Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Daiva @ 2007 05 31, 21:15)
Na matyt yra kažkokia prasmė, nes įprastinės rekomendacijos yra 3-5 c.d. Ir laboratorijų normos yra būtent šitoms dienoms.
IVF-ui svarbūs FSH ir LH parodymai, kad tinkamai būtų parinkta stimuliuojančių dozė.

O vat klausimux - ar galima naujo ciklo pradžioj darytis minėtus hormonų tyrimus, JEI prieš tai ciklą buvo gerti kontrceptikai (neiškraipytų "vaizdo"?)?

Aišku čia gyd. geriausia klausti, bet gal jau žinančių yra.
Atsakyti
Musmiryte, sekmės ir ramybės wub.gif
Lauksim žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2007 06 01, 16:00)
Planuojanti, o kodel liepe KT pagert menesi?

As cikla pries stimuiliacija ne kt geriau, bet Decapeptyl Gyn susileidau. Ju poveikis irgi kaip kintraceptiku panasus. Tai man paaiskino, kad reikia uzslopint kiausidziu veikla, kad per stimuliacija ov nesugalvotu pirma laiko ivykt.
Atsakyti
Euromergele, cia tu taip parasei "jeigu mane kas uz rankos nutemptu pas gyd. ...jauciu ir as liepa daryciau "? Baisu, kitoms velniu nuduoda, o pati kaip issidirbineja...
O jei rimtai, pas ka ir kada tiksliai eisi?(kazkodel net neabejoju, kad eisi). Ar ir vel pas B eisi, o gal jau keisi?
Atsakyti
QUOTE(Kojinės @ 2007 06 01, 16:25)
O vat klausimux - ar galima naujo ciklo pradžioj darytis minėtus hormonų tyrimus, JEI prieš tai ciklą buvo gerti kontrceptikai (neiškraipytų "vaizdo"?)?

Aišku čia gyd. geriausia klausti, bet gal jau žinančių yra.

nu žinok nežinau, nors kažkodėl manau, kad gal ir gali būti geresni rezultatai po KT, nes kiaušidės pailsi g.gif
Atsakyti
mergaites norejau paklausti o po nesekmingo ivf ar bandete ieskoti priezasciu ar dar ko nors gal gydytoja papildomu tyrimu siunte ,nes as galvoju kad nieko nekeitus gali ir vel tas pats nutikti ar tai neturi reiksmes ar cia grynai ne nuo musu priklauso gal kam kokia priezasti issiaiskino butu labai idomu isgirsti nes ruosiuosi eiti pas gydytoja tai pasiulyciau kokius tyrimus ar ka papildomai daryti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas Aussteja,
klausi ar po nesekmingo ivf ar bandeme ieskoti priezasciu ar dar ko nors gal gydytoja papildomu tyrimu siunte. As ir gi apie tai galvoju. Man nebuvo daryta laparoskopija, as labai bijau ar man kartais nera endometriozes (daug pozymiu lyg ir atitiktu, nors tai taip subjektyvu be tyrimu). Kadangi bedos buvo del vyro, bijau, kad as buvau per mazai istirta ir gal irgi busiu kalta del musu nesekmes...Bet man labai idomiai teko su gydytoja pabendrauti, kai po neskmingo IVF-o pklausiau pas gyd. gal man reiketu jai pasirodyti ar man viskas gerai po viskam, ar hormonai kokio poveikio nedave ir pan, man pasake, kad gal ir reiketu pasirodyti. As, sumokejusi 12 000 Lt. tikejausi didesnio demesio ir gal kokio pasiulymo, ka mes toliau darysim...Tad as nekalbejau apie jokius tyrimus su gyd. ir is viso blaskausi, gal man begti kitur, o is kitos puses, si gyd. daug apie mane zino, gal aiskiau butu...gal kas atsakys i siuos klausimus, kurios daugiau patirties turi...
Atsakyti
Man sakydavo, kad viskas su manim gerai, 5 metus bandem naturaliai (galima sakyti gaisom laika!), nes tikejau tuo ka gydytojai sako doh.gif O rezultatu kaip nebuvo taip nebuvo... Tada pasiule isbandyti IVF. Po nepavykusio IVF paciai labai idomu buvo issiaiskinti kokios priezastys dar galetu trukdyti.
Tada jau pati "priremiau" gydytojus prie sienos, kad man pasakytu, ka dar galima butu issitirti. Tu tyrimu is tiesu nera labai jau daug... laparaskopija man viska parode... Bet visgi manau verta ieskoti priezasciu, pasidaryti visus imanomus tyrimus, nes juk turi buti kazkas kas trukdo pastoti. Juk negali buti taip, kad viskas gerai, o vaiku nera g.gif
Atsakyti
Mergaites, as biski supanikavus. Siandien anksti ryte biski patepliojo man. Nekraujuoju, bet tas tepliojimas tai ismuse is pusiausvyros juodai. Gali but del impalntacijos cia viskas? Ar ka man galvot doh.gif Galvoju siandien gal utrogesta 4x2 vietoj 3 kartu susidet g.gif , o ryt skambinsiu ir klausiu ka reiskia viskas ir ka daryt...
Atsakyti
O kelinta diena tau šiandien? Labai nepanikuok, būna visko.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 06 03, 17:29)
O kelinta diena tau šiandien? Labai nepanikuok, būna visko.

Ciklo tai 27. o isodino blastocistas antradieni, tai po isodinimo sesta siandien.
Atsakyti
Tai galėjo būt implantacija gal g.gif Žodžiu jei nekraujuoji, tai nurimk ir nepanikuok, aišku su gydytoju pasitark būtinai.
Atsakyti