Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 05 28, 14:43)

kaip ir garnelis sake, bet pries pirma karta gal nevertet tau taip knaisiotis wink.gif

Turiu tokią baisinę ydą, užbėgti įvykiams už akių doh.gif , bandau su savimi kovoti, bet kur tau... beviltiška mirksiukas.gif
Atsakyti
na...kaikada geriau daugiau iskart zinoti, kai kada geriau nieko nezinoti smile.gif jeigu jau labai viskas idomu, tai gali ta puslapiuka pasiskaitineti, ten labai daug naudingos infomacijos yra ir nuosirdziu patarimu smile.gif jeigu tik rusiskai skaitai 4u.gif

smile.gif+2007 05 28, 14:53-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 28, 14:53)
Turiu tokią baisinę ydą, užbėgti įvykiams už akių doh.gif , bandau su savimi kovoti, bet kur tau... beviltiška mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 28, 14:43)
Priezasciu gali buti daug, ir jeigu jos po nesekmingo IVF nustatomos, kita kart bandoma istaisyti, siaip sunku atsakyti i toki klausima smile.gif jeigu zinotumem, jau visos butumem laimingos  4u.gif  mano megstamiausias pasiskaitymas visada po nesekmes budavo http://www.probirka.ru/manyeco.htm

kaip ir garnelis sake, bet pries pirma karta gal nevertet tau taip knaisiotis wink.gif

Na perskaičius, iškilo klausimėlis blush2.gif :
ar galima ištirti straipsnyje minimus "kilerius CD" (na nemoku tiksliai mediciniškai parašyti) ir ar tai atliekama Lietuvoje g.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 28, 13:53-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 28, 13:53)

o ko gi jau tau turetu buti blogai 4u.gif

Viskas bus gerai wub.gif

Nepamirsk, kad labai svarbu nusiteikimas, nesinervuoti svarbiausia wub.gif
Atsakyti
deja neatsakysiu i sita klausima, nes nesityriau, pabandyk gydytoju paklausti 4u.gif

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 05 28, 15:07)

ar galima ištirti straipsnyje minimus "kilerius CD" (na nemoku tiksliai mediciniškai parašyti) ir ar tai atliekama Lietuvoje  g.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 28, 15:14)
deja neatsakysiu i sita klausima, nes nesityriau, pabandyk gydytoju paklausti  4u.gif

Būtinai, aš ir mėgtu knaisiotis blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 05 28, 15:07)
Na perskaičius, iškilo klausimėlis blush2.gif :
ar galima ištirti straipsnyje minimus "kilerius CD" (na nemoku tiksliai mediciniškai parašyti) ir ar tai atliekama Lietuvoje  g.gif  4u.gif

aš kažkada Miglužę (Gytutę) apie tai kvočiau, kiek pamenu gana sudėtinga tai padaryti, bet klustelkit jos.
Atsakyti
Na tikrai Tiesiog as, jeigu jau nuo taip anksti pradedi apie viska galvoti, tai kas bus kai teks tas dvi savaites laukti? lotuliukas.gif
Pabandyk per daug negalvoti apie tai ir neieskok problemu dar net nepradejusi, tegul viskas teka sava eiga. Juk gerai supranti, kad nuo taves niekas nepriklauso smile.gif As kai gulejau ant stalo po isodinimo, gydytojo klausiau, "na tai ka man dabar daryti, kad padeciau jiems geriau isitvirtinti, kad pavyktu"... O gydytojo pirmas atsakymas buvo melskis lotuliukas.gif nes niekas nuo musu nebepriklauso...
Bandyk stabdyti savo mintis, arba paprasyk, kad kas nors kitas stabdytu, jei pati negali smile.gif Man padedavo, kai euromergele man neleisdavo per daug i tai gilintis blush2.gif
Linkiu tau sekmingo pirmo karto, laikysiu kumscius uz tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 28, 14:56)
na...kaikada geriau daugiau iskart zinoti, kai kada geriau nieko nezinoti smile.gif  jeigu jau labai viskas idomu, tai gali ta puslapiuka pasiskaitineti, ten labai daug naudingos infomacijos yra ir nuosirdziu patarimu smile.gif jeigu tik rusiskai skaitai  4u.gif

Tai kad per didelis žinojimas gal vis tiek nieko neduoda, nes vaistų nepasirinksi, kuriuos nori vartoti prieš IVF, nei schemos... Ai, šiandien pesimistinės mintys tik lanko mane. Penktadienį matė 10 folikulų, o šiandien jų tik 6 suskaičiavo... verysad.gif Dozę vaistų padidino... Nežinau, bet kai ne vienas gyd. prižiūri visą eigą, tai š... Nekreipkit dėmesio - man šiandien ne kokia diena. Užeisiu poryt.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 28, 15:49)
Tai kad per didelis žinojimas gal vis tiek nieko neduoda, nes vaistų nepasirinksi, kuriuos nori vartoti prieš IVF, nei schemos...  Ai, šiandien pesimistinės mintys tik lanko mane. Penktadienį matė 10 folikulų, o šiandien jų tik 6 suskaičiavo...   verysad.gif  Dozę vaistų padidino... Nežinau, bet kai ne vienas gyd. prižiūri visą eigą, tai š... Nekreipkit dėmesio - man šiandien ne kokia diena. Užeisiu poryt.

"A nu ka, davai ka" (na čia tokios dainelės žodžiai) , neliūdėk, labai laikau už tave kumščius biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 28 gegužės 2007 - 15:03
QUOTE(Sicily @ 2007 05 28, 15:39)
Na tikrai Tiesiog as, jeigu jau nuo taip anksti pradedi apie viska galvoti, tai kas gilintis blush2.gif
Linkiu tau sekmingo pirmo karto, laikysiu kumscius uz tave  4u.gif

Sicily, ačiū tau wub.gif
Šiaip nuotaikos mano dvejopos, kai pasiseka merginoms, kažkaip galvoju, o kaip faina, ir man pasiseks 4u.gif , kai paskaičiau paskutinias žinias, kažkur optimizmas buvo dingęs cool.gif, pradėjau knaisiotis, ieškodama info, kodėl nepasiseka blush2.gif Suprantu, kad kiekviena esame unikumas lotuliukas.gif , ir ne valia lyginti savęs su kita, bet bendraudama SM taip suaugi su visomis ir kūnu ir siela, kad atrodo vat ir man taip bus, taip, kad merginos prašyčiau kuo daugiau gražių istorijų, teigiamų emocijų, fanatstiškų pabaigų wub.gif
Visoms visoms sekmės begalinės wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 28, 15:10-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 28, 15:10)
Sicily, ačiū tau wub.gif
Šiaip nuotaikos mano dvejopos, kai pasiseka merginoms, kažkaip galvoju, o kaip faina, ir man pasiseks 4u.gif

Na aisku, sveikiau turbut buti realistei, is zinoti, kad ne visada pasiseka, nei per daug sudeti vilciu i sekme, neisivaizduojant, kad gali nepasisketi, ir po to ziauriai nusivilti sad.gif O tu tikrai esi unikali, ir tavo situacija greiciausiai visai kitokia, nei kitu merginu, taip kad nuo kitu sekmes ar nesekmes nelabai imanoma suprasti kaip tau bus. Tikekimes, kad bus gerai 4u.gif
Atsakyti