Įkraunama...
Įkraunama...

RESERVED

Man si parduotuve patinka. Galima rasti stilingu rubeliu, o ir kokybe nebloga, kaina gera thumbup.gif
Atsakyti
Viena fainiausiu drabuziu parduotuviu thumbup.gif . Dar ne karto neteko nusivilt kokybe smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka reserved apatinis trikotazas thumbup.gif Kelnaites po begales plovimu neblunka, neatbrizga, neissitampo bigsmile.gif
Atsakyti
Ateinančią savaitę RESERVED parduotuvėse 30% nuolaida visiems vaikiškiems drabužėliams thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka thumbup.gif Turiu keletą drabužėlių, super.
Atsakyti
Kadaise man si parduotuve labai patiko del kainos ir kokybes santykio,bet to ir drabuzeliai buvo plagijuojami nuo skoningu pavyzdziu,todel noriai pirkdavau,kartais su kolege reikdavo viena kita uz rankos laikyti,nes jei ikisdavom ten nosi,tai niekaip neislysdavom ko nors nepaeme, o kai nuolaidos prasidededavo...Taciau siu metu pradzioje pamaciusi kolekcija labai nusivyliau,pirma karta NIEKO is ten nenoriu,absoliuciai,nezinau,ar taip ir toliau... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga_m @ 2007 05 27, 21:43)
Ateinančią savaitę RESERVED parduotuvėse 30% nuolaida visiems vaikiškiems drabužėliams  thumbup.gif

reikės pasidairyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 05 27, 01:18)
Man labiausiai patinka reserved apatinis trikotazas  thumbup.gif Kelnaites po begales plovimu neblunka, neatbrizga, neissitampo  bigsmile.gif

Aga cia tai tochna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 05 27, 01:18)
Man labiausiai patinka reserved apatinis trikotazas  thumbup.gif Kelnaites po begales plovimu neblunka, neatbrizga, neissitampo  bigsmile.gif

Tikrai bigsmile.gif? Reikės pasidairyti, nes kažkaip niekada neatkreipiau dėmesio į apatinį trikotažą doh.gif.
Atsakyti
Na, ka galiu pasakyti, galima drasiai imti vyriskus rubus, jie istiesu beveik visi kokybiski, bet vat su moterim tai ne kas...Isvis neapsimoka pirkti ryskiu maikuciu, ypac trikotaziniu, nes spalvos greit nusiplauna arba visa maikute demem iseina ir issitampo.sijonukai ir svarkeliai neblogai nesiojasi, o vat su kelnytem geriau is ten neimt - 80% siuntos ateina nekokybiskos prekes lotuliukas.gif Uztat apatinis trikotazas, maudymukai,naktinukai ir kojines tiek moteriskos tiek vyriskos turi labai gera kokybe ir juos galima drasiai imti.Beje nuo birzelio galo visose Re-Reserved parduotuvese prasides ispardavimai...
Atsakyti
Nu vat baisiai interesna, kodėl tas Reservedas diskriminuoja moteris ir joms prastesnę kokybę kiša g.gif? Gal ten savininkas koks nors didelis moterų nemylėtojas bigsmile.gif?
Atsakyti
as is rezerved turiu pora drabuzeliu ax.gif tai kokybe ir dar neapvyle! mirksiukas.gif ir apatinis trikotazas nesiojas thumbup.gif as tiesiog dazniau ten susiduriu su problemele jog nerandu konors ko tikrai noreciau... doh.gif nium man ne visad ten patinka kolekcijos.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotasangeliukas: 28 gegužės 2007 - 19:52