Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 30, 15:02)
O aš per paskutinį IVF kapojau juos be perstojo tongue.gif

aš per visus IVF intensyviai valgiau ananasus, kasdien po pusė didelio maždaug suvalgydavau, nusilupdavau visą, susipjaustydavau riekelėm ir po kiekvieno valgio arba vietoj valgio valgydavau wub.gif
Atsakyti
Na as pastebejau, kad jus cia pavarydavote su tais ananasu valgymais lotuliukas.gif man nuo tiek visa burna isgrauztu, ka jau bekalbeti apie vidurius biggrin.gif O is kur tokia ideja kilo, kad jie padeda?
As kazkaip paklausiau savo gydytojos nurodymu si karta ax.gif O anskciau niekas man nebuvo sakes, kad ju negalima, tai ir valgiau smile.gif
Atsakyti
Padėda prinokę ananasai, arba bent jau netrukdo, o neprinokusiose yra kažkokios kontraceptinės medžiagos. Vietinės moterys, ten kur jie auga, žalius ananasus vietoj KT nauduoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 30 gegužės 2007 - 15:05
aš jei pataikydavau nusipirkti rūgštų ananasą, tai nevalgydavau, vyrui "sumaitindavau" biggrin.gif , bet tie dideli o dažniausiai būna ir atpiginti tai visai skanūs, net dabar užsimaniau
aš tikėjau, kad jie padeda ir man nuo to valgymo tik geriau atrodė darės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2007 05 30, 14:37)
Stefi  thumbup.gif blastocistos labai gerai, linkiu ramaus laukimo  4u.gif
Man po isodinimo patare gerti daug pieno, ir uzdraude valgyti ananasus, kitus egzotinius rugscius vaisius ir riesutus. Kiek pamenu, merginos cia visada rekomenduodavo anansus, ir pacios saujomis valgydavo, kad geriau implantacija vyktu, del to buvau labai nustebusi, kad butent juos man uzdraude... pasirodo ju rugscios sultys suerzina zarnyna, o kadangi zarnyno nervai susije ir su gimdos, tai erzina ir gimda... g.gif

Man del maisto tai nieko nesake. Sake jokio sporto, net lengvo,pirciu, karstu voniu. 4 dienas jokio sekso. Bet mes nusprendem kad visas 14 dienu palauksim. O siaip gyvent normalu gyvenima, tik "vienu zingsniu leciau". Tai as dabar visai kaip sraige lotuliukas.gif
Atsakyti
gal galėtumėte man kas nors vaizdingiau nupasakoti, kaip pasišalina crinone. kaip jis atrodo? ar gali būti tokia, kaip čia pasakius, rusva spalva ir daug tokių gumuliukų? blush2.gif nes kelinta diena va toks dalykas ir niekaip nesuprantu kas čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 30, 17:41)
gal galėtumėte man kas nors vaizdingiau nupasakoti, kaip pasišalina crinone. kaip jis atrodo? ar gali būti tokia, kaip čia pasakius, rusva spalva ir daug tokių gumuliukų?  blush2.gif  nes kelinta diena va toks dalykas ir niekaip nesuprantu kas čia  g.gif

gali būti ir rusva spalva, ir daug gumuliukų
Atsakyti
kazin kaip sekasi musmirytei?
Atsakyti
Larisa,

susiimk ir gyvenk toliau, planuok toliau (gal ir IVF-us). Paieskok siek tiek optimizmo, gal dar kur rasi uzsilikusio? Zinai, o jeigu butu atsakymai i musu klausimus - tai paklausi tiesiai sviesiai- kodel nera, arba kada bus - ir tvarka...As irgi turiu daug klausimu - pvz. gal keisti gydytoja? O gal jau tiek prisikaicius, dar papildomus tyrimus savarankiskai pasidaryti? Gal pinigus 2-am IVF taupyti? O gal jau viska mesti ir i vaiku namus patraukti? Kol kas randu tik viena atsakyma - tiesiog gyventi ir truputi palaukti, gal ateis diena, kai bus lengviau, o tada su sviezia galva gal ir kokia protinga minti suregsim?

Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2007 05 30, 20:09)
Kol kas randu tik viena atsakyma - tiesiog gyventi ir truputi palaukti, gal ateis diena, kai bus lengviau, o tada su sviezia galva gal ir kokia protinga minti suregsim?

drinks_cheers.gif teisingai galvojate, tikrai ateis protinga mintis, pamatysite
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 05 30, 13:21)
Sveikos merginos. Isodino man vakar 2 grazuoles blastocistas blush2.gif Kai parode, tai jau buvo pradejus viena is apvalkaliuko list, o kita beziurint snapuka iskiso  blush2.gif  Buvo 3 palikti auginimui, tai  2 buvo A - labai geri, juos ir isodino, o trecias B-biski prastesnis, tai ji uzsalde. Turiu dabar 2 pilvuke, ir 4 uzsaldytus  ax.gif
Pats isodinimas tai biski ne koks buvo, nes mano daktaro nebuvo vakar, tai atejo kitas su ne per daugiausiai patirties ir niekaip neivede kateterio, teko jam pagalbos sauktis, kita gydytoja is pirmo karto ivedi, bet kad jau as biski padraskyta buvau  verysad.gif

Nu vokieciai pavaro - paliko tris embrionus augti iki blastocistu ir visi uzaugo blink.gif thumbup.gif Man is 10 uzaugdavo tik 3... vokieciai matyt kokia tai nauja-gera-prabangia technologija naudoja g.gif

Nu, Stefi, tau tikrai turetu pasisekti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sicily @ 2007 05 30, 14:57)
Na as pastebejau, kad jus cia pavarydavote su tais ananasu valgymais  lotuliukas.gif man nuo tiek visa burna isgrauztu, ka jau bekalbeti apie vidurius biggrin.gif O is kur tokia ideja kilo, kad jie padeda?
As kazkaip paklausiau savo gydytojos nurodymu si karta  ax.gif O anskciau niekas man nebuvo sakes, kad ju negalima, tai ir valgiau smile.gif

As, zinokite, netikiu jokias ananasu valgymais-nevalgymais, gulejimais-negulejimais, gyvenimo tempo letinimais-greitinimais...nu tiesiog netikiu, kad IVF sekme/ nesekme priklauso nuo mano elgesio ar valgymo ypatumu. As dariau 5 IVF - du is ju buvo sekmingi - ir iki siol as negaliu pasakyti sekmes recepto. Manau, kad jo nera sad.gif Mano embionai visada buvo superiniai, gleivine puiki...nu ir ka? Nuo nesekmes tas neapsaugojo...man atrodo, kad mano atveju sekme priklauso nuo embionu perkelimo...nes man visada sudetingai tas procesas vykdavo. Speju, kad IVF rezultas budavo nulemtas embrionu perkelimo metu...
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2007 05 30, 18:02)
kazin kaip sekasi musmirytei?

Punkcija rytoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 31 gegužės 2007 - 08:31