Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Aga @ 2007 06 03, 18:10)
Tai galėjo būt implantacija gal g.gif Žodžiu jei nekraujuoji, tai nurimk ir nepanikuok, aišku su gydytoju pasitark būtinai.

Kol kas nekraujuoju ir tepliojimo dabar biski maziau. Aciu, Aga, uz paraminima. Ryt is pat ryto skambinsiu gydytojui. Vis dar tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 06 03, 18:14)
Kol kas nekraujuoju ir tepliojimo dabar biski maziau. Aciu, Aga, uz paraminima. Ryt is pat ryto skambinsiu gydytojui. Vis dar tikiuosi...

Stefi laikau už tave kumštukus 4u.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai, bet kokiu atveju, net ir nesėkmės, taip anksti negalėjai pradėt kraujuoti g.gif Tad nosiuką aukštyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juze @ 2007 06 01, 13:44)
Sveikos mergytės. Grįžau pagaliau ir aš pas jus  4u.gif  ax.gif
taigi nusprendėm nelaukt mes rudens ir štai jau šį mėnesį pradedu badytis doctor.gif
jeigu viskas pagal planą, liepą jau ir pjausim derlių  bijau.gif

Sekmes! 4u.gif ..irasysiu tave i liepa, teisingai? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2007 06 01, 13:15)
bet logiskai tada..jeigu nepavyksta jo nesalinant IVF, gal verta tada salint ir bandyt?  g.gif

... joo.. po triju nesekmingu bandymu gal ir verta man pagalvot apie tai g.gif reiks prie progos aptart si reikala su gydytoja is naujo... blink.gif
Atsakyti
as pas B darausi
smile.gif acu uz palaikyma uz rankos, kaip nors gal susitvarkysiu su savim 4u.gif

QUOTE(Planuojanti @ 2007 06 01, 16:12)
Euromergele, o kur tu daraisi IVF?

As Vilniuj zadu pora kartu apsilankyt Liepa(punkcijai ir isodinimui) wink.gif Jei Viktoriukui neiseitu ikibt, tai galeciau ir as uz tos rankeles pavedet  g.gif  biggrin.gif

Atsakyti
Na aš jau sėdžiu darbe po įsodinimo. Įsodino 3 (kaip ir daugumai) 8 ląstelių. Kol kas viskas einasi gerai. Dabar prasidėjo laukimas...
Atsakyti
Meda....as ir visos kitos mergaites, tai skirtingi dalykai smile.gif visas palaikau ir "prilaikau" sitam kely, bet savim rupintis..tai jau kitas klausimas.

QUOTE(Meda-1 @ 2007 06 01, 17:23)
... Baisu, kitoms velniu nuduoda, o pati kaip issidirbineja...

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 04, 12:20)
Na aš jau sėdžiu darbe po įsodinimo. Įsodino 3 (kaip ir daugumai) 8 ląstelių. Kol kas viskas einasi gerai. Dabar prasidėjo laukimas...

Stiprybė, kantrybės ir nestuke.gif tau linkiu iš visos širdies wub.gif
Atsakyti
8 ląstelių.

didčkiai mirksiukas.gif
Atsakyti

Laikau kumsčius 4u.gif
Atsakyti
na...pas mane tai visada ilgos diskusijos vyksta su gydytoja apie tai ka dar gaime padaryti, issitirti ar pabandyti, vel is naujo pasakoju savo nuogastavimus, vel is naujo kazka bandom rasti ir pan. Zinoma, jeigu nera akivaizdziu priezasciu, save mesineti gal ir nevisada verta. As niekada neinu pas gyd. iskart po nesekmes, o ir B kaip supratau nenori matyti iskart po....kaip man atrodo del bendru emociju...kai viskas nurimsta ir as pati galiu kalbeti nebliaudama..tada ir einu, susiderinu ciklo diena, kad butu galima paziuret ar cistu kokiu nera kad vienu ejimu daugiau pasiziureti ir tiek.

QUOTE(aussteja @ 2007 06 02, 19:16)
mergaites norejau paklausti o po nesekmingo ivf ar bandete ieskoti priezasciu ar dar ko nors gal gydytoja papildomu tyrimu siunte.....

Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 06 04, 12:22)

Na sakė, kad šiai dienai max koks tik gali būt. Šiaip apsivaisino 5: 3 įsodino 8 ląstelių gerus ir dar buvo vienas 8 ląstelių fregmentuotas ir vienas 6 ląstelių fragmentuotas (ar kaip ten juos vadina).
Atsakyti