Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

Serialas labai patikdavo, thumbup.gif o filmo nei 1 nei 2 dalies nemačiau, pražiopsojau kada kinuose rodė blush2.gif būtų gerai parsisiųst. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 30 kovo 2011 - 12:38
QUOTE(Salsa @ 2005 01 15, 17:40)
Beje, kažkur internete skaičiau gana įdopmų vienos psichologės pasisakymą, kur analizuojamas ketveriukės elgesys ir... ta psichologė pakankamai moksliškai išvarto, akd gyvenime tokia ketveriukė egzistuoti negali, nes mažų mažiausiai jos greitai suskiltų į draugių poreles (nepagalvokit nieko blogo, ne seksualine prasme), nevengiančias papletkinti vienoms apie kitas bei pakonfliktuoti. Tokia darni draugystė, vos su keletu nedidelių konfliktėlių, tarp 2 moterų įmanoma, bet tarp 4 - nė velnio  schmoll.gif
Ot, ne veltui sakoma, kur dvi bobos - ten jau turgus  megalol.gif

QUOTE(vejo_mergaite @ 2007 06 09, 19:50)
uch, ash ir shito serialo nereali maniake biggrin.gif
turiu tris nerealias drauges (tokiomis tapom, kai dar serialo neziuredavom), tai kai uztikom shita seriala, pasiskirstem netgi vaidmenimis, kuri kuria atitinka  biggrin.gif  biggrin.gif  nes esam visos lb skirtingos, kaip ir serialo herojes, bet nerealiausios padruzhkes.

beje ziurint paskutine serija visada su savo mergom apsibliaunam... blush2.gif

Perskaičiau viską ir užstrigo šitie du postai. Kaip įdomiai, tai vadinasi ne visai teisi buvo psichologė sakydama kad gyvenime tokia ketveriukė egzistuoti negali? ax.gif
Atsakyti
Radau viename psl. smile.gif "Štai keletas kultinėmis virtusių citatų, paremtų Kerės, Šarlotės, Mirandos ir Samantos patirtimi bei išmintimi:

1. Kerė: „Gėjai draugai – tai monogamijos spraga“.

2. Šarlotė: „Mano vaginai depresija“.

3. Samanta: „Manau, man – monogamija. Ko gero, merginos, užsikrėčiau nuo jūsų“.

4. Kerė: „Aš atsiskleidžiau per daug ir per anksti. Esu emocinė šliundra“.

5. Samanta: „Geri vyrukai tave dulkina, blogi vyrukai tave dulkina, o likusieji nežino, kaip tave išdulkinti“.

6. Miranda: „Masturbuodamasi galvoju apie autobuso vairuotoją, kuris man pasirodė toks grubus“.

7. Kerė: „Tarp mūsų užsimezgė toks fantastiškas ryšys. O tada jis man paliko pinigų“.

8. Šarlotė: „Kiek laiko užtrunki norėdama su kuo nors susipažinti – dukart tiek užtruksi norėdama su juo išsiskirti“.

9. Samanta: „Praeitą naktį negalėjau liautis galvojusi apie didelį mėsainį. Taigi galiausiai teko atsikelti, apsirengti, išeiti ir susirasti vaikiną“.

10. Samanta: „Kai aš gera – aš labai gera. Bet kai aš bloga – aš dar geresnė“. "

http://zurnalas_darn...estas-6056.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 06 balandžio 2011 - 14:26
QUOTE(Twiggy @ 2011 02 10, 23:15)
http://www.obuolys.l...u-pakeliui.html

Gali būt įdomu, bet tai jau nebebus "Sex and the city"  doh.gif

o dieve kaip apsidžiaugiau, galvojau pratęs, bet štai, kad nori -Blake Lively įmetė kuri čia visiškai ne prie ko blink.gif
Kodėl negalėjo gražiai užbaigti filmų trilogijos ir sukurti 3-ią na kad ir būsiančią labai apverktą, nes paskutinė cry.gif ,bet TIKRĄ dalį, su Parker, Catrall, Nixon ir Davis... na kodėėėl ....
viskas nuotaika sugadinta porai dienų doh.gif biggrin.gif

o tom kas nematė filmų LABAI rekomenduoju pažiūrėti,man tai vienas nerealiausių filmų kai liūdna ar pan thumbup.gif
2 dalis gal netgi labiau patiko, tie Middle East nepakartojami, planuoju ten vykti, nes esu susižavėjusi wub.gif
Pasiilgsiu Sex And the City sad.gif
Atsakyti
Man tai labai gaila, kad nėra parsisiųsti serialo sezonų LT sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 04 06, 20:42)
o tom kas nematė filmų LABAI rekomenduoju pažiūrėti,man tai vienas nerealiausių filmų kai liūdna ar pan  thumbup.gif
2 dalis gal netgi labiau patiko, tie Middle East nepakartojami, planuoju ten vykti, nes esu susižavėjusi  wub.gif

Tikiu. smile.gif Reikės parsisiųst kaip nors ir pažiūrėt, tik dar nežinau iš kur unsure.gif
QUOTE(Twiggy @ 2011 04 07, 13:23)

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2011 04 07, 13:23)

aha aš irgi bandžiau ieškoti (per Zmule) bet nieko gero, pavienės serijos, o kad būtų kur nors sudėti sezonai visi į kokius Winrar ir galima būtų parsisiųst viską kartu, deja jau praradau viltį rast... verysad.gif
o gal kam visgi pavyks rast ar jau turi ir galėtų atsiųsti bigsmile.gif
jei ką -praneškit, būčiau be galo dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu kompe visas serijas nuo 2 iki 6 sezono. uzima apie 20G. matyt kompe kazkada pritukus vietos istryniau 1 sezona doh.gif nu bet likusisu 5 turiu. EN kalba.
Atsakyti
O, radau bendraminčių cool.gif na ką, turiu šiek tiek laisvo laiko, tai vis parsisiunčiu po seriją, ką tik šeštą sezoną baigiau žiūrėt, dabar gal eisiu prie penkto biggrin.gif vienu žodžiu, nerealu, gaila realybėj taip nebūna, kad Misteris Šaunusis atvažiuotų su juodu limuzinu po langais, ir išgelbėtų nuo visų gyvenimo negandų biggrin.gif
Atsakyti
Faina kad jus originalo kalba galit ziuret, smile.gif man jauciu be vertimo butu sunkoka blush2.gif

Cia visoms S & C gerbejoms thumbup.gif

user posted image
user posted image

ir dar cool.gif
user posted image
user posted image
http://gothampolish....-2011-nail.html
galit pasirinkt spalva su kuria veikeja labiau save tapatinat biggrin.gif
o jeigu megstat ryskias, tada is situ rolleyes.gif biggrin.gif
user posted image
http://www.shefinds....d-the-city-two/
Atsakyti
Pažiūrėjus šias kelias foto, supratau, kad lb pasiilgau SATC, reikės filmus vėl peržiūrėti smile.gif Gaila serialo lietuviškai parsisiųsti nėra doh.gif
Atsakyti
Aš irgi toli gražu ne viską suprantu blush2.gif Bet tuo pačiu ir mokausi kalbą thumbup.gif Šiaip visą eigą ir apie ką kalba atsimenu iš teliko - n sykių lietuviškai žiūrėjus mirksiukas.gif
Atsakyti