Įkraunama...
Įkraunama...

RESERVED

uzeinu daznai ypac vaikiski rubai thumbup.gif ,per sale visada randu ka nusipirkt
Atsakyti
Gal jau yra kokiu nuolaidu Reserved? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2010 12 23, 15:16)
Gal jau yra kokiu nuolaidu Reserved?  ax.gif

Internete rašo, kad jau prasidėjo sezoninis išpardavimas
http://www.facebook....82.373176004060
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Märchen: 23 gruodžio 2010 - 14:29
Per daugiausiai šia parduotuve nesižaviu, tačiau galima rasti gražių daiktų už gerą kainą smile.gif Kokybė nėra labai prasta, todėl dažniausiai užsuku vasarą paieškoti kokių maikučių, sijonukų smile.gif
Šaltąjam sezonui iš Reserved nusipirkau tik pirštines...
Atsakyti
vakar nugriebiau puikius oldskulinius dzinsus pavasariui (69lt) ir dzemperiuka pizamini po namus trintis (49 lt)... ax.gif Ps. yra nemazai nukainotu sukniu, ir dzinsu..
Atsakyti
Man ir mano vyrui RESERVED prekės patinka: tiek kelnės, tiek striukės, švarkeliai,... smile.gif
Atsakyti
Man patinka si parduotuve, per ispardavima labai superines kainos buna, galima tikrai labai nebrangiai apsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2011 01 12, 00:45)
Man patinka si parduotuve, per ispardavima labai superines kainos buna, galima tikrai labai nebrangiai apsipirkti.

Tai jau tikrai, turiu dvejas klasikines kelnes, vienos 15Lt, kitos 35Lt kainavo biggrin.gif
Atsakyti
Aš karts nuo karto vis randu ką nusipirkti joje. Tačiau kokybė kai kurių rūbų ne itin džiugina biggrin.gif.
Žiemai buvau nusipirkus megztuką, kuris labai greitai nusivėlė, net plovimo nesulaukęs.
O bet tačiau, prieš du metus pirkau suknelę vasarinę, kurią pastoviai dvi vasaras nešiojau, tai dar atrodo kaip nauja clap.gif, dar ir šią vasarą puikiai pasitarnaus rolleyes.gif .
Praeitą savaitę akropolyje reservede buvo visom prekėm 30 proc. nuolaidos, tai aišku, kaip nepapirksi ko nors laugh.gif .

Kaip sakant, yra ir pliusų ir minusų, bet, jei kaina gera ir rūbas patinka, bala nematė tų minusų laugh.gif .
Atsakyti
Man labiausiai Šios firmos patinka vasariniai laisvalaikio rūbai, šortai, palaidinės įvairios, puikiai nešiojasi. smile.gif
Atsakyti
siaip as visai randu ten sau patinkanciu rubu, tiek man paciai tiek vyrui, bet va su megztuku - situacija, kandantis tysalas liko po pirmo skalbimo, o ir kaina kandziojosi... sad.gif
Atsakyti
Turėjau klasiskinį sijoną, tai pasivėlė man ir siūlė ties nugaros skeltuku buvo silpnokai susiūta. Bet šiaip matau ten smagių laisvalaikio maikučių, o ir naujų kolekcijų kainos visai padorios smile.gif
Atsakyti