Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(kroshkyte @ 2009 11 15, 12:20)
o mes dar sviezuciai  wub.gif
susipazinom akropolio maximos snapso skyriuje lotuliukas.gif ziauru..  doh.gif
juokingiausia tai, kad abu esam negeriantys..

oho bigsmile.gif o tai ka ten veiket, tuomet? bigsmile.gif
vienas kito lauket bigsmile.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 11 15, 15:45)
oho  bigsmile.gif o tai ka ten veiket, tuomet?  bigsmile.gif
vienas kito lauket  bigsmile.gif  ax.gif  ax.gif

pries einant kasdieniskai apsipirkti gavau pasiulyma susitikti wub.gif bet kaip tycia labai laiko neturejau ax.gif sakau, galim trumpam susitikt akropolyje nes va kaip tik einu blush2.gif taip jau isejo kad pirkau draugems sampana svenciu proga.. santa2.gif o jis tuo momentu mane ir surado ax.gif ir aciu Dievui, bo prisipirkau pilnus krepsius doh.gif viena pati nebuciau panesusi, tai paprasiau kad padetu blush2.gif tuo metu ir paplepet suspejom rolleyes.gif tada dar neatpazinau jame savo brangiausio zmogaus 4u.gif bet va jau 8 menesiukai kaip kartu..
Atsakyti
Mes buvom kolegos darbe wub.gif Du metus kartu dirbom, nei vienas nežiūrėjom į kitą kaip į galimą porą, nes turėjom antras puses. Kaip tyčia panašiu metu abu išsiskyrėm, prasidėjo pokalbiai darbe dažnesni, o po pirmo susitikimo po darbo tapom pora wub.gif
Atsakyti
Nieko ypatinga :

Buvom klasiokai. Tais senais laikas ir įžeidinėdavo vienas kitą, ir panašiai. Tik po penkių metų susitikom klasės baliuje - viskas buvo jau kitaip. Įsižiebė visai kiti jausmai, to pasekoje jau metus kartu ir esam jau susižadėję smile.gif Taip keista pagalvojus, kad turėjau visai kitų planų gyvenime ir kaip būtų nieko neįvykę, jei, tiesiog, ne kažkur giliai širdyje jausmas vertęs elgtis taip, kaip pasielgiau. Dėka to, radau gyvenimo meilę..
Atsakyti
O pas mus is vis doh.gif
Savo vyra pazistu jau bemaz 13 metu...Buvom vieno kiemo chebra paauglysteje. Jam buvo 13m. - man 14m. - pasiausdavom draugijoj ir tiek. Po to as islekiau i sostine mokintis, kiti 'kieminiai" taip pat - kas kur issibarste ir tuo baigesi musu visu bendravimas.
Ir va pernai sutikau ji atsitiktinai sedinti viename is sotines baru. Pasilabinom, numeriais apsimainem, sutarem kazkada i gimtine vaziuot kartu...
Dar po katro laiko prireike man pries sventes i gimtine lekti - paskambinau turetu numeriu... blush2.gif
Nebuvo jokiu lemuriniu minciu...kelias tolimas, 300km, kalbames apie si bei ta....
Tik islipus is masinos kazkaip pagalvojau "oho, koks idomus vaikinas isaugo is to tylaus, drovaus 13mecio.... smile.gif bet tuo viskas takart ir baigesi...
Dar ne karta po tos keliones i gimtine buvom susitike draugu kompanijoj...bet niekada vieni schmoll.gif Jutau jam zmogiska, draugiska simpatija ir tiek...
Kol po eilinio bendru draugu susiejimo nepajutau - kad va - viskas! kazkas cia rezgasi ir baigsis rimtu reikalu.
ir buvo! rolleyes.gif
kai atvaziavo vienakart i svecius pas mane - tai daugiau ir nebeisvaziavo! tongue.gif
o po savaites buvimo kartu - per pietu pertrauka parase man skaipu, kad nebegali gyventi be manes (cia buvo pirslybos)! drinks_cheers.gif
Po 9 menesiu nuo tos akimirkos atsokom vestuves!
esam laimingi!
o as iki siol negaliu patiketi, koks geras, rupestingas ir puikus zmogus salia buvo tiek metu nepastebetas!

Atsakyti
QUOTE(euforbija @ 2009 11 19, 15:00)
o as iki siol negaliu patiketi, koks geras, rupestingas ir puikus zmogus salia buvo tiek metu nepastebetas!

dazniausiai taip juk ir buna blush2.gif kuo arciau Tas tikrasis yra, tuo maziau mes pastebim doh.gif
Atsakyti
Na, čia tikra tiesa... Bet gerai vistiek, bent kad vėliau jie pasipainioja kelyje ir likimas viską sudėlioja į vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mismimi @ 2009 11 19, 19:29)
Na, čia tikra tiesa... Bet gerai vistiek, bent kad vėliau jie pasipainioja kelyje ir likimas viską sudėlioja į vietas smile.gif

o jeigu ne mastau.gif
manau yra taip, kad ir praziopsomos progos...... unsure.gif
Atsakyti
Mismimi,

pritariu tau! O juk per tuos keliolika metu net 3 kartus isteket galejau. Bet kazkas vis netikdavo, tai momentas ne tas, tai zmogus per nuobodus... g.gif begdavau nuo tu pasiulymu kaip velnias nuo kryziaus...visada matydavau tokia vizija apie save, mazdaug kaip as ateity gyvenciau su tais vyrais, kurie man savo sirdi siulydavo biggrin.gif vizija tokia man piesdavosi - kaip uzsikuitusi namu seimyninke velka buiti, vyra ir vaikus ant kupros... doh.gif
Ir nieko panasaus nenutiko, kai su saviskiu susiejom....Po savaites prabutos kartu jau zinojom abu, kad kursim seima...Jokiu baimiu, blogu ateities viziju ar dvejoniu nebuvo...
Atsakyti
Su exMB susipazinom labai idomiai - autostradoj, buvo susidares kamstis, as "naglai" vaziavau ne ta juosta, paskui kazkaip reikejo persirikiuoti ir jis uzleido. Paskui pradejom lenktyniauti, beveik 100 km taip nuvaziavom biggrin.gif tada kelkrastyje pasikeitem nr ir... netycia emem susirasineti. Ir nors nieko gero neisejo, tiesiog grazi istorija smile.gif

Su MB susipazinom pajury. Buvom su drauge ir "ieskojom" jai vyro, nes as jau buvau "nusiziurejus" busimaji (toliau turejo vykti dvieju busimu vyru kabinimas). Kai jau pasirode, kad radom, pasipainiojo MB ir...as pamirsau ta, kuri nusiziurejau ir visus kitus ir viska. Na praleidom kartu 3 dienas, juk vasara, pajurys, visi atsipalaidave. Galvojau tai ir bus kurortinis romanas, bet jis nesibaige nei po triju dienu, nei po triju menesiu smile.gif ir tikiuosi, nesibaigs niekada smile.gif
Atsakyti
o mus likimas suvede antra karta..suteike antra sansa ir abu jo nepaleidom rolleyes.gif
o pazystami buvom jau studentiskais laikais, buvo simpatijos, bet neissivyste i draugyste, nes pas ji atsirado panele..o dabar susitikom.. abu laisvi..ir dziaugiames vienas kita atrade vel jau suauge ir brandziai mastantys ax.gif
Atsakyti
mano istorija su vyru tai anekdotas.mus supazindino bare.na kai vakaras jau baiginejosi as isejau is baro link savo namu ir girdziu kazkas man sauke,atsisuku tamsu,matau tik seseli,kazkaip baugu pasidare ir paspartinau zingsti ,tik uzsukus uz namo pardejau begti biggrin.gif .o ten buvo mano busimas vyrelis kuris tik norejo mane palydeti.jis paskui man sako,kad galvoja kas jai negerai noporiu palydeti o ji bega nuo manes lotuliukas.gif .ir siaip jis man tada ne koks pasirode.bet susitikom po metu ir wub.gif prasidejo meile.pradraugam dvi savaites ir jam teko isvykti dviems menesiams.kai grizo iskart pasipirso.bet tai ziedelio nebuvo tai sakau kol nebus ziedelio nieko nesakysiu blush2.gif .kita diena nusipirkom ziedeli ir greit suorganizavom suzadetuves.tevai tada tik susipazino 4u.gif 4u.gif .visiems buvo lengvas sokas ,kad mes taip greitai.ir po poros savaiciu as nestuke.gif .ir stai mes jau 8 metai kartu wub.gif wub.gif ir sugyvenom jau 3 vaikiukus.jis iki siol dar juokesi is manes bigsmile.gif toli sako nepabegai 4u.gif
Atsakyti