Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

Ir aš prisijungui prie ši ofilmo gerbėjų. Tiesa, jis man patinka toks, koks yra per pastaruosius sezonus, o kai tik prasidėjo, pamenu, keiksnojau televiziją, kad baigė rodyti "melrouzą", o S&C formato nesupratau - kažkaip kvailai atrodė tie atsitiktinių žmonių gatvėje ar vakarėlyje atsakinėjimai į Kerės suformuluotus klausimus. Gerai, kad vėliau tos nesąmonės kūrėjai atsisakė.

Beje, kažkur internete skaičiau gana įdopmų vienos psichologės pasisakymą, kur analizuojamas ketveriukės elgesys ir... ta psichologė pakankamai moksliškai išvarto, akd gyvenime tokia ketveriukė egzistuoti negali, nes mažų mažiausiai jos greitai suskiltų į draugių poreles (nepagalvokit nieko blogo, ne seksualine prasme), nevengiančias papletkinti vienoms apie kitas bei pakonfliktuoti. Tokia darni draugystė, vos su keletu nedidelių konfliktėlių, tarp 2 moterų įmanoma, bet tarp 4 - nė velnio schmoll.gif
Ot, ne veltui sakoma, kur dvi bobos - ten jau turgus megalol.gif
Atsakyti
Megiamiausias, juokingiausias, ir visaip kitaip geriausias!!! smile.gif ir labai labai labai gai-la!!! kad baigaisi... sad.gif sad.gif sad.gif man taip saunu, kad Miranda su Styvu, nes kai ji buvo su juoduku nu ir patiko bet... nu Styvas ...jie taip fainai pries tai draugavo... tongue.gif heart.gif ir faina, kad Kere su tuo ruseliu menininku nors saunusis grazesnis bet sis originalesnis...nu meniskos sielos o gi as ir biski prie... smile.gif o Samanta tai noriu, kad ir liktu su jaunuciu, ji e taip fainai selioja! smileysex.gif Sarlote fainulia tik gaila kad visgi ne ji o jos sunelis nestuke.gif na bet nera to blogo kas neiseitu i gera va tures ne viena "mazuti" ir gales sau rupintis... bye1.gif
Atsakyti
as irgi nepraleidziu nei vienos sio filmo serijos. man sis serialas thumbup.gif
o ar tik mums baigia rodyt, ar aplamai jau seriju ner pasatytu? nes skaiciau, kai Kere laukesi (tikram gyvenime) sunku buvo maskuot pilva... iki siol ji atrode puikiai-jokiu megztiniu rolleyes.gif
jei dabar jau nerodys daugiau, tai manau prades Ely Makbyl rodyt...
prisimenat seriala - Centrinis parkas, irgi neblogas buvo, bent man tongue.gif
Atsakyti
ech, niekas neprilygs seksui ir miestui heart.gif heart.gif heart.gif
kazkoki seriala vietoje sio prades rodyti, tipo toki pati tik su vyrais. nu nieko sau "toki pati". sekse ir mieste moterys ieko gyvenimo vyru, o tam filme, tipo analoge, vyras, turintys zmonas, iesko meiluziu mad.gif mad.gif mad.gif

as kai ziuriu S&M vyras vaiksto ant pirstu galiuku, nes, neduok dieve, neisgirsciau kokio zodelio!!! ir foteli prisitraukiu prie pat TV biggrin.gif kad nieko nepraleisciau biggrin.gif meldziuosi, beveik megalol.gif

o si pirmadieni rodys tas dvi serijas apie serialo kurima, aktores, o paskui - likusias dvi serijas smile.gif ir girdejau, kad Kere neliks su Petrovskiu. man jos sauniausias vaikinas buvo Eidanas heart.gif
Atsakyti
As irgi ziurejau ta seriala.Gaila,kad jau pabaige ir daugiau nebeprates. Visada antradieniias sesdavau prie teliko ir tai buvo sventas mano vakaras.
Atsakyti
tai kad pirmadieniais rodo wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 15, 21:37)
tai kad pirmadieniais rodo  wink_3.gif

vokietijoje turbut antradieniais rode smile.gif
Atsakyti
Pas mus antradieniasi rode.
Atsakyti
gal zinot, kada ir kokiam klube vyks S&M antrininkiu konkursas?
Atsakyti
Man irgi sis serialas pats pats thumbup.gif thumbup.gif Labai gaila kad baigiasi sad.gif dar gerai kad Draugus pradejo rodyt, o tai netureciau ka ziuret per TV....
Nu, bet S&M niekas neaplenks, jau tokie juokeliai faini, kad dar kelias dienas po to krizenu prisiminus. Ziauriai gaila kad jau viskas... sad.gif
Atsakyti
teks senas serijas is kazkur gauti smile.gif arba nuomotis, arba isirasyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 16, 14:42)
gal zinot, kada ir kokiam klube vyks S&M antrininkiu konkursas?

Tik skaičiau, kad vsario 3d, bet nereklamuoja kur schmoll.gif blink.gif

QUOTE(afyte @ 2005 01 14, 12:28)

Dabar prie sio ftp neturiu priejimo - bet jei pavyks prisibrauti, tai pranesiu. Tiesa,jei gerai pamenu, tai ten anglu kalba. T.y. nera vertimo.

Pranešk, būtinai.

Jau pirmadienis, varvinat seiles, merginos? Aš ašaros rieda, pagalvojus, kad baigiasi?
cray.gif cray.gif
Atsakyti