Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

O gal kuri nors lietuviškai turit serijas, ar žinot kur parsisiųsti? Aš neseniai peržiūrėjau pirmą filmo dalį, kaip buvau pasiilgus smile.gif
Atsakyti
Sveikos:) Gal kas zinot kiek is viso yra sezonu? Nes as rangu paskutines serijas tik kai su petrovskiu buvo... O kur tos serijos kai jos jau vyresnes, drabuziai jau eina naujasniu sezonu (pagal mada) pamenu vaikystej rode ir niekaip nesuprantu kelinti ten sezonai buvo.....
Atsakyti
QUOTE(muersita @ 2011 01 13, 22:10)
Sveikos:) Gal kas zinot kiek is viso yra sezonu? Nes as rangu paskutines serijas tik kai su petrovskiu buvo... O kur tos serijos kai jos jau vyresnes, drabuziai jau eina naujasniu sezonu (pagal mada) pamenu vaikystej rode ir niekaip nesuprantu kelinti ten sezonai buvo.....

6 sezonai tik yra smile.gif
Atsakyti
Su Petrovskiu Paryžiuje ir yra 6 sezono paskutinės serijos, o naujesnės mados tai 1 ir 2 filmuose smile.gif

Kuris filmas jums labiau patiko? Man pirmasis smile.gif Nors reiktų atidžiau antrąjį pažiūrėti, nes pirmą jau 3 kart mačiau biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat labiau patiko pirma dalis... Gal todel, kad antros dalies yrasas buvo prastas.. Bet pirmoje dalyje pats siuzetas labiau sudomino ir buvo labiau dramatiskas. Vien ceres vestuviu sukneliu fotosesija ko verta ir jos melyni manolo blanic bateliai, oj del ju galva galima pamesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muersita @ 2011 01 13, 23:56)
Man taip pat labiau patiko pirma dalis... Gal todel, kad antros dalies yrasas buvo prastas.. Bet pirmoje dalyje pats siuzetas labiau sudomino ir buvo labiau dramatiskas. Vien ceres vestuviu sukneliu fotosesija ko verta ir jos melyni manolo blanic bateliai, oj del ju galva galima pamesti biggrin.gif

pritariu

nor ir per antra filmo dali su MB zvengem iki asaru, bet pirma dalis tai buvo super thumbup.gif
Atsakyti
Jo, man irgi pirma dalis idomesne, vien del Keres vestuviu, net asarele praliejau smile.gif Antra dalis irgi nebloga, bet kažkaip Keres mažiau...labai idomu buvo tai, kad itraukta kelione i Abudabi smile.gif Prabanga ir t.t.....
Atsakyti
Na taip filme tai tikrai buvo parodyta daug prabangos ir spindesio, bet kai paskaiciau straipsnius apie tai kaip buvo filmuojama ir tai tikrai pagailo aktoriu kad jom toj smarvej teko vaidint. Rase kad nuo kupranugariu visa laiko smirdejo ir kad labai daug dulkiu nuo smelio visa laika kilo...
Atsakyti
http://www.obuolys.l...u-pakeliui.html

Gali būt įdomu, bet tai jau nebebus "Sex and the city" doh.gif
Atsakyti
Kažkaip serialo nežiūrėdavau, kai per televiziją rodė, bet filmai abu patiko smile.gif Ta trečioji dalis tikrai jau nebus tokia kaip kitos smile.gif Pažiūrėsim-pamatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2011 02 10, 22:15)
http://www.obuolys.l...u-pakeliui.html

Gali būt įdomu, bet tai jau nebebus "Sex and the city"  doh.gif

Nesąmonė kažkokia verysad.gif O aš taip laukiau doh.gif
Atsakyti
Kai LT rodė serialą, nebuvo kada jo žiūrėti... tad gavosi taip, jog pirma pamačiau filmo abi dalis ( labiau patiko pirmoji ), ir tik dabar parsisiunčiau visą serialą ( linkomanijos, anglų kalba, kas net savotiškai labiau patiko) ir jį peržiūrėjau. Ir kaip gaila, kad jau peržiūrėjau doh.gif Noriu tęsinio smoke.gif Bet viskas kažkada baigiasi unsure.gif

Kaip tik kompe turėjau filma su "Kere", jos vaidyba visiskšai niekuom nesiskiria, tos pačios mimikos , intonacijos, gestai, tad kažkaip jau nebe taip žiūrisi schmoll.gif
Atsakyti