Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

QUOTE(Carpe diem @ 2010 08 04, 09:46)
Linkomanijos  mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
kur dinge visos sio serijalo gerbejos? smile.gif
Atsakyti
Yra yra gerbeju biggrin.gif 2 dali as is torentu parsisiunciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 19 rugpjūčio 2010 - 21:07
as visu daliu gerbeja, seriala dabar ziuriu jau trecia kart per lryto tv ir vis neatsibosta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as irgi galeciau ziureti bele kiek kartu,ir niekad neatsibostu thumbup.gif
Atsakyti
SUPER tiek serialas, tiek abu filmai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o ir tie visi juokeliai tai nemirtingi lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=_A8gmar0drE

Niekad nepabosta, ir visad nuotaiką pakelia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 06 17, 14:10)
Buvau ir aš savaitgalį šiam filme  biggrin.gif Liuks  thumbup.gif Tik šitam filme labai jau matosi ant veidų aktorėms, kad amžius nebe tas  unsure.gif Atrodo ne tiek daug to laiko praėjo nuo pirmos dalies. Ir nuo serialo turbūt  g.gif

Pritariu dėl amžiaus smile.gif Kažkaip labiausiai katosi netai ant Kerės ir šarlotės. oIr Bigas jau toks senstelėjes atrodo. blush2.gif
Atsakyti
siaip man serialas zymiai geresnis, ziurejau ji gal po 10 kartu... o vat filmas labiau pirmas patiko, nots antras super irgi. gaila kad sensta aktores biggrin.gif smagiau buvo ziuret i trisdesimtmetes nei ni penkiasdesimtmetes biggrin.gif ir smagiau girdeti apie seksa o ne apie klimaksa (samantos atveju)... visai noreciau trecios dalies dar...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 22 rugpjūčio 2010 - 10:00
QUOTE(Eve-line @ 2010 08 22, 09:53)
visai noreciau trecios dalies dar...

http://www.15min.lt/...stas-3-4-103549

tikriausiai, kad susuks ax.gif
Atsakyti
oij kaip laukciau 3 dalies!!!!
Atsakyti
Sveikutes,
as irgi uzsikreciau seksu ir miestu bigsmile.gif Per lietuvos ryto TV kaip suprantu baigesi serijos schmoll.gif ...,
gal kuri nusimano ir galetu patarti kur galeciau parsisiusti visu sezonu dalis?
Arba gal kuri parduoti turi visus sezonus SEKSO IR MIESTO?
Atsakyti
Nerialiai patinka man sis filmas thumbup.gif
Atsakyti
NU NEMANIAU, KAD TOKS IDOMUS SERIALAS bigsmile.gif PARSISIUNCIAU IR PERZIUREJAU VISUS SEZONUS, IR DAR FILMA PIRMA DALI..
NU FAINAI IR LINKSMAI LAIKA PRALEIDAU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva-pamaiva @ 2010 11 03, 23:09)
gal kuri nusimano ir galetu patarti kur galeciau parsisiusti visu sezonu dalis?

Per torrentus kazkuriuos parsisiunciau visus 6 sezonus ir perziurejau... Super serialas! New York'a po jo isimylejau galtutinai smile.gif

Turiu torento ikonele, manau, ja atsiuntus el. pastu galima butu parsisiust, jei torentu programele turite ax.gif
Atsakyti