Musmiryte, kantrybes, ramybes ir stiprybes tau. Dabar as uz tave kumscius laikau

Musmiryte
rezultatas šiai dienai
Taip ir toliau
Ramaus laukimo

QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 04, 11:20)
Na aš jau sėdžiu darbe po įsodinimo. Įsodino 3 (kaip ir daugumai) 8 ląstelių. Kol kas viskas einasi gerai. Dabar prasidėjo laukimas...
Jei isodino, tai jau nebepaleisk

QUOTE(Aga @ 2007 06 03, 17:10)
Tai galėjo būt implantacija gal
Žodžiu jei nekraujuoji, tai nurimk ir nepanikuok, aišku su gydytoju pasitark būtinai.

Implantacija su balstocistom vyksta 1-2 dieno po isodinimo.
Gal cia nuo utrogesto. Vis tiek kaisioji ji ten po tris kartus per diena

QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 04, 11:20)
Na aš jau sėdžiu darbe po įsodinimo. Įsodino 3 (kaip ir daugumai) 8 ląstelių. Kol kas viskas einasi gerai. Dabar prasidėjo laukimas...

Stefi, kaip tu ten? Ar jau baigėsi tepliojimas?
QUOTE(Magi @ 2007 06 04, 13:30)
Implantacija su balstocistom vyksta 1-2 dieno po isodinimo.

Nu as irgi galvojau, kad ankciau ta implantacija turejo but. Bet va ka tik paskambino is klinikos atgal, tai sako, kad gali but implantacija. Utrogesta kelias dienas pagert sake. O bet to tai vakar buvo 27 cd, mano kaip tik toks ciklas budavo. Gal sakau cia tas patepliojimas turejusiu but menesiniu laiku

Vis dar teplioja, bet stengiuosi kuo ramesne but, kuo maziau prisigalvot...

QUOTE(Stefi @ 2007 06 04, 13:42)
Nu as irgi galvojau, kad ankciau ta implantacija turejo but. Bet va ka tik paskambino is klinikos atgal, tai sako, kad gali but implantacija. Utrogesta kelias dienas pagert sake. O bet to tai vakar buvo 27 cd, mano kaip tik toks ciklas budavo. Gal sakau cia tas patepliojimas turejusiu but menesiniu laiku

Sveikutes,
Kazkaip mazai cia rasau,bet skaitau visada

Sekmes mergaites jums ramaus laukimo ir geru rezultatu,laikau kumstukus suspaustus

Sveikutes visos.. Po ilgu skaitymu jungiuosi ir as prie Jusu...nebegaliu istyleti... Siandien man buvo atlikta folikulu punkcija...... Nugasdino tik, tai, kad berniukas truputi letokas, ir bus reikalinga ICSI...
Labai norisi tiketi, kad pavyks, nes daugumai jusu pasiseke
Sveikinu visas, kurios jau
, visoms planuojancioms linkiu sekmes ir stiprybes ....

QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 04, 12:57)
Musmiryte

QUOTE(Virge @ 2007 06 04, 14:36)
Sveikutes visos.. Po ilgu skaitymu jungiuosi ir as prie Jusu...nebegaliu istyleti... Siandien man buvo atlikta folikulu punkcija...... Nugasdino tik, tai, kad berniukas truputi letokas, ir bus reikalinga ICSI...

Nesibaugink, labai daug mergaiciu pastoja po ICSI

Stefi, Musmiryte ramybes jums laukime

QUOTE(Virge @ 2007 06 04, 14:36)

Sekmes, Virge

As bandau rinkti statistika is mergaiciu, tai is tiek kiek turiu info, tai 50/50 pastoja tiek po ICSI tiek be jo...taip kad, laikom kumstukus uz tavo sekme

Beje, kaip sekesi per punkcija? Kiek kruopyciu ispunktavo?