Gal aš truputį ne taip išsireiškiau, bet man dabar sunkiau fiziškai. Jau 17d kaip nesibaigia mmmm
Gydytojas skyrė ir kontraceptikų, bet nuo jų nė trupučio negeriau. Siūlo abraziją. Tikras košmaras.

Velnias, negerai

QUOTE(asentra @ 2007 05 27, 21:53)
Gal aš truputį ne taip išsireiškiau, bet man dabar sunkiau fiziškai. Jau 17d kaip nesibaigia mmmm
Gydytojas skyrė ir kontraceptikų, bet nuo jų nė trupučio negeriau. Siūlo abraziją. Tikras košmaras.

labai užjaučiu asetra

QUOTE(paiduke @ 2007 05 27, 22:16)
labai užjaučiu asetra
, bet būk gerutė pasistenk galvoti, kad abrazija gydymo būdas, kad nebūtų paskui dar didesnių problemų

Puikiai suprantu. Tik vat taip noriu kuo greičiau pamiršti, o čia neleidžia...Vargšai embrioniukai tai neišsilaiko, o viso kito atsikratyt negalima

QUOTE(asentra @ 2007 05 27, 22:25)
Tik vat taip noriu kuo greičiau pamiršti, o čia neleidžia...Vargšai embrioniukai tai neišsilaiko, o viso kito atsikratyt negalima 

Asentra, kaip gaila. Man irgi nepavyko. 14 dieną po įsodinimo beta HCG < 1. Dvi dienas užtinusiom nuo ašarų akim vaikščiojau. Protas supranta, bet širdis...

QUOTE(saules zuikis @ 2007 05 28, 07:09)
Asentra, kaip gaila. Man irgi nepavyko. 14 dieną po įsodinimo beta HCG < 1. Dvi dienas užtinusiom nuo ašarų akim vaikščiojau. Protas supranta, bet širdis... 

Žinok, kad tikros užuojautos tik čia ir sulauksi. Kiti dar pasijuoktų, kad kovojam su vėjo malūnais.Laikykis ,

Beje, ar tu kartais ne šiaulietė?
saules zuikis
Stiprybes tau! As regis atsigavau greitai
bet sian pirma diena darbe ir pamaciusi nescia apsizliumbiau vel
velnias, jau maniau pasisemiau stiprybes, planuose sekantis IVF, regis kupina jegu buvau, ale

QUOTE(asentra @ 2007 05 28, 07:15)
Žinok, kad tikros užuojautos tik čia ir sulauksi. Kiti dar pasijuoktų, kad kovojam su vėjo malūnais.Laikykis ,
juk tau tai pirmas kartas? Pasiseks kitą

Taip pirmas, tai ir guodžiuosi, kad kitąkart pavyks. Aš iš Vilniaus.
Tokom ačiū, aš tai išvis ir draugų su mažais vaikais lankyt nenoriu, kol kas perdaug skaudu

QUOTE(Ina_ @ 2007 05 27, 21:22)
Ina, gal net birželio pabaigoje....
Saulės zuiki

Merginos, o ar yra žinoma, dėl kokių priežasčių dažniausiai nepavyksta IVF? ar čia taip pat atsakymo nėra, kaip ir darant IUI? Nesuprantu, ko tiems embrionams trūksta? ar čia gleivinė kalčiausia? progesteronas?

QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 05 28, 07:26)

Merginos, o ar yra žinoma, dėl kokių priežasčių dažniausiai nepavyksta IVF? ar čia taip pat atsakymo nėra, kaip ir darant IUI? Nesuprantu, ko tiems embrionams trūksta? ar čia gleivinė kalčiausia? progesteronas?
paskaityk www.probirka.ru, ten isvardinta visos priezastys, del kuriu gali nepasisekti IVF. Labai gera vaizda galima susidaryti...
QUOTE(garnelis @ 2007 05 28, 08:36)
paskaityk www.probirka.ru, ten isvardinta visos priezastys, del kuriu gali nepasisekti IVF. Labai gera vaizda galima susidaryti...

saules zuiki,