QUOTE(Stefi @ 2007 05 30, 13:21)
Sveikos merginos. Isodino man vakar 2 grazuoles blastocistas

Kai parode, tai jau buvo pradejus viena is apvalkaliuko list, o kita beziurint snapuka iskiso

Buvo 3 palikti auginimui, tai 2 buvo A - labai geri, juos ir isodino, o trecias B-biski prastesnis, tai ji uzsalde. Turiu dabar 2 pilvuke, ir 4 uzsaldytus
Pats isodinimas tai biski ne koks buvo, nes mano daktaro nebuvo vakar, tai atejo kitas su ne per daugiausiai patirties ir niekaip neivede kateterio, teko jam pagalbos sauktis, kita gydytoja is pirmo karto ivedi, bet kad jau as biski padraskyta buvau
Nu vokieciai pavaro - paliko tris embrionus augti iki blastocistu ir visi uzaugo

Man is 10 uzaugdavo tik 3... vokieciai matyt kokia tai nauja-gera-prabangia technologija naudoja
Nu, Stefi, tau tikrai turetu pasisekti
Papildyta:
QUOTE(Sicily @ 2007 05 30, 14:57)
Na as pastebejau, kad jus cia pavarydavote su tais ananasu valgymais

man nuo tiek visa burna isgrauztu, ka jau bekalbeti apie vidurius

O is kur tokia ideja kilo, kad jie padeda?
As kazkaip paklausiau savo gydytojos nurodymu si karta

O anskciau niekas man nebuvo sakes, kad ju negalima, tai ir valgiau
As, zinokite, netikiu jokias ananasu valgymais-nevalgymais, gulejimais-negulejimais, gyvenimo tempo letinimais-greitinimais...nu tiesiog netikiu, kad IVF sekme/ nesekme priklauso nuo mano elgesio ar valgymo ypatumu. As dariau 5 IVF - du is ju buvo sekmingi - ir iki siol as negaliu pasakyti sekmes recepto. Manau, kad jo nera

Mano embionai visada buvo superiniai, gleivine puiki...nu ir ka? Nuo nesekmes tas neapsaugojo...man atrodo, kad mano atveju sekme priklauso nuo embionu perkelimo...nes man visada sudetingai tas procesas vykdavo. Speju, kad IVF rezultas budavo nulemtas embrionu perkelimo metu...