Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Musmiryte, kantrybes, ramybes ir stiprybes tau. Dabar as uz tave kumscius laikau smile.gif
Atsakyti
Musmiryte thumbup.gif rezultatas šiai dienai mirksiukas.gif Taip ir toliau 4u.gif Ramaus laukimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 04, 11:20)
Na aš jau sėdžiu darbe po įsodinimo. Įsodino 3 (kaip ir daugumai) 8 ląstelių. Kol kas viskas einasi gerai. Dabar prasidėjo laukimas...

Jei isodino, tai jau nebepaleisk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 06 04, 12:46)
Jei isodino, tai jau nebepaleisk   4u.gif

wub.gif laikau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 04 birželio 2007 - 11:58
QUOTE(Aga @ 2007 06 03, 17:10)
Tai galėjo būt implantacija gal g.gif Žodžiu jei nekraujuoji, tai nurimk ir nepanikuok, aišku su gydytoju pasitark būtinai.

Implantacija su balstocistom vyksta 1-2 dieno po isodinimo.
Gal cia nuo utrogesto. Vis tiek kaisioji ji ten po tris kartus per diena smile.gif

QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 04, 11:20)
Na aš jau sėdžiu darbe po įsodinimo. Įsodino 3 (kaip ir daugumai) 8 ląstelių. Kol kas viskas einasi gerai. Dabar prasidėjo laukimas...

thumbup.gif
Atsakyti
Stefi, kaip tu ten? Ar jau baigėsi tepliojimas?
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2007 06 04, 13:30)
Implantacija su balstocistom vyksta 1-2 dieno po isodinimo.
Gal cia nuo utrogesto. Vis tiek kaisioji ji ten po tris kartus per diena  smile.gif
thumbup.gif

Nu as irgi galvojau, kad ankciau ta implantacija turejo but. Bet va ka tik paskambino is klinikos atgal, tai sako, kad gali but implantacija. Utrogesta kelias dienas pagert sake. O bet to tai vakar buvo 27 cd, mano kaip tik toks ciklas budavo. Gal sakau cia tas patepliojimas turejusiu but menesiniu laiku g.gif
Vis dar teplioja, bet stengiuosi kuo ramesne but, kuo maziau prisigalvot... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stefi: 04 birželio 2007 - 12:43
QUOTE(Stefi @ 2007 06 04, 13:42)
Nu as irgi galvojau, kad ankciau ta implantacija turejo but. Bet va ka tik paskambino is klinikos atgal, tai sako, kad gali but implantacija. Utrogesta kelias dienas pagert sake. O bet to tai vakar buvo 27 cd, mano kaip tik toks ciklas budavo. Gal sakau cia tas patepliojimas turejusiu but menesiniu laiku  g.gif
Vis dar teplioja, bet stengiuosi kuo ramesne but, kuo maziau prisigalvot... smile.gif

Sveikutes,

Kazkaip mazai cia rasau,bet skaitau visada blush2.gif
Sekmes mergaites jums ramaus laukimo ir geru rezultatu,laikau kumstukus suspaustus wub.gif
Atsakyti
Sveikutes visos.. Po ilgu skaitymu jungiuosi ir as prie Jusu...nebegaliu istyleti... Siandien man buvo atlikta folikulu punkcija...... Nugasdino tik, tai, kad berniukas truputi letokas, ir bus reikalinga ICSI... g.gif Labai norisi tiketi, kad pavyks, nes daugumai jusu pasiseke thumbup.gif

Sveikinu visas, kurios jau nestuke.gif , visoms planuojancioms linkiu sekmes ir stiprybes ....
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 04, 12:57)

Musmiryte wub.gif , ramaus laukimo ir superinio rezultato wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 06 04, 14:36)
Sveikutes visos.. Po ilgu skaitymu jungiuosi ir as prie Jusu...nebegaliu istyleti... Siandien  man buvo atlikta folikulu punkcija...... Nugasdino tik, tai, kad berniukas truputi letokas, ir bus reikalinga ICSI...  g.gif  Labai norisi tiketi, kad pavyks, nes daugumai jusu pasiseke  thumbup.gif 

Sveikinu visas, kurios jau  nestuke.gif , visoms planuojancioms linkiu sekmes ir stiprybes  ....

Nesibaugink, labai daug mergaiciu pastoja po ICSI smile.gif Tikekimes kad ir pas jus viskas bus gerai smile.gif

Stefi, Musmiryte ramybes jums laukime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 06 04, 14:36)
Sveikutes visos.. Po ilgu skaitymu jungiuosi ir as prie Jusu...nebegaliu istyleti... Siandien  man buvo atlikta folikulu punkcija...... Nugasdino tik, tai, kad berniukas truputi letokas, ir bus reikalinga ICSI...  g.gif   Labai norisi tiketi, kad pavyks, nes daugumai jusu pasiseke  thumbup.gif  

Sveikinu visas, kurios jau  nestuke.gif , visoms planuojancioms linkiu sekmes ir stiprybes  ....

Sekmes, Virge 4u.gif

As bandau rinkti statistika is mergaiciu, tai is tiek kiek turiu info, tai 50/50 pastoja tiek po ICSI tiek be jo...taip kad, laikom kumstukus uz tavo sekme mirksiukas.gif wub.gif

Beje, kaip sekesi per punkcija? Kiek kruopyciu ispunktavo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 04 birželio 2007 - 14:15