Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Meda-1 @ 2007 05 29, 22:21)
Sveikos merginos,
norejau palinketi siomis dienomis vienoms dideles sekmes,
o kitoms labai daug stiprybes...ir didelies vilties, kad sekme kita karta nenusisuks nuo musu ir dziaugsmas aplankys musu namus...o kol kas - laikykites, neuzsidarykite tarp keturiu sienu, ka nors darykite "per negaliu", o jeigu padeda - paverkite, issisakykite cia...zinau, kad sunku - pavasaris ir kaip tycia visos mamos i lauka su apvaliais pilvukais ar vezimukais isejo...bet toks gyvenimas

Labai gražūs tavo palinkėjimai, bet aš po pirmo nepasisekusio IVF dar niekaip neatgaunu optimizmo. Tiesiog keliuosi ir guluosi kasdien su ta pačia mintim....su daugybe klausimų....ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 05 29, 21:09)
Labai gražūs tavo palinkėjimai, bet aš po pirmo nepasisekusio IVF  dar niekaip neatgaunu optimizmo. Tiesiog keliuosi ir guluosi kasdien su ta pačia mintim....su daugybe klausimų....ir t.t.

Larisa, sugrįš tas tavo optimizmas wub.gif Tik po to gal jo mažiau bus ir atsargesnė būsi, na viskam pasirengusi ...Aš į IVF pradėjau žiūrėt kitomis akimis(dabar juoksitės blush2.gif , kaip į pietų gaminimą lotuliukas.gif susidedam į save įvairius ingridientus, po to 14 dienų verdam, pietūs ne visada pavyksta, bet visad yra kita diena biggrin.gif, kai vėl bus pietūs, kurie kažkada pavyks) IVF-ne pasaulio pabaiga, nors apie nesėkmę pagalvojus kojas pakerta, bet visgi prisimenu, kad nėra padėties be išeities mirksiukas.gif

Nu nusipezėjau doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Isodino man vakar 2 grazuoles blastocistas blush2.gif Kai parode, tai jau buvo pradejus viena is apvalkaliuko list, o kita beziurint snapuka iskiso blush2.gif Buvo 3 palikti auginimui, tai 2 buvo A - labai geri, juos ir isodino, o trecias B-biski prastesnis, tai ji uzsalde. Turiu dabar 2 pilvuke, ir 4 uzsaldytus ax.gif
Pats isodinimas tai biski ne koks buvo, nes mano daktaro nebuvo vakar, tai atejo kitas su ne per daugiausiai patirties ir niekaip neivede kateterio, teko jam pagalbos sauktis, kita gydytoja is pirmo karto ivedi, bet kad jau as biski padraskyta buvau verysad.gif
Atsakyti
Stefi, tai dabar jau ramybės tau tas dvi savaitėles wub.gif
Atsakyti
Stefi thumbup.gif blastocistos labai gerai, linkiu ramaus laukimo 4u.gif
Man po isodinimo patare gerti daug pieno, ir uzdraude valgyti ananasus, kitus egzotinius rugscius vaisius ir riesutus. Kiek pamenu, merginos cia visada rekomenduodavo anansus, ir pacios saujomis valgydavo, kad geriau implantacija vyktu, del to buvau labai nustebusi, kad butent juos man uzdraude... pasirodo ju rugscios sultys suerzina zarnyna, o kadangi zarnyno nervai susije ir su gimdos, tai erzina ir gimda... g.gif

Atsakyti
Stefi ramaus ir lengvo tau laukimo sias dvi savaiteles smile.gif po dviejiu savaiciu taip pat laukiu starto pradzios,nu tada ananasu ir as nevalgysiu nors ir megstu juos be proto smile.gif
Atsakyti
Stefi, ramaus laukimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2007 05 30, 14:37)
Stefi  thumbup.gif blastocistos labai gerai, linkiu ramaus laukimo  4u.gif
Man po isodinimo patare gerti daug pieno, ir uzdraude valgyti ananasus, kitus egzotinius rugscius vaisius ir riesutus. Kiek pamenu, merginos cia visada rekomenduodavo anansus, ir pacios saujomis valgydavo, kad geriau implantacija vyktu, del to buvau labai nustebusi, kad butent juos man uzdraude... pasirodo ju rugscios sultys suerzina zarnyna, o kadangi zarnyno nervai susije ir su gimdos, tai erzina ir gimda... g.gif

.,.. tai va kodel man trecias IVF'as nepavyko lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš per paskutinį IVF kapojau juos be perstojo tongue.gif
Atsakyti
sveikutes,matau kiek cia isbandziusiu IVF taigi mano klausimas konkretus,kiek tas IVF kainuoja,kazkur girdejau kad uz 5000 Lt(na skaiciau vaisingumo klinikos tinklalapyje kad 4700LT) galima pasidaryti,kitos sako,kad ir 15 000 vienas IVF kainuoja.Kaip cia suprasti? schmoll.gif Tai dar reikia kazko tam IVF ar taip tiesiog ateini sumoki tuos 5000Lt ir daugiau niekas nekainuoja,bandziau skaitineti cia pas jus bet kol kas nieko neradau... Tai kiek gi is tiesu jis kainuoja ir kokiu proseduru reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauza28: 30 gegužės 2007 - 14:25

Papildyta:
QUOTE(sauza28 @ 2007 05 30, 14:20)
sveikutes,matau kiek cia isbandziusiu IVF taigi mano klausimas konkretus,kiek tas  IVF kainuoja,kazkur girdejau kad uz 5000 Lt(na skaiciau vaisingumo klinikos tinklalapyje kad 4700LT) galima pasidaryti,kitos sako,kad ir 15 000 vienas IVF kainuoja.Kaip cia suprasti?  schmoll.gif  Tai dar reikia kazko tam IVF ar taip tiesiog ateini sumoki tuos 5000Lt ir daugiau niekas nekainuoja,bandziau skaitineti cia pas jus bet kol kas nieko neradau... Tai kiek gi is tiesu jis kainuoja ir kokiu proseduru reikia?

Labai grubiai tariant - pats IVF kainuoja 5000 Lt ir dar vaistai 5000 Lt, taip ir gaunasi bendroje sumoje 10-15 tuks, priklausomai nuo to, kiek reikia vaistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 30 gegužės 2007 - 14:31
QUOTE(garnelis @ 2007 05 30, 16:30)
Papildyta:
Labai grubiai tariant - pats IVF kainuoja 5000 Lt ir dar vaistai 5000 Lt, taip ir gaunasi bendroje sumoje 10-15 tuks, priklausomai nuo to, kiek reikia vaistu.

aisku supratau,kol kas auginu viena berniuka ir kol kas antro neplanuojam ir tikiuosi man niekada neprireiks tu IVF siaip smalsumo delei pasidomejau...smile.gifo jums visoms sekmytes dideles
Atsakyti