Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

Man pate Petrovskis kaip žmogus normalus, bet su Kere tai jis nesąmonė. Užgožia ją tikrai, Miranda gerai sako, kad tavęs, mažule, nebesimato, tavo juoko ir pan..Sėdi ir grožisi"iš kur dar tox vyras užsilikęs-tikras džentelmenas ir romantikas" Greičiau tegul skiriasi, nes Petrovskio akyse visai meilės nematau, net susižavėjimo.

Kerė man patinka aprangos stiliumi. Bet kai jau visos keturios susėda, tai aš kaifuoju nuo jų kalbų.
Noriu pasimokyti iš šio serialo asmenybės laisvės.

Tik nervina Samantos sexiavimas, man ji tada šlykšti.
Atsakyti
Ir as sito serialo "maniake" yahoo.gif nei vienos serijos nepraleidziu...
liuks, oi kiek galima pasimokint is ju...
Atsakyti
QUOTE(afyte @ 2005 01 11, 17:15)
As irgi gerbeja biggrin.gif Pries koki pusmeti buvau susirgus, gulejau lovoje ir ta proga nusprendziau save palepinti - atsisiunciau is ftp visas iki tol rodytas "Sekso ir miesto" serijas. Ziurejau gal tris dienas iki pamelynavimo ir akiu skaudejimo. Bet uztat koks kaaaifas buvo.. rolleyes.gif

gal turi visas serijas?? Labai noreciau paziureti, nes labai velai rodo ir as nebesulaukiu mad.gif
Atsakyti
as sito serialo maniake blush2.gif biggrin.gif gaila, kad baigiaisi sad.gif vis viliuosi, kad po kazkiek laiko vel prades rodyti rolleyes.gif
Atsakyti
Nu jau kaip aš norėčiau visas serijas iš kur nors gauti! smile.gif jei kas nors turit, pasidalinkit kaip nors. Bent informacija smile.gif Bo laaaabai man mielas šis serialas ir jo nuostabios herojės. Kiekviena žavi savaip. O Kerė, sakyčiau, tokia visapusiškiausia. Ech... Kaip gaila kad baigiasi.... sad.gif
Atsakyti
Aš taip pat šį serialą dievinu ir labai liūdna, kad jis baigiasi.... sad.gif
Po savaitgalio pirmadienis neatrodydavo toks "skausmingas", nes žinodavau,kad su vyno taure galėsiu pasimėgauti šaunių moterų kompanijoje...

O, kad "šaunusis" sugrįžtų- nenorečiau. Tas Petrovskis- nelabai...,bet šaunusis- irgi neišsigelbėjimas...
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 01 13, 15:14)
Aš taip pat šį serialą dievinu ir labai liūdna, kad jis baigiasi.... sad.gif
Po savaitgalio pirmadienis neatrodydavo toks "skausmingas", nes žinodavau,kad su vyno taure galėsiu pasimėgauti šaunių moterų kompanijoje...

Va būtent, atsikeli pirmadienį, prieš akis ilgaaa savaitė laukia, bet žinai, kad vakare "paguodos prizas" laukia, ir kaip tei lengviau patampa biggrin.gif Įdomu, ką vietoj jo rodys?
Atsakyti
Asi irgi gerbeja, bet deja pataikau paziureti labai retai. Dar labai nervina, kad serijos trumpos, daug reklamos, o rodo taip velai, kad akys merkiasi ir per reklama beveik uzmiegu... blush-anim-cl.gif
Buvau kazkada DVD issinuomavus (Akropolio nuomoj jei ka domina), ten buvo visas kazkuris sezonas sudetas, gal 3 ar 4 diskai. Ziurejau visa savaitgali iki pamelynavimo, bet vistiek gal tik puse spejau paziuret. Reiks dar kada issinuomoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lota: 13 sausio 2005 - 15:22
jau isivaizduoju, kaip atrodytu viesas s&m apraudojimas prie vyno taures wink_3.gif
Atsakyti
man SEX AND THE CITY ziauriai patinka smile.gif jau perziurejau visas serijas,o ir senas galiu ziureti su didziuliu malonumu,nes jos neatsibosta ir ju bejeriai nemirtingi smile.gif o kai ziurejau paskutine serija verkiau smile.gif nes labai jau gaila kad Ji paskutine...
bet girdejau pletkus kad serialas bus kuriamas toliau...tik jau su kitomis aktoremis smile.gif Na idomu kaip ten bus,nes senos aktores man idealiai atlikdavo savo vaidmenis! o ziureti i naujas aktores vaidinancias tame seriale butu labai keista .Nors gal bus visai ir nieko... smile.gif
Atsakyti
wink.gif+2005 01 13, 13:55-->
QUOTE(Dar ne mama wink.gif @ 2005 01 13, 13:55)
gal turi visas serijas?? Labai noreciau paziureti, nes labai velai rodo ir as nebesulaukiu  mad.gif

Viename ftp buvo visos serijos: nuo pirmos iki paskutines (tiesa,nebepamenu kiek sezonu dar tada buvo isleista). Perziurejus istryniau, nes kompiuteryje labai daug vietos uzeme. Iki siol gailiuosi, kad nesusiprotejau i kompaktus isirasyti mad.gif
Dabar prie sio ftp neturiu priejimo - bet jei pavyks prisibrauti, tai pranesiu. Tiesa,jei gerai pamenu, tai ten anglu kalba. T.y. nera vertimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afyte: 14 sausio 2005 - 12:28
Ir as prie jusu clap_1.gif clap_1.gif Net Draugai (kuriuos anksciau dievinau) dabar atrodo kazkokie issikvepe. O S&C liuks clap.gif
Man visos merginos patinka, na, bet tikriausiai labiausiai Kere. wink_3.gif
Ziurint si seriala daznai kvatoju garsiai. O pabaiga daznai buna labai efektinga. Man patinka LABAI LABAI yahoo.gif
Atsakyti