Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Gal aš truputį ne taip išsireiškiau, bet man dabar sunkiau fiziškai. Jau 17d kaip nesibaigia mmmm g.gif Gydytojas skyrė ir kontraceptikų, bet nuo jų nė trupučio negeriau. Siūlo abraziją. Tikras košmaras.
Atsakyti
Velnias, negerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 05 27, 21:53)
Gal aš truputį ne taip išsireiškiau, bet man dabar sunkiau fiziškai. Jau 17d kaip nesibaigia mmmm g.gif  Gydytojas skyrė ir kontraceptikų, bet nuo jų nė trupučio negeriau. Siūlo abraziją. Tikras košmaras.

labai užjaučiu asetra verysad.gif , bet būk gerutė pasistenk galvoti, kad abrazija gydymo būdas, kad nebūtų paskui dar didesnių problemų
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 05 27, 22:16)
labai užjaučiu asetra verysad.gif , bet būk gerutė pasistenk galvoti, kad abrazija gydymo būdas, kad nebūtų paskui dar didesnių problemų

Puikiai suprantu. Tik vat taip noriu kuo greičiau pamiršti, o čia neleidžia...Vargšai embrioniukai tai neišsilaiko, o viso kito atsikratyt negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 05 27, 22:25)
Tik vat taip noriu kuo greičiau pamiršti, o čia neleidžia...Vargšai embrioniukai tai neišsilaiko, o viso kito atsikratyt negalima schmoll.gif

Asentra, kaip gaila. Man irgi nepavyko. 14 dieną po įsodinimo beta HCG < 1. Dvi dienas užtinusiom nuo ašarų akim vaikščiojau. Protas supranta, bet širdis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 05 28, 07:09)
Asentra, kaip gaila. Man irgi nepavyko. 14 dieną po įsodinimo beta HCG < 1. Dvi dienas užtinusiom nuo ašarų akim vaikščiojau. Protas supranta, bet širdis...  verysad.gif

Žinok, kad tikros užuojautos tik čia ir sulauksi. Kiti dar pasijuoktų, kad kovojam su vėjo malūnais.Laikykis , 4u.gif juk tau tai pirmas kartas? Pasiseks kitą 4u.gif
Beje, ar tu kartais ne šiaulietė?
Atsakyti
saules zuikis console.gif Stiprybes tau! As regis atsigavau greitai unsure.gif bet sian pirma diena darbe ir pamaciusi nescia apsizliumbiau vel verysad.gif velnias, jau maniau pasisemiau stiprybes, planuose sekantis IVF, regis kupina jegu buvau, ale verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 05 28, 07:15)
Žinok, kad tikros užuojautos tik čia ir sulauksi. Kiti dar pasijuoktų, kad kovojam su vėjo malūnais.Laikykis , 4u.gif juk tau tai pirmas kartas? Pasiseks kitą 4u.gif
Beje, ar tu kartais ne šiaulietė?

Taip pirmas, tai ir guodžiuosi, kad kitąkart pavyks. Aš iš Vilniaus.

Tokom ačiū, aš tai išvis ir draugų su mažais vaikais lankyt nenoriu, kol kas perdaug skaudu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina_ @ 2007 05 27, 21:22)
Garneli, dėkui už atsakymą  4u.gif

Tiesiog aš, tai kada nusprendei daryt IVF?...

Ina, gal net birželio pabaigoje....

Saulės zuiki console.gif , laikykis mergyt 4u.gif
Merginos, o ar yra žinoma, dėl kokių priežasčių dažniausiai nepavyksta IVF? ar čia taip pat atsakymo nėra, kaip ir darant IUI? Nesuprantu, ko tiems embrionams trūksta? ar čia gleivinė kalčiausia? progesteronas?
Atsakyti
smile.gif+2007 05 28, 07:26-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 28, 07:26)

Merginos, o ar yra žinoma, dėl kokių priežasčių dažniausiai nepavyksta IVF? ar čia taip pat atsakymo nėra, kaip ir darant IUI? Nesuprantu, ko tiems embrionams trūksta? ar čia gleivinė kalčiausia? progesteronas?

paskaityk www.probirka.ru, ten isvardinta visos priezastys, del kuriu gali nepasisekti IVF. Labai gera vaizda galima susidaryti...
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2007 05 28, 08:36)
paskaityk www.probirka.ru, ten isvardinta visos priezastys, del kuriu gali nepasisekti IVF. Labai gera vaizda galima susidaryti...

4u.gif
Atsakyti
saules zuiki, wub.gif
Atsakyti