Įkraunama...
Įkraunama...

RESERVED

QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 28, 20:52)
. doh.gif nium man ne visad ten patinka kolekcijos.. blush2.gif

O man nepatinka, kad jie tik neaukštom moterytėm siuva doh.gif. Rankovės amžinai būna per trumpos biggrin.gif. Keista, nes firmos veidas - gražuolė manekenka, kuri 184 cm, o drabužiai visi +-170 cm verysad.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2007 05 28, 21:55)
O man nepatinka, kad jie tik neaukštom moterytėm siuva  doh.gif. Rankovės amžinai būna per trumpos  biggrin.gif. Keista, nes firmos veidas - gražuolė manekenka, kuri 184 cm, o drabužiai visi +-170 cm  verysad.gif.

gal g.gif bet lt manau aukstesnem kaip tik geriau shopintis g.gif biggrin.gif as kai zemauge tai man taip matyt ir atrodo mirksiukas.gif bet bent dzinsu lietuvoj nesu pirkus doh.gif jei nori pirkt tai ziani kad iskart reiks lenkt! doh.gif tad jei apacioj buna uztrauktuaki ar kas tai ne neziuriu... verysad.gif
Atsakyti
Hmm... turiu pora drapaneliu is RESERVED. Pries pora menesiu nusipirkau labai mielus trumparankovius marskinukus. Bet nepasakyciau, kad tai kazkuom ypatinga parduotuve smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(bitee @ 2007 05 28, 22:25)
Hmm... turiu pora drapaneliu is RESERVED. Pries pora menesiu nusipirkau labai mielus trumparankovius marskinukus. Bet nepasakyciau, kad tai kazkuom ypatinga parduotuve smile.gif.

ypatingumo ner mirksiukas.gif bet mergaites apie visas pardes gi turim apsneket ir pasikonsultuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemuze @ 2007 05 28, 19:24)
Na, ka galiu pasakyti, galima drasiai imti vyriskus rubus, jie istiesu beveik visi kokybiski, bet vat su moterim tai ne kas...Isvis neapsimoka pirkti ryskiu maikuciu, ypac trikotaziniu, nes spalvos greit nusiplauna arba visa maikute demem iseina ir issitampo.sijonukai ir svarkeliai neblogai nesiojasi, o vat su kelnytem geriau is ten neimt - 80% siuntos ateina nekokybiskos prekes lotuliukas.gif Uztat apatinis trikotazas, maudymukai,naktinukai ir kojines tiek moteriskos tiek vyriskos turi labai gera kokybe ir juos galima drasiai imti.Beje nuo birzelio galo visose Re-Reserved parduotuvese prasides ispardavimai...

Net įdomu pasidarė, iš kur tos konkrečios žinios (čia apie 80%) g.gif bigsmile.gif Prieš dvi savaites kaip tik pirkau dvi ryškias maikutes - jau du kartus skalbiau abidvi ir dar nieko.... o kada jos turi nublukti, po kelinto skalbimo? rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai patinka ju apatinis. vyrui visada tik ten trumpikes perku thumbup.gif
Papildyta:
Man tai patinka ju apatinis. vyrui visada tik ten trumpikes perku thumbup.gif
Atsakyti
Na nezinau ar seimininkas myli tas moteris ar ne, bet yra kaip yra verysad.gif
Zinios is to, kad ten dirbau, va pries pora dienu tik isejau, tad daug ka zinau, jei nenusiskalbe, tai gerai, gi nesakau kad absoliuciai visos prekes yra nekokybiskos, bet apie 80% tai taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemuze @ 2007 05 28, 21:24)
Na, ka galiu pasakyti, galima drasiai imti vyriskus rubus, jie istiesu beveik visi kokybiski, bet vat su moterim tai ne kas...Isvis neapsimoka pirkti ryskiu maikuciu, ypac trikotaziniu, nes spalvos greit nusiplauna arba visa maikute demem iseina ir issitampo.sijonukai ir svarkeliai neblogai nesiojasi, o vat su kelnytem geriau is ten neimt - 80% siuntos ateina nekokybiskos prekes lotuliukas.gif Uztat apatinis trikotazas, maudymukai,naktinukai ir kojines tiek moteriskos tiek vyriskos turi labai gera kokybe ir juos galima drasiai imti.Beje nuo birzelio galo visose Re-Reserved parduotuvese prasides ispardavimai...

Pries isvaziuojant atostogu vyriui pirkom sortus is reserved.tai po savaites atostogu liko skarmalas doh.gif Isbluko saulej ir demem nuejo ,bet jam patinka sako dar idomiau taip atrodo lotuliukas.gif ,bet man tai ten niekas nepatinka schmoll.gif .Na o vyriski drabuziai irgi siaipsau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga_m @ 2007 05 23, 11:04)
Sveikos,
pasidalinkit savo nuomone apie šią parduotuvę. Kaip kainos, kokybė, aptarnavimas.
Man ji labai patinka, o jums? 4u.gif  biggrin.gif

Man irgi labai labai patinka ši parduotuvė, vakar kaip tik joje nusipirkau naujas vasarines kelnes. smile.gif
Atsakyti
man tai nei labai patinka nei nepatinka-neutrali tokia parduotuvele
Atsakyti
As is ten labai nemazai drabuziu turiu ir visais patenkinta. Kaip jau rasiau - ypac apatiniu trikotazu: kelnytes ir liemeneles grazios bei patvarios, o svarbiausia medvilnines! (man, nepakencianciai sintetikos, tas labai svarbu) thumb_yello.gif
Ziema nesiojau reserved paltuka irgi thumb_yello.gif Ir svarkeli, kuri ypac pigiai per ispardavima nusipirkau thumbup.gif Dar turiu kruva palaidinukiu - visos ziauriai mielos, patogios, gerai nesiojasi. Taigi reserved tebera viena mylimiausiu parduotuviu (i desimtuka tikrai ieina) didis.gif
Atsakyti
Gera parduotuve ne vienas rubas gerai atlaike,paprastai po skalbimo isaiskeja kas yra kas. mirksiukas.gif Rubai yra gana stilingi ,ne visur tokiu modeliu pamatysi.Kai ko nors ieskau butinai uzsuku.Ypac apsimoka per ispardavimus lotuliukas.gif
Atsakyti