Įkraunama...
Įkraunama...

RESERVED

QUOTE(Twiggy @ 2009 08 21, 21:09)
Kokios kokybes ten apatinis trikotazas?  g.gif

na pirkau ten tik silkines kelnaites,tai viskas liuks,tik papuosimas blizguciai priklijuoti buvo tai pradejo byret.
Siaip dar sijona turiu labai teplu,ziauriai,ne vienas mano drabuzis tiek vanish dar nemate, prisiuvimas nuo pamusalo nuiro ir saga kliba(nors ji nesisegioja)
Atsakyti
as kol kas nenusivyliau, turiu keleta rubu is sios parduotuves ax.gif
Atsakyti
ir as kartais perku sioj parduotuvej, surandu kas man patinka
Atsakyti
Iš čia pirkau vyrui apatinius - labai patenkintas rolleyes.gif
Atsakyti
turiu kelias maikytes, dzemperiuka - pradejo irti siules doh.gif
nors vyriskas apatinis trikotazas fainas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Draugė mėgsta prekintis šioje parduotuvėje, na ji turi savitą stilių, gražiai atrodo, tačiau aš ten nieko gražaus sau nesu užtikusi. Užtat vyrų skyrius man ten patinka - gražūs, stilingi, kokybiški (tfu tfu tfu) rūbeliai. Brolis mėgsta ten apsipirkti smile.gif
Atsakyti
As turiu viena palaidine, tai po vieno uzsidejimo pazastyje nubego akys (ji megzta), tai nunesiau pakeisti. O pakeistoji po kiek laiko per siule prairo doh.gif Susisiuvau, kol kas viskas ok, siaip man ji labai grazi smile.gif Daznai uzeinu pasizvalgyti, turiu apatiniu is cia, jie neblogos kokybes thumbup.gif
Atsakyti
na ten man ir patinka
Atsakyti
QUOTE(sweetness @ 2009 08 25, 16:10)
as kol kas nenusivyliau, turiu keleta rubu is sios parduotuves  ax.gif

as taipat thumbup.gif
Atsakyti
Turėjau trejas kelnes, bet visos labai išsitampė unsure.gif tai kelnių kokybė man nepatiko. Užtai drabužėlių dizainas labai geras, mano stiliaus. Beje-apatinis trikotažas gražus ir patogus ax.gif
Atsakyti
man nelabai si parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(jurga_m @ 2007 05 23, 11:04)
Sveikos,
pasidalinkit savo nuomone apie šią parduotuvę. Kaip kainos, kokybė, aptarnavimas.
Man ji labai patinka, o jums? 4u.gif  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(jurga_m @ 2007 05 23, 11:04)
Sveikos,
pasidalinkit savo nuomone apie šią parduotuvę. Kaip kainos, kokybė, aptarnavimas.
Man ji labai patinka, o jums? 4u.gif  biggrin.gif

Papildyta:
Gariūnuose pigiau.
Atsakyti