Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 01, 13:20)
Na aš jau po punkcijos sėdžiu darbe. Išpunktavo 6. ICSI neprireikė. Tikslių skaičių nežinom, nes dar reikėjo palaukt, o mes skubėjom, tai užteko kad laborantė pasakė "užmečiau akį, dar neskaičiavau, bet ten knibždėlynas". Na suprask, kad geari viskas. Rytoj susižinosiu ir skaičius, kai paskambinsiu, kad sužinoti kiek apsivaisino ir pan. Tai va tiek pradžiai  ax.gif

Musmiryte, tau turi pasisekti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 06 01, 14:02)
Laikau kumščius 4u.gif Kaip savijauta 4u.gif

Pilvelį truputį pamaudė, o dabar tai kaip trenkta per galvą. Šiaip nuotaikos geros ir jokių minčių. Taip tuščia galvoj, net ir darbus bijau dirbt, kad ko nepribalamutint smile.gif
Atsakyti
jeigu po narkozes ta pacia dien darbe padarysi kokiua kliurka..busi pripazinta nepakaltinama mirksiukas.gif

QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 01, 14:11)
... Taip tuščia galvoj, net ir darbus bijau dirbt, kad ko nepribalamutint  smile.gif

Papildyta:
o as negaliu identifikuoti priezasties g.gif nebent koks pofigizmas ax.gif

QUOTE(tokom @ 2007 06 01, 13:59)
man priezastis nerimas...  g.gif

Papildyta:
biggrin.gif kad noreciau tai jau buciau pati nuejus...noro ner visai, tingiu rolleyes.gif

o tu nebijok 4u.gif badytis nera taip baisu, palyginti su kitom nelaimem smile.gif

QUOTE(Viktoriukas @ 2007 06 01, 14:00)

g.gif O aš taip laukiu, kada reiks pradėt badytis blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 06 01, 12:45)
jeigu mane kas uz rankos nutemptu pas gyd. ...jauciu ir as liepa daryciau  doh.gif

Nu kas cia dabar! Tik nesakyk, kad nesiruosi nieko daryti g.gif
Neversk manes atvaziuoti pas tave liepa ir nutempti tave uz rankos biggrin.gif
Atsakyti
kaip siandien...tai mintyse kartais ruoshiuosi - veiksmuose nesiruosiu smile.gif vakar mociutei savo paskambinau, tai ta man be ceremoniju sako, ko cia dabar lauki...eik greiciau..sakau taigi reikia atsigaut..turi 3 men praeit ir siaip...moraliskai nesizengia zingsniai link sekancio, paklause paklause...sako aha..gerai...tai jau eik ir daryk, jeigu reikia pinigu, nuimsiu is taupomosios, gal vaziuok i amerike ar izraeli, tik eik ir daryk smile.gif biski ipute optimizmo, bet kojos vistiek tik i darba eina smile.gif ai...

QUOTE(Sicily @ 2007 06 01, 14:49)
Nu kas cia dabar! Tik nesakyk, kad nesiruosi nieko daryti  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 01, 13:20)
Na aš jau po punkcijos sėdžiu darbe. Išpunktavo 6. ICSI neprireikė. Tikslių skaičių nežinom, nes dar reikėjo palaukt, o mes skubėjom, tai užteko kad laborantė pasakė "užmečiau akį, dar neskaičiavau, bet ten knibždėlynas". Na suprask, kad geari viskas. Rytoj susižinosiu ir skaičius, kai paskambinsiu, kad sužinoti kiek apsivaisino ir pan. Tai va tiek pradžiai  ax.gif

Ramybės, ramybės, ramybės ir tiek pat kantrybės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 06 01, 10:51)
Hidrosalpingsas tai kaip man aiskino U. saltas kiausintakio uzdegimas, kurio isgydyti beveik neimanoma schmoll.gif Jis trukdo pastojimui, o ivf atveju, rekomenduojama ji visai pasalinti. O atsiranda jis po infekciju, uzdegimu (pvz. chlamidijos). Man po laparoskopiju, praejus menesiui hidrosalpingsas jau budavo atsinaujines. O pasalino per laparoskopija  ax.gif

Viską teisingai paaiškinai. O dėl atsinaujinimo - kaip kam pasiseka. Aš galėjau IVF daryti tik praėjus metams po laparaskopijos ir man hydrosalpyngsas nebuvo atsinaujinęs.

QUOTE(darviena @ 2007 06 01, 12:11)
Irodymu, kad hidrosalpingsai itakoja IVF sekme, taip pat nera, deja, tai tik prielaida, kad tai gali itakoti  g.gif
Papildyta:

niekaip nesutinku su tuo....kadangi bijojau kiaušintakio pašalinimo, labai daug skaičiau apie hudrosalpyngsą, Natali man buvo prisiuntusi krūvą mokslinės literatūros, kurioje buvo vienareikšmiškos išvados - su hydrosalpyngsu praktiškai neįmanoma pastoti - nei natūraliai, nei IVF būdu. Pamenu net tokią statistiką - moterims, kurioms vėliau buvo diagnozuotas hydrosalpyngas, pastojimų procentas buvo 0.
Atsakyti
Musmiryte, tai ir nepersidirbk siandien. Simuliuok smile.gif
Linkiu, kad visos 6 ir apsivaisintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 06 01, 15:20)
Musmiryte, tai ir nepersidirbk siandien. Simuliuok  smile.gif
Linkiu, kad visos 6 ir apsivaisintu  4u.gif

Simuliuoju mirksiukas.gif
Žinias greičiausiai pranešiu rytoj, jei spėsiu, nes planuojam išvažiuot savaitgaliui kur nėra ryšio. Planuojam vasaros atidarymą daryt tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 06 01, 08:34)
Man siuos hormonu tyrimus gydytoja liepdavo pasidaryti jau startuojant su IVF. T.y. pirma arba veliausiai antra ciklo diena, nes antra ciklo diena vakare jau pradedavau leistis vaistukus. Pagal hormonu tyrimu atsakymus ji pasitikslindavo ar teisinga planuojama vaistuku doze  smile.gif

O man liepe pasidaryt pirma CD siu ateinanciu menesiniu, ir liepe pradet gert kontraceptines 21 diena, o jau IVF'ui bus pradeta stimuliuot liepos men., kaip pabaigsiu kontracept ir prasides menes.
Bet turbut cia reiksmes jokios nera ar vienas men pries IVF, ar ta pati men. darytis tuos tyrimus.
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2007 06 01, 09:03)
o skaiciais sake, kiek surado spermatozoidu per TESA? smile.gif kadangi vistiek manau taikys ICSI tai labai tikesimes, kad ju bus pakankamai ir turesite geru ziniu  4u.gif

Dabar bandysiu papskot savo zodziais, kiek atsiminsiu ka sake smile.gif

Dare 6 biopsijas (turbut taip jos vadinasi blush2.gif ), ir kiekvienam tame meginelyje rado judriu spermotozoidu, skaiciaus neivardijo, bet judriu yra...
Ir sako jei labai norim, galim "metyt pinigus vejais" ir bandyt pasigaut musu abieju vaika....
Aisku mes taip ir darysim.... rolleyes.gif Gaudysim ta neklauzada musu...
Atsakyti
Planuojanti, o kodel liepe KT pagert menesi?
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 06 01, 13:45)
jeigu mane kas uz rankos nutemptu pas gyd. ...jauciu ir as liepa daryciau  doh.gif

Euromergele, o kur tu daraisi IVF?

As Vilniuj zadu pora kartu apsilankyt Liepa(punkcijai ir isodinimui) wink.gif Jei Viktoriukui neiseitu ikibt, tai galeciau ir as uz tos rankeles pavedet g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(elijete @ 2007 06 01, 16:00)
Planuojanti, o kodel liepe KT pagert menesi?

O kad as zinociau doh.gif Nu si kart, tai visiska issiziojele pas dakatare nuvaziavau, net nepaklausiau, kam jas reikia gert doh.gif
Jau taip noriu ta IVF pradet darytis, kad tik linksejau galva ir sutikau su viskuo, ka daktare liepe daryt.

Siap pirma karta is visu daktariu su kuriom susiduriau, si daktare pasake, kad 16 CD diena mano gleivine tik 6 (nezinau ar cm ar mm) storio, ir lyg ir per maza butu tai dienai... Tai gal del to liepe tas kontracept pagert unsure.gif

Taip kad gersiu, o kodel ir nezinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Planuojanti: 01 birželio 2007 - 15:14