Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

ir seiles varvinu, ir vyra anksciau miegot siunciu, kad nesimaltu po akim biggrin.gif siandien rodys ta serija, kur apie pacias aktores wub.gif
Atsakyti
klydau, vis delto rodo normalia serija smile.gif jauciu Kere galiausiai liks su Sauniuoju ir as mirsiu is smalsumo nesuzinojusi kaip jiems gyvenasi kartu rolleyes.gif
Atsakyti
oj bus ji su Sauniuoju, oj maus is to Paryziaus, man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
Nu tas Saunusis tai labai pakilo mano akyse. Ir matosi kad Kere ji myli ir mylejo vius tuos 6 metus.
Vakar vos neverkiau kai ji po Paryziu vaiksciojo ir bare pamate keturias besisnekuciuojancias drauges...
Atsakyti
Aš vakar vos neapsižliumbiau, kaip jei ten tam Paryžiuje nieladilos.... Iš pradžių ta dukra, po to tas Petrovskis kai negrįžo, o kai pamatė tas 4 drauges kavinėje, ir paskambino Mirandai... Nu sudrėko mano akytės, ką aš galiu pasakyt.... sad.gif
Bet pabaiga, atrodo, bus tokia, kokios aš ir noriu. T.y. ji grįš į Niujorką ir laimingai (?) su Šauniuoju gyvens biggrin.gif Nors mes ir nesužinosim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano akytes sudreko, kai jos ten visos prie stalo atsisveikinejo sad.gif o kodel tas Petrovskis negalejo jps pasiimti i sventine vakariene???

o jau keres suknele wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai Kerė visai neatrodė vargšė tam Paryžiuj rolleyes.gif Nieko daugiau ir nebuvo galima tikėtis iš to Petrovskio schmoll.gif O Šaunusis man dar labiau patinka smile.gif Aš Kerės vietoj dar Niujorke būčiau pasirinkus Šaunųjį tongue.gif Juk Petrovskis jai irgi nežadėjo nei santuokos, nei vaikų, o dar ir asmeninį gyvenimą atėmė mad.gif

Tai sakot, kad liko tik viena serija... Gaila... cray.gif Gaila ir kad nei į vieną iš jų aš nepanaši rolleyes.gif Negalėsiu dalyvaut antrininkių konkurse schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 18 sausio 2005 - 11:00
kas domisi antrininkiu konkursu S&M, galit pasiskaityt TV3 puslapyje smile.gif , dar yra laiko ir i vakareli patekt rolleyes.gif
Atsakyti
Man Petrovskis pasidarė šlykštus, suskis nelaimingas beee.gif . Abu jie nesiderina, nors tu ką, kokia tai dirbtina pora.
samantos draugas vakar labai patiko- tikrai šaunus vaikinas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai sakot, kad liko tik viena serija... Gaila... cray.gif
o Kerė gryš pas Šaunujį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vituly: 18 sausio 2005 - 11:40
oi, Samantos draugas wub.gif wub.gif wub.gif ziureciau ir ziureciau - mano skonio vyrukas biggrin.gif blush2.gif ir labai mielas, manau ne bet koks vyras sutartu su Samanta smile.gif

o amzinos studentes pasakyti zodziai "Juk Petrovskis jai irgi nežadėjo nei santuokos, nei vaikų, o dar ir asmeninį gyvenimą atėmė" - gryna tiesa biggrin.gif padovanojo deimantus ir - buk laiminga beee.gif

Atsakyti
O ash tai vakar juokiausi, kai Kere Dior'e ishsitiese ir po to ish pykchio daug visko prisipirko biggrin.gif

Man irgi atrodo, kad liks Kere su Shauniuoju, Sharlote isivaikins leliuka, Samantos ir Mirandos gyvenimai kaip ir susitvarke, zodziu tuo viskas ir baigsis.
Atsakyti