Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

yra yra, man labai patinka thumbup.gif
Petrovskis man lievas, jau geriau tada su SAUNIUOJU vel susidetu pabaigoj wink.gif
o suniuku gimdymas tai patiko megalol.gif
Atsakyti
Labai labai labai patinka thumbup.gif
net isirasau visas serijas, nes dazniausiai tuo metu 2.gif lauziu wink_3.gif
ir siaip faina kartais paziuret dar karta rolleyes.gif

o kad baigiasi, tai blogai schmoll.gif galejo dar pratest, ne toks jau senas serialas wink_3.gif

Jauciu Kere susides dar su Sauniuoju, nelabai man ji su tuo Petrovskiu schmoll.gif
visos man jos thumbup.gif , bet Kere fainiausia rolleyes.gif

o kaip gime suniukai vakar nemaciau sad.gif cool.gif neijunge irasinet laiku wink_3.gif
Atsakyti
As irgi gerbeja biggrin.gif Pries koki pusmeti buvau susirgus, gulejau lovoje ir ta proga nusprendziau save palepinti - atsisiunciau is ftp visas iki tol rodytas "Sekso ir miesto" serijas. Ziurejau gal tris dienas iki pamelynavimo ir akiu skaudejimo. Bet uztat koks kaaaifas buvo.. rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi patinka thumbup.gif thumbup.gif
fainiausia aisku Kere... dar man patinka jos plaukai - tokia blondinka bet ne visiskai, biggrin.gif galvoju, gal ir man kaip nors panasiai sruogom pasispalvinti rolleyes.gif rolleyes.gif
o tai idomu kiek cia dar tu seriju liko?
ir Draugai labai patinka thumbup.gif atpalaidojanciai veikia tokie kinai - galetu rodyti kiekviena vakara, 100 kartu geriau uz visokias publicistikas mad.gif
Atsakyti
Man irgi man irgi patinka smile.gif
Keres sruogos jegovos, bet ir pasneka jinai labai fainai, moteriskai-logiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(afyte @ 2005 01 11, 17:15)
As irgi gerbeja biggrin.gif Pries koki pusmeti buvau susirgus, gulejau lovoje ir ta proga nusprendziau save palepinti - atsisiunciau is ftp visas iki tol rodytas "Sekso ir miesto" serijas. Ziurejau gal tris dienas iki pamelynavimo ir akiu skaudejimo. Bet uztat koks kaaaifas buvo.. rolleyes.gif

o tu is kur siunteisi? ir kokia kalba ziurejai? wink_3.gif
Atsakyti
Aš gerbėja!!!!!
Šį pirmadienį buvau po egzo nusikalus, mažai miegojus, bet vistiek sulaukiau ir pažiūrėjau smile.gif Visada žiūriu, nors ir tvanas, uraganas ar žemės drabėjimas būtų laugh.gif

Petrovskis ir man nepatinka wink_3.gif Egoistas mad.gif Šaunusis daug šaunesnis smile.gif
Iš jų visų ir man Kerė fainiausia thumbup.gif
O tai kada ta paskutinė serija bus? ohmy.gif Kažką lyg esu girdėjusi, kad dar lyg koks pratęsimas turėtų būt g.gif Bet gal klystu... doh.gif Yra turbūt tiksliai žinančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 01 12, 09:50)
O tai kada ta paskutinė serija bus? ohmy.gif Kažką lyg esu girdėjusi, kad dar lyg koks pratęsimas turėtų būt  g.gif Bet gal klystu... doh.gif Yra turbūt tiksliai žinančių  smile.gif

Kažką skaičiau, kad baigsis sausis, baigsis ir S&M sad.gif O tos dvi papildomos serijos jau bus apie pati serialą, jo kūrimą, geriausius nepakliuvusius į kadrą momentus ir pan. Turėtų būti irgi įdomu thumbup.gif
Ale žiauriai gaila, kad baigiasi..... Galėtų dabar iš naujo kokiu geru laiku pradėti rodyti. Dabar jei jau rodytų, visas serijas įsirašyčiau, nes man šis serialas kaip antidepresantas smile.gif
Atsakyti
ash tai kazkur skaichiau, kad Kere su Petrovskiu neliks. O man labiausiai Sharlote ir Samanta patinka, nors shiaip visos jos savotishkai fainos.

Beje, kazkuriam laikrashtyje skaichiau, kad visos keturios realiam gyvenime nesutaria.
Atsakyti
as irgi sio TV serialo megeja..

paziurekit - labai fainos nuotraukos http://www.hbo.com/city/
Atsakyti
QUOTE(Mirtishe @ 2005 01 12, 16:58)
as irgi sio TV serialo megeja..

paziurekit - labai fainos nuotraukos http://www.hbo.com/city/

Paziurejau puslapi ir nuliudau, nes kaip supratau, liko viso labo 2 serijos sad.gif

O shiaip pasiskaichiau praeita savaite rodyta serija, nes nemachiau, ir norejau paklaust, kas ten tiksliai apie Samanta ir Smita buvo?
Atsakyti
As ir labai megstu shi seriala, tik shi pirmadieni pramigau schmoll.gif . Atsibudau, kai buvo pasibaiges doh.gif .
O kodel Petrovskis jums nepatinka? man jis visai nieko smile.gif , toks atviras kaip ir tos merginos tongue.gif . O kuri mergina labiausiai prie shirdies, tai nezhinau, visos labai charakteringos smile.gif.
Tiesa, serialas "Draugai" man kazhkodel visai neidomus blink.gif .
Atsakyti