Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

QUOTE(Kopa @ 2005 01 26, 22:32)
įdomiai jie čia sukombinavo blink.gif

Tai mamules, kurios turit kompaktuose serialą ar žinot kur parsisiųsti?

Taip, tikrai labai noreciau pazhiureti...labai daug esu nemacius ir ne nuo pradzios pradejau zhiuret smile.gif Savo mieste zhiurejau ishsinuomuoti, bet neradau sad.gif .
Atsakyti
Gal ir gerai, kad iterpe seriju apie serialo kurima, tai vis viena serija dar likus rolleyes.gif O ta paskutinioji liko uzsigardziavimui. wub.gif
Atsakyti
Beje, daug fainu dalykeliu galite rasti siuo adresu: cia
Rasite visu sezonu epizodus (ir paskutiniaja serija), maciau, kad galima parsisiusti ir Drabuziuku pavyzdziu.
Jei skaitote angliskai ir smalsios esate (kaip as), tai paskaitysite paskutine serija. Viskas bus ciki thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renren @ 2005 01 27, 11:35)

Jei skaitote angliskai ir smalsios esate (kaip as), tai paskaitysite paskutine serija.

Neskaitysiu smile.gif
Kentėsiu kaip Marytė Melnikaitė, kankinsiuos, bet neskaitysiu.
Lauksiu tos paskutiniosios serijos kaip ... kaip... kaip... kaip kalėdų senelio vaikystėje. Dabar paskaityti būtų tas pats kaip prieš gimtadienį išknisti spintas ir surasti tai, ką gausi dovanų. Ne, jau užaugau, kad suprasčiau, kad apčiulptas saldainis ne toks skanus kaip dar neišvyniotas.
Ir nebendykit čia parašyti, kas bus, nes ... gun_rifle.gif
Atsakyti
thumbup.gif gerai pasakyta, beje juk si pirmadieni ir bus ta paskutine serija,ane?
Atsakyti
As ir nesiruosiu pasakoti beee.gif
O si pirmadieni man atrodo bus antroji dalis apie serialo kurima, aktores ir pan. Cia jau rase, lad lyg vasario 7d. ir bus finaline serija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renren @ 2005 01 27, 15:19)
As ir nesiruosiu pasakoti  beee.gif
O si pirmadieni man atrodo bus antroji dalis apie serialo kurima, aktores ir pan. Cia jau rase, lad lyg vasario 7d. ir bus finaline serija ax.gif

Taip, taip paskutinė serija žadama ne šį, o kitą pirmadienį.
Tad - laukiančios ir kenčiančios - ištvermės ir stiprybės biggrin.gif
Atsakyti
O as ilindau truputi i ta puslapeli tongue.gif O paskutineje serijoje rodys biggrin.gif biggrin.gif Ne ne , nesakysiu, neskaiciau pati , tik siaip damomis paisizavejau ax.gif Geras puslapis renren 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū už foto, užsidėjau ant deskopo.
Vyras bus nepatenkintas, jam tos pasak jį feministės ir kūrvos nepatinka. schmoll.gif Ale aš tyčia paerzinsiu. beee.gif Mano mėgstamiausias serialas + "draugai" thumbup.gif
Atsakyti
Labai fainas serialas thumbup.gif. Gaila, kad jau baiginejasi. Man patikdavo kai rodydavo po 2 serijas. Nes ta viena tai taip greitai pasibaigia. Nors mano vyras ir nelabai supranta kas ten mane taip veza tam filme, bet cia ne diedams suprast tongue.gif
Atsakyti
Aš - taip par "Sekso ir miesto" gerbėja tongue.gif Vyras pasišiaušia pamatęs kai kuriuos serialo mergičkų apdarus, o man - jėga! Buvo laikas, kai aš laukdavau "Sekso ir miesto", o vyras "Sopranų"... Gaiiiiila, kad baigiasi cry.gif
Atsakyti
O maniškiui patinka. Na, jo tokia ekstazė, kaip manęs, neapima, bet mielai pasižiūri. biggrin.gif
Atsakyti