Įkraunama...
Įkraunama...

RESERVED

esu pora daiktu nusipirkusi, bet rubai tikrai per brangus esamai kokybei. Per seilus gal dar nieko, bet siaip... schmoll.gif
tiesa, nezinau kodel, bet vyriski tai faini. Draugui esu maikutes, apatinius pirkusi, tikrai nais. O gal as nesiot nemoku g.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kada sioj parduotuvej bus dar didesnis ispardavimas nei dabar? 4u.gif
Atsakyti
Man visai patinka sios parduotuves vaikiski rubai, bet dazniausiai laukiu ispardavimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Menininkė @ 2010 07 14, 14:45)
Gal kas zino, kada sioj parduotuvej bus dar didesnis ispardavimas nei dabar? 4u.gif

dabar turbūt pats gazas, nes jau naujos kolekcijos yra ax.gif
Atsakyti
Drabužiai, kuriuos turiu iš šios parduotuvės, labai glamžosi, reikia nuolat lyginti, tas man nepatinka, bet spalvos, bendras rūbų koloritas - puikus. Užeinu ir net nežinau už ko pirmo čiupti, nes viskas labai patinka biggrin.gif , tai mano stiliaus parduotuvė, dažnai iš ten perku ir drabužius ir rankinę kartais jei kokia patinka nusičiumpu, žodžiu čia mano Nr.1 parduotuvių sąraše thumbup.gif
Atsakyti
Esu dirbusi šioje parduotuvėje, tai manau pastebėjimai tokie: kaina kokybės tikrai neatitinka, per išpardavimus jau panašiau į realesnį vaizdą. Tačiau tikrai galima aptikti gerų drabužėlių tik reikia mokėti atrasti. Turiu tikrai ne vieną rūbą ir kolkas nei nusiskalbė, nei prarado formą.. tik be proto glamžosi, bet čia tik šiaip nepatogumas rolleyes.gif Apatinis trikotažas tikrai geras, liemenėlė nenusiskalbė, neprarado formos, kelnaitės super patogios, o vyras visad iš šios parduotuvės perkasi sau apatinius. thumbup.gif O vaikučių skyrius tikras grožis, o per išparadvimus kainos net labai padorios thumbup.gif Taigi, reikia laukti išpardavimų ir reikia mokėti rinkis rūbą, tada viska bus liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 08 05, 22:46)
Tačiau tikrai galima aptikti gerų drabužėlių tik reikia mokėti atrasti.

Man susidaręs įspūdis, kad tos geresnės kokybės, ten mažoji dalis ax.gif
Atsakyti
Pirkau is ten tik viena suknute (: Kokybe gera tikrai nesiskundziu.
Atsakyti
esu pirkusi iš ten keletą rūbų, bet kad jau labai brangiai ten... ax.gif
va tik kai nėščia buvau, labai ten fainą rūbelį nusipirkau. Nors mokėjau ne pigiai ir buvo skirtas ne nėštukėms, bet labai juo džiaugiausi, gražiai su juo atrodžiau ir ilgai nešiojau 4u.gif
Atsakyti
užeinu, jeigu pamatau, kad akcija vyksta. Taip tai kainos ten kandžiojasi, o mokėt ne visada yra už ką smile.gif rugsėjį buvau nusižiūrėjusi megztuką, jau net buvau susiruošusi pirkt, gerai, kad pastebėjau, kad medžiaga įplyšusi smile.gif o taip tai retai pamatau, kas patiktų smile.gif turiu iš ten nusipirkusi tašiuką, labai mielas ir už akcijinę kainą biggrin.gif
Atsakyti
Viena iš tų parduotuvių į kurias visad užsuku smile.gif patinka stilius, ir kainos prieinamos ;]
Atsakyti
O man reserved nelabai, dėl kokybės...
Atsakyti