniui berniukui, pakvietus mane kavos išklojau visą tiesą. Bendravimas nutrūko mano iniciatyva. Tuometinis širdies draugas smarkiai pasišiukšlino ir su juo viską baigiau schmoll.gif . Ištryniau intern. anketas kur bendravau su visais, matyt, taip norėjau išvengti bet kokio bendravimo su vyr. gimine.
Po poros sav. sesė paragino vėl susikurti anketą...Sukūrus prisiminiau tą, kuris kvietė kavos, tą, kuriam pasakiau, kad su visais kavos neišgersiu lotuliukas.gif . Įdėjau foto be veido, tikėjausi nepažins, norėjau tik pakybinti.... blush2.gif ,o pažino, pakvietė arbatos ir mes kartu jau 8 mėn.
nuo to laiko kai pamatėm vienas kitą, prie interneto net neprieinam smile.gif , myliu jį už daug dalykų, labai geras ir atsakingas. bučis jam mirksiukas.gif
esu laiminga wub.gif
Atsakyti
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vestuves/]user posted image[/url
Atsakyti
Gabijosius -> oho bigsmile.gif nu tikrai kad greiti jus doh.gif ir kaip taip zmones nebijo rizikuot.. pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
kiek idomiu istoriju,,,,,,
Tuoj 30.........ir dar negaliu kurt savo istorijos.......
liudna.... doh.gif
Atsakyti
Taigi, musu istorija prasidejo pries 6.5 metu. Susipazinome inbternetu. As tuo momentu buvau tik neseniai issiskyrusi su savo pirmu vyru, tad jokiu rimtu santykiu ir apskritai santykiu neieskojau. Man patiko Andriaus gilus, prasmingi laiskai. As savo ruoztu savo laiskuose isliedavau savo mintys, ir siusdavau tos laiskus tarsi i niekur..., kadangi tikrai netikejau (o gal ir nenorejau) ka susitiksim. Po pusantru metu susitikome Lietuvioje (jis gyvena Vokietijoje), Kaune vos pusvalandziui (kadangi man reikejo isvaziuoti paskutiniu autobusu i Klaipeda). Pamenu - jis tada pasiule man apmoketi mano kelione taksi is Kauno i Klaipeda, kad dar ilgiau su juo pabuciau. Kad butumet maciusios - koki "skandala" as tada sukeliau!!! Isvaziavau namo, ir maniau, kad daugiau nesusitiksim. Po dveju metu visgi susitikome Krokuvoj, praleidome savaitgali, taip ir uzgime musu meile!
Jau beveik 3 metus draugaujame per atstuma. Taciau, kitais metais planuojame sukurti seima. Stai tokia musu istorija.
Atsakyti
Sveikutės. Skaičiau aš čia romantiškas istorijas ir nusprendžiau papasakoti saviškę. Taigi, po ilgos draugystės su vienu vaikinu teko labai audringai skirtis (jis mane dar ilgai persekiojo ir man teko net į policiją kreiptis). Yuo metu aš buvau bedarbė ir gyvenau Šiauliuose. Taigi atsitiko taip, kad gavau darbą šviestuvų salone ir turėjau mėnesiukui išvykti į Klaipėdą mokytis apie tuos šviestuvus ir visa kita. Taigi atvarau į Klaipėdą, apsigyvenu pas giminaičius. Pirma savaitė praėjo ramiai (mat būsimasis atostogavo). Po savaitės pasirodė. Toks iš pradžių atrodė neįspūdingas, truputį skustagalvis ir dar vairuojantis BMW (pamaniau pilni Šiauliai tokių gezų lotuliukas.gif ) Vėliau išsiaiškinau, kad jis nepilnais metais vyresnis ir rusas. Taigi pasakoju toliau. Vieną dieną Klaipėdoje siautė audra, didelis vėjas manęs vos nenunešė. Taigi po darbo jis pasisiūlė pavėžėti. Pakeliui jis sako: "Gal nori prie jūros? Tokiu metu ji labai graži". Aš ir sutikau blush2.gif Nuvažiavome prie jūros, paskui prie marių, aplankėm Palangą, gėrėm kavą Klaipėdos viešbučio kavinėj ir grožėjomės vaizdu iš 21 aukšto. Parvežė jis mane 5 ryto, o ( jau turėjome abu būti darbe. Kolegos iškarto suuodė, kad buvome kartu, nes išvažiavome kartu, o dabar abu apsnūdę vaikštome. Taigi taip leidome daugelį dienų, kol viešėjau Klaipėdoje. Vėliau prasidėjo darbai Šiauliuose, reikėjo įrengti saloną ir pasiruošti darbui. Taigi atvažiuodavo kasdien su prekėmis. Vėliau netgi gyveno viešbutyje, kad spėtų darbus iki termino. Darbo metu vis pasitaikydavo netikėtų prisilietimų (bent jau man wub.gif ). Vieną vakarą kolegos paskambina ir sako, parodyk Šiaulius po darbo. Tai mes ir nuėjome į kavinę. Vakaro pabaigoje visi išsiskirstė, tik jis nusprendė dar vieną cigaretę surūkyti. aišku tai buvo tik pretekstas, kad liktume vieni. Tada jis pasakė, kad labai jam įstrigau į širdį ir pirmą kartą pabučiavo blush2.gif
Na o aš, kadangi mus skiria atstumas išsigandau, nes neseniai buvau labai nudegusi, tai bandžiau jo vengti. Tačiau pasibaigus salono atidarymo darbams jis išvažiavo ir net baliuke po atidarymo nedalyvavo. Ir man pasidarė taip liūdna ir taip tuščia. Tą vakarą aš truputį padauginau bešvęsdama ir norėdama išsikviesti taksi parašiau tuščią žinutę jam. Tas aišku susirūpinęs atskambino ir pajutęs, kad ne visai blaivi pasinaudojo ir įkalbėjo atvažiuoti kitą dieną į Klaipėdą.
Ryte nieko nesuprasdama ar tai buvo tiesa, ar sapnas išgirstu telefono priminimą, kad 7 ryto traukinys į Klaipėdą. Taigi sėdu ir važiuoju (labai nustebinau šeimyną tokiu elgesiu). Atvažiavus mane pasitinka bučiniais. Dieną praleidome Kuršių Nerijoje, vakare parvežė namo. Viskas buvo tobula. Ir taip pradėjau važinėti kiekvieną savaitgalį pas jį. Po pusmečio nusibodo, todėl pradėjau ieškotis darbo Klaipėdoje (jau buvo krizės pradžia ir buvo sunku gauti darbą, bet man pasisekė ir radau jį per keletą savaičių). Laukdami verdikto priėmė ar ne, labai nerimavome (jis netgi labiau). Taip mudu apsigyvenome kartu. Dar nesusituokėme, bet jau taupome savo svajonių šventei.
Gal istorija ir nelabai romantiška, bet mums patinka ją prisiminti wub.gif . Beje tik vėliau kalbantis paaiškėjo, kad jis mane pirmą kartą nusižiūrėjo Klaipėdos akropolyje (aš ten pietaudavau, kai jis atostogavo) ir pamatęs mane darbe iš pradžių pagalvojo, kad esu klientė ir, kad jį ištiko laimės priepuolis, kai sužinojo, kad esu kolegė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2009 12 02, 01:02)


Kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Princese Leja, Jūsų meilės istorija be galo graži 4u.gif
Atsakyti
Maniškė: apie 4 metus sėdėjome vienoje klasėje, kol būdami abiturientai ruošėme karnavalo pasirodymą ir lyg praregėje atradome vienas kitą tokius, kokie iš tikrųjų esame 4u.gif Nežinau ar tai romantiška...? Greičiausiai nea unsure.gif
Atsakyti
O mes susipažinome per vieną internetinį puslapį. Pasisiūliau savanoriškai padėti jį prižiūrėti, o jis buvo vienintelis vyrukas kolektyve, kai pirmą kartą susitikome 'darbo reikalais' nepatiko nei jis man, nei aš jam. nebuvo jokios minties apie buvimą kartu. antrą kartą susitikome atsitiktinai mieste, tačiau aš tada buvau labai gražiai pasipuošusi ir šiaip visa spindėjau ax.gif atsisveikinom, o tada už savaitės kokios jis man parašė, kad reikia skubiai peržiūrėti vertimus ir kad suvežios mane ten atgal su mašina vidury nakties. kitą dieną pakvietė į tikrą pasimatymą. prisigėrėm vyno ir labai neplanuotai, netikėtai atsidūrėme vienoje lovoje doh.gif abu gailėjomes tokio poelgio, nros buvo labai gera. tada kelias savaites sutikinėjome 'be lovos' reikalų, nors nakvojau pas jį. Tada dar porą mėnesių prasitampėme lyg ir poroj, lyg ir ne.. nelabai man tas patiko schmoll.gif nežinojau kas aš jam, meilužė ar kažkas daugiau, bet... per kalėdas pasiūlė 'įforminti' mūsų santykius ir dabar oficialiai mes kartu ir įsimylėję wub.gif
Atsakyti
Oj kaip Princese Leja grazu wub.gif
O mano tai visiskai neromantiska doh.gif bet laiminga,kad viskas taip pakrypo Susipazinome rugsejo 1d. Drauge vis kalbino eiti su ja,o kaip nesinorejo, bet vis gi ikalbejo... Ji turejo susimatyti su savo vaikinu,o jos vaikinas buvo su dvyniu broliu ir draugais Nei vieno is ju nepazinojau,o drauge ir pati nesenai buvo pradejus su vaikinu draugaut,tai pazinojo tik jo broli. Kai tik susipazinome pirmas isbudis buvo,jog vaikinas visai nieko,na toks mielas,gal pavyktu ji palenkt i savo puse jeigu laisvas. jis kaip dabar pasakoja taip pat buvo pagalvojes,kad galbut kas nors su manim ir iseitu rimto (tik jis man tai issake labai graziai negu as cia pasakiau wub.gif ) Na ka snekejom visi snekejom,juokavom.. Nuo tada ant juoku tapau mano brangiojo ir jo draugo sugulove lotuliukas.gif Visa ta diena kreipemes vienas i kita ne vardu,o tiesiog sugulovu lotuliukas.gif Na bet sumastem,kad reikia uz rugsejo pirmaja blush2.gif na truputuka... Na ir taip isejo,kad nuvykome i akropoli,i bravarija. Isgerem alaus,apie viska pasnekejom.
Paskambino brolis ir pranese,kad jau baigesi mano dukterecios "reikaliukai" mokyklelei ir tai,jog neuzilgo uz ja truputi svesim,kaip sake "uz pirma klecke" ax.gif Buvau savo broliukui prizadejus,tad negalejau ir atsakyti g.gif Tad teko visu atsiprasyti,drauges vaikinas kalbino dar pabuti,taciau paaiskinau visa situacija ir suprato, bet teko prizadet ,jog sekancia diena prie ju prisijungsiu. O mano tariamasis sugulovas tuomet paprase mano numerio (tik tikrai nepamenu kaip jis tai gudriai padare) lotuliukas.gif Kadangi mintinai ji mokejau,greitai susakiau ir jau stojausi,bet gi jis neuzsirase mintyse pagalvojau (Velnias!),vel trumpam prisedau ,palaukusi kol issitrauks telefona vel sudiktavau savaji numeri.. blush2.gif Dar ta pati vakara (apie kokia 19val) sulaukiau is nezinomo numerio zinutes "Ka tu sugulove mano? biggrin.gif" tuomet supratau,kad tai jis.
Kaip ir zadejau,kita diena prie ju prisijungiau. Buvom bute,vaikinai dar gere alu. As siek tiek isgeriau,bet labai labai nedaug. schmoll.gif Tada jis pradejo rodyti save toki blogiuka g.gif (nors ir rugsejo pirma nebuvo toks jau ir geras). Po bravarijos jam susidejo,kad nemazai megstu isgert ir pan.. tad nebuvo ir reikalo labai geram ir but,kaip pats sake g.gif tai buvo rugsejo 2d. prabuvau iki 22val. ir nusprendziau kad man laikas is ten salintis (ne todel,kad kazkas blogo vyko) pati buvau pervargus ir pradejau nejaukiai jaustis (pati nesuprantu kodel) vakare skambinau jam,nes norejau, kad perduotu rageli mano draugei (jos tel buvo isjungtas),taciau tas isgeres atsake:
-Tai ko tu man skambini? Jai ir skambink jei nori su ja sneket.
Aiskinau,kad pas ja isjungtas,bet nesuprato.. Galiausiai isgirdau zodi "pasla". Kantrybe nebeatlaike ir nieko neatsakiusi numeciau rageli. Kita diena (rugsejo 3d.) vel su drauge atsiradome tam paciam bute,bet si karta buvau be nuotaikos ir savo brangiajam nepratariau nei zodelio. tuo metu jis sedejo ir maste kodel as su juo nesneku,ka tokio padare.. ta diena ilgai neuzsibuvau ir nieko jam nesakius isejau..
Bendravom toliau,buvo dar su ragais.. rugsejo 2d.. tarp musu buvo pirmasis bucinys,o veliau taip nutiko,jog turejau jo tel. smalsumas nugalejo ir paskaiciau pirmutines zinutes.. Tada pagalvojau,kad panele turi,tai ir pati nuo jo nutolau.. Toliau bendraunant jis man paaiskino,kad ji yra tik drauge ir tai ja mates yra tik pora kartu.. Bendravom tada apie menesi..na ir ka,prisibendravom lotuliukas.gif per ta menesii buvo nutike visko.. net ir tai kad mano brangiausias pagalvojo,kad as buciavausi su mano drauges vaikino broliu dvyniu buvo labai supybes,bet to tikrai nebuvo,tad tada jam viska paaiskinau,jis kaip ir suprato g.gif
Kuo tolyt tuo jis man labiau patiko wub.gif o ir jis daresi vis geresnis ir svelnesnis man.. wub.gif
Dabar esam vienas kitam labai artimi ir brangu wub.gif Vienas be kito nebegalim ir neisivaizduojam ka darytume jei nebutume drauge..

Po kurio laiko man buvo pasakyti tokie zodziai kuriuos labai senai buvau girdejus ir jau primirsus...
"Viskas kas is pradziu buna labai gerai ar tiesiog tobulai-nieko gero nezada." 4u.gif
Atsakyti
Aš tai seno gero bendravimo internetu pagalba užtikau mielą vyrioką. Na ten bendravimas vyko taip grupiškai, tai žinot, nieko ypatingo gal ir negali pastebėti, tik draugė, kuri jį pažinojo anksčiau, pasakė, kad "jis vat toks labai meškutiškas gerąja prasme". Ir atėjo laikas mums visiems eiti gerti, ten vat ir pamačiau tą visą jo meškutiškumą, kitaip pasakius: mielą grožį. Aš, drąsi po alaus mergiotė, taip jam ir pasakiau: "o žinai, kad tu labai gražus ir panašus į meškiuką?" laugh.gif laugh.gif Jisai susigėdo ir pasakė "o tu žinai, kad aš tai dažnai girdžiu?" Na suprantama. Tada pradėjom flirtuoti kaip patrakę. Na taip nekaltai. blush2.gif Bet po to susitikimo ta pati draugė man ir sakė "va viskas, susitiko, pamatė, kad tu nieko sau, ir kviečia į pasimatymus". laugh.gif Taip, pradėjo visur kvietalioti, bet pirmi siūlymai jo buvo tokie... Na, neužtikrinti. Ir gal trys taip ir neišsipildė, kol vieną rytą jis manęs nepaklausė, ar netyčia nesu centre, blogiausia, kad ta žinute jis mane pažadino ir teko atsakyt, kad toli gražu, o norėjo kviestis bandelių valgyti. laugh.gif Siaube, kaip susikrimtau dėl tokios progos pramiegojimo! O jis vakare man rašė, kokioj nevilty esąs, kad neparagavo bandelių tądien. Kiek vėliau vyko mano koncertas, tai jis ten atėjo, ir kai negrojau, turėjau daug laiko į jį žiūrėti, grožėtis ir kalbėtis. laugh.gif Vėliau dar vyko pagėrimas pas tą pačią draugę, ten irgi turėjau progos tą patį daryt. O po savaitės pakviečiau į teatrą nueiti. Įvyko pirmasis kultūriškas oficialus pasimatymas, po kurio bernelis patapo dar meilesnis. Tad dabar mėgaujuos gražia pradžia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 28 gruodžio 2009 - 06:01