QUOTE(philipuks @ 2007 05 27, 09:46)
Nu, nu
QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 05 28, 08:26)
Ina, gal net birželio pabaigoje....
.....
.....
Ar jau galiu i sarasiuka itraukt?
Papildyta:
QUOTE(saules zuikis @ 2007 05 28, 07:09)
Asentra, kaip gaila. Man irgi nepavyko. 14 dieną po įsodinimo beta HCG < 1. Dvi dienas užtinusiom nuo ašarų akim vaikščiojau. Protas supranta, bet širdis... 
laikykis
QUOTE(darviena @ 2007 05 28, 09:28)
Darviena, dar tiklsiai nežinau savo planų, kai kas nors aiškiau paaiškės, o tai bus netolimoje ateityje
QUOTE(garnelis @ 2007 05 27, 14:17)
aisku, kad galima naudoti ir uzsaldyta sperma, bet klausimas, aki atsildys, kiek ju bus gyvu likusiu? Spermos kokybe po saldymo tai stipriai suprasteja, cia kaip ir susaldytais embrionais ar girdejote, akd lietuvoje nors viena butu pastojusi su saldytais?
Tikrai yra pastojusi ir pagimdziusi. Savo akimis vaika maciau
Saulės zuiki
Saules Zuiki stiprybes tau mergyt
QUOTE(Daiva @ 2007 05 28, 10:48)
Merginos, ar aš klystu - man kažkaip atrodo, kad Saules Zuikis kalba apie seniau darytą ivf 
jei nekylstu Saulės zuikis IVF darė gegužę, be to rašė, kad verkė...
Saules zuiki, kaip gaila, uzjauciu, laikykis. Svarbiausia tiket kad pavyks ir kita karta nebus asaru...
Merginos gal galt pasakyti, ar pries Ivf vien tik moteriai reikia chlamidijas isitirti, ar ir vyrui?
Priezasciu gali buti daug, ir jeigu jos po nesekmingo IVF nustatomos, kita kart bandoma istaisyti, siaip sunku atsakyti i toki klausima
jeigu zinotumem, jau visos butumem laimingos
mano megstamiausias pasiskaitymas visada po nesekmes budavo http://www.probirka.ru/manyeco.htm
kaip ir garnelis sake, bet pries pirma karta gal nevertet tau taip knaisiotis
+2007 05 28, 08:26-->
Merginos, o ar yra žinoma, dėl kokių priežasčių dažniausiai nepavyksta IVF? ar čia taip pat atsakymo nėra, kaip ir darant IUI? Nesuprantu, ko tiems embrionams trūksta? ar čia gleivinė kalčiausia? progesteronas?
kaip ir garnelis sake, bet pries pirma karta gal nevertet tau taip knaisiotis
QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 05 28, 08:26)
Merginos, o ar yra žinoma, dėl kokių priežasčių dažniausiai nepavyksta IVF? ar čia taip pat atsakymo nėra, kaip ir darant IUI? Nesuprantu, ko tiems embrionams trūksta? ar čia gleivinė kalčiausia? progesteronas?